Skip to content
6 reacties
108 weergaves

even en opmerking mensen ff lezen en op reageren pls

Ok mensen ik ben van plan om van brabant naar zeeland(217km weg te lopen) naar mijn oma met allemaal spulen en dikke kleren aan eten drinken fgenoeg water en brood om het te halen de reden is omdat ik  bij mijn vadr wil wonen en ik stuur hem naar mijn oma en opa omdat hij anders in de val van mijn moeder loopt het gaat zwar worden dit te doen maar ik zal het halen en anders kan ik altijd nog ergens aankloppen voor eventueel mijn watervooraad aan te vullen ik moet zeggen dit is goed uitgedacht weet hoe ik moet lopen warm te blijven zelfs in het donker kan ik de weg nog vinden Reageer please op dit ik wil jullie reactie weten en ja ik ga dit echt doen als ik geen andere uitweg vind om naar me oma te gaan

14 jaar
12 jaren geleden

6 Reacties

  • mh

    bij mij is het juist andersom:)

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Ben ik ook van plan.....

    Ik ben ook van plan weg te lopen. ik heb een kut vader en ben er klaar mee

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Zoek hulp

    Je moet echt niet weglopen. Er zijn mensen speciaal opgeleid om je tehelpen in dit soord situaties. Je moet ook de politie bellen als je even niet thuis bent. En je moet het tegen een vriendin van je zeggen. Je moet actie onder nemen. Maar weg lopen is geen optie. Als je weg loopt kun je net zoals je al eerder zei heel veel problemen krijgen. Heel veel suc6.                       x-x-x

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Laat je helpen.

    Zoekr bij je op school iemand die je kan helpen.
    Is er geen politieagente die naar je wil luisteren?
    Als je een brief post zonder postzegel en zonder afzender, wordt hij besteld.
     

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • ja maar

    ik ben niet meer van plan om naar zeeland weg te lopen:p is te ver en de politie vind me vast maar voor de brief naar de rechter moet ik naar amsterdam en moe moeder houd al mijn geld achter haar rug en gebruikt het voor haar zelff....

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • In de zomer leuk

    Lijkt mij best leuk in de zomer, maar ik zou nu toch liever de trein nemen. Maar je reden: met 14 mag je gewoon kiezen of je liever bij je vader of bij je moeder woont dacht ik. Daarvoor hoef je niet weg te lopen. En als ik het mis heb helpt weglopen ook niet.

    21 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten