Skip to content
3 reacties
54 weergaves

Wanneer mag ik later thuis komen van uitgaan?

Op zaterdagavond mag ik uit maar moet om uiterlijk 1 uur thuis zijn. Dat lukte gisteren weer niet waardoor ik nu de komende 3 weekenden weer niet uit mag. Ik zeg expres het woordje weer omdat dit gezeur vaker is geweest. Het komt gewoon doordat niemand van mijn kring al teruggaat naar huis en omdat gezelligheid geen tijd kent. Nu was ik ongeveer 3 kwartier te laat. Ik weet wel, ik heb hierover met mijn ouders een serieuze afspraak maar ik kan ze maar niet overtuigen dat anderen geen enkel probleem met hun ouders hebben hierover. Ze hebben niets met andere ouders te maken zeggen ze dan. In feite ben ik oud genoeg zelf hierover te kunnen beslissen maar het levert alleen maar ruzie op als ik er steeds over begin en krijg ik daardoor weer een of andere straf. Hierdoor durf ik het verder niet meer te vragen.

18 jaar
11 jaren geleden

3 Reacties

  • Thuis zijn

    Ik moet in weekend 3 uur thuis zijn,gaat alles dicht en neem ik me meisje mee naar huis.
    Ja jongen van 18 ja 1 uur is best vroeg,bij ons begint het net me vrienden en vriendinnen gaan zo gemiddeld zo om half 1 naar het centrum
    Dus als je om 1 uur thuis moet zijn is dat best zuur voor je.
    Gr. Bjorn

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Re: Is wel vroeg

    Maak dat mijn ouders maar eens wijs. Ze weten het ook wel maar ze vinden dat uitgaan maar niks voor me. Zelf waren ze niets gewend wat dat betreft. Ik ervaar bij iedereen die ik ken dat de ouders hierin soepel zijn. Sommigen mogen het liever niet te laat maken, weer anderen kunnen de hele nacht wegblijven. Toen ik begin deze maand weer weg mocht benadrukten ze speciaal dat ik om 1 uur thuis diende te zijn. En reken maar dat ze erop letten.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Is wel vroeg

    Ja lastig als je om 1 uur thuis moet zijn begint het net me ouders van mij zijn wat soepeler krijg niet een tijd mee ben meestal rond 3 uur thuis mag je toch negers meer naar binnen en gaan ook vaak alles een klein beetje dicht

    17 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten