Skip to content
4 reacties
30 weergaves

Problemen thuis

Heyy. Ik ben een 14jarig meisje en heb problemen thuis en ben enigs kind ouders gescheiden. We schelden elkaar uit en dan heel erg. Ik kan dit niet meer volhouden want ik voel me elke dag niet fijn, ik heb eigenlijk niemand waar ik dit kwijd kan de enige s mn vriend waar ik all een dik halfjaar mee heb,want niemand wil ruzie met zn moeder, en naar mn vader kan ik niet heen. Ik heb al gesprekken gehad met zo,n mevrouw vanuit bureau jeugdzorg maar voor mij helpt het niet en ik weet niet wat ik moet doen. Ik zou het liefste even ergens anders willen wonen, maar als ik dit aan mn moeder zou vragen zou ze het afkeuren en k weet niet warom.. Weet misschien iemand wat ik nu kan doen ?

14 jaar
11 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik heb ook zware problemen!

    Ik wil thuis weg, mijn vader drinkt! die slaagt mijn moeder, en mij! Het is zo al jaren beziig! heb nu al 4 maanden een vriend, ik ga elke dag naar hem, meestal blijf ik daar ook slapen, omdat ik dan thuis even wegben, mijn moeder en ik hebben en super goede band, daarom kwets het me soms om mijn moeder alleen te laten thuis met die klootzak! Ik wil heel graag bij mijn mama zijn, maar ze heeft niet genoeg geld voor alleen te gaan wonen met mij, ze heeft ook 3 kinderen, ANONIEM dat ben ik, mijn zus en mijn broer, met 3 dus! maar ja, het lucht op om dit even te zegggen! dank je voor de aandacht haha ! :)

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • hulp 7

    je moet hulp vragen aan je vrienden en die ouders of je gaat voor de rechter om pleeg ouders voor je te zorgen ieder kind heb daar RECHT OP!!! hopelijk heb je wat aan me tip

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • tipss

    hey ,  ik zou proberen te praten met je moeder en te kijken waarom jullie zo vaak ruzzie hebben ,  en als jullie er niet uitkomen kijken of je terecht kan bij iemand man je familie bijvoorbeeld bij je oma of opa veel succes

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • reactie meisje 14

    hoi meisje van 14,
    wat naar zeg dat je zo veel ruzie hebt met je moeder. dat is inderdaad helemaal niet fijn maar wel goed dat je er met je vriend over praat! ik lees dat je wel al contact hebt met bureau jeugdzorg, waarom helpt het niet? kunnen zij niet helpen met tijdelijk ergens anders wonen? of kan je niet een tijdje bij een vriend/vriendin logeren? of je kan misschien een brief schrijven aan je moeder waarin je uitlegt wat je lastig vindt thuis. dan hoef je er niet direct met je moeder over te praten maar kan ze wel lezen waar je mee zit en dat je je niet goed voelt. misschien kunnen jullie er dan een keer rustig over praten of kan zij opschrijven wat zij denkt en komen jullie zo een beetje vooruit. ik hoop dat het snel beter gaat!

    21 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten