Skip to content
13 reacties
322 weergaves

homostel

mijn biologische vader is homo en woont samen met een vriend. Wie heeft ook een ouder homo/lesbisch? we hebben niet veel contact,alleen hij zou wel meer willen,zijn vriend ook,en mijn moeder laat de beslissing aan mij over.

18 jaar
11 jaren geleden

13 Reacties

  • moet toch kunnen, homo of hetero zijn gelijk, alleen de voorkeur,nou en.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb ook contact met een homostel die in mij hun zoon zien, mijn ouders vinden het prima,ze hebben mij over mijn onzekerheid geholpen,slaap er ook vaak,heb zelfs een eigen kamer.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Er is niets leukers dan een homo mijn mentor is ook homo en hij is geweldig!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vader is ook homo alleen vind ik het raar dat zijn vriend waar hij dus nu mee samen woont eigenlijk zijn beste vriend is van vroeger.   Dus terwijl dat mijn mama en papa Weggingen pastege die vriend op ons toen dat we nog klein waren en dus ik zag hem eigenlijk als een kameraad van mijn papa toen dat ik klein was he. Maar nu vind ik het raar dat mijn papa en die vriend nu samenwonen als homokoppel.   En daar heb ik het moeilijk mee.   Ook omdat mijn papa en mijn mama hebben samen 2 kinderen op de wereld gezet en heeft ons nadien als we ouder waren ons in de steek gelaten om bij zijn vriend te kunnen gaan wonen.dus mijn mam zit nu met 2 kinderen waarvan 1 met beperking plus syndroom en 1 gewoon kind terwijl dat mijn mama eigenlijk geen kinderen Wou

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vader is ook homo, maar ik heb er geen problemen mee alleen het enige vervelende is dat ik eigenlijk 5 vaderfiguren heb: biologische homo vader, mijn vader die mij 'wou hebben' met mijn moeder zegmaar, mijn stiefvader, de overleden vriend van mijn homo vader (ga niet zegen dat dat niet telt want hij voelde echt als een vader voor me) en de man die nu de vriend is van mijn homo vader, ik heb hier geen problemen mee maar anderen begrijpen dit niet dan zeggen ze: je hebt 1 vader, en daarmee is het klaar. Zijn er andere mensen die dit ook hebben?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn vader is homo en heeft sinds kort verkering met vriend die ik wel graag mag en mee kan opschieten

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ken een homostel en logeer vaak bij hun wat ik heel fijn vind omdat ze me begrijpen omdat ik ook gay ben en kunnen hun mijn onzekerheid wegnemen,ook met mijn ouders hebben ze een goede band,juist bij hen kan en mag ik mezelf zijn.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • mijn vader is homo vond het oke totdat ik hem het betrapt met zijn vriend woon trouwens bijna altijd bij mijn moeder

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • niet raar,blijkbaar voel jij je daar thuis.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Een oom van me is homo en woont samen,dus ook een homo stel,kom er weleens ,pas soms op hun huisdieren en vind het wel spannend om dan in hun huis wat rond te snuffelen bijvoorbeeld in hun boeken kast,hun zien in mij een beetje de zoon.Zou eigenlijk best bij hun willen wonen.,raar?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee, ik heb geen lesbische moeder of homo vader. Het zou wel makkelijker zijn om te zeggen dat je het dan ook bent

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Min pa is ook homo maar ken hem niet echt,toch denk ik soms zal ik eens contact zoeken.Weet waar hij woont met zijn vriend.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn moeder is lesbisch maar ze is er niet anders door x

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten