Skip to content
2 reacties
61 weergaves

zou het ooit weer normaal zijn?

mijn ouder wonen al 5 jaar niet meer bij elkaa. ookal woonde ze niet meer bij elkaar ze konden nog wel met elkaar omgaan we gingen zelfs nog met zijn alle op vakantie. maar sinds 3 jaar zijn ze officieel gescheiden. mijn moeder kreeg een nieuwe vriend en is samen met mijn zusjes verhuist naar Friesland dat is hier 3 uur vandaan. ik zie mijn zusjes nog maar 1 keer in de maand. Mijn moeder zie eigenlijk niet meer. mijn ouders hebben de laaste tijd zoveel ruzie met elkaar dan schreeuwen ze door de telefoon naar mekaar. daarna reageerd mijn vader dat af op mij en mijn broer en geeft hij mijn moeder altijd de schuld. als ik dan een keer bij mijn moeder ben geeft mijn moeder mijn vader de schuld van alles. Door mijn ouders voel ik me vaak verdrietig en alleen. ik hoop dat mijn ouders ooit elkaar kunnen vergeven en weer normaal met elkaar om kunnen gaan. en dat ik weer vrolijk en normaal door het leven kan gaan.

14 jaar
10 jaren geleden

2 Reacties

  • ZOU HET OOIT WEER NORMAAL ZIJN??? mn ouders zijn nog maar een half jaar geschijden. ik was toen 12 en ik vond het heel erg lastig op school en ik werd ook al gepest. en toen... is mn meester na 4 weken na de zomer vakantie overleden.en een tijdje daarna gingen mn ouders schijden en het ergste was dat degene die ik toen juist nodig had was aangereden door een bus. ze lag een paar dagen in het ziekenhuis en toen is zij ook overleden. en ondertussen werd ik nog steeds gepest. niemand die me kon helpen. en toen ook nog bijna elke avond het geruzie van mn ouders waardoor ik niet kon slapen. ik ging toen meestal op de trap zitten. toen het allemaal weer een beetje voorbij was kwam de vriend van mn moeder ( die we amper kende ) zomaar in ons huis wonen. en wij als kinderen hadden daar natuurlijk niks over te zeggen. en dit jaar het eind van de basis school. we gaan een musical doen. die ik trouwens helemaal niet leuk vind. en we gaan op kamp. en ik heb altíjd ongeluk.dus ik slaap waarschijnlijk bij de kinderen die ik echt niet mag. en ik heb ook moeite met leren dus het word volgend jaar heel stom en moeilijk op het voortgezet onderwijs. want ik zij bij kinderen die ik niet mag. dus het word extra stom. maar ik probeer de positiefste dingen hier uit te halen. ik probeer alles zo positief mogenlijk te zien. en iedereen succes.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hee
    dat heb ik ook.
    alleen mijn ouders zijn al vanaf dat ik 2 was gescheiden
    mijn moeder zegt weleens tegen mij dat mijn vader een klootzak is en mijn vader zegt weer dat mijn moeder alleen maar aan haar zelf denkt.

    Ik luister er gewoon niet meer naar.
    maar stiekem hoop ik dat het ooit nog goed komt.
    en ik hoop ook voor jou dat je ouders weer bij elkaar komen en gelukkig zijn.
    stay strong.
    ik weet niet of je een mainiac bent maar miss ken je dit zinnetje van dreamers:
    you are not alone!!!!!
    Xx

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten