Skip to content
6 reacties
84 weergaves

WTF ;

Als ik dit allemaal lees denk ik WTF gebeurd dit in Nederland, ja dus. Mensen die op jonge leeftijd al een trauma oplopen, het is belachelijk! Het liefst willen de meeste die dit hebben geschreven weg, weg van alles, opnieuw beginnen, het goed doen. Ik wil ook weg, we van ALLES! Ideaal als ik er aan denk. Sommige mensen willen zelfmoordplegen, en dat bevalt me niet. Denk je dat dood zijn de oplossing is. Als je dood bent kan je niet opnieuw beginnen, het goed doen, de anderen eens laten zien wat ze fout deden. Dood is nooit de oplossing!!!!! Praten is dat wel.

15 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • jongen 16 ik heb echt respect voor u ik ben ook homo maar durf niets zeggen wat jij meemaakt is niet menselijk ik hoop echt dat je je geluk en een andere jongen die je begrijpt snel zzal vinden!!! sterkte!!!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • heftig, ik vind het maar raar dat mensen zulke dingen doen, boeid het wat die iemand op hetzelfde geslacht valt of er anders uit ziet en anders denkt. nee! zelf heb ik ook wel eens aan zelfmoord gedacht, maar dat gebeurt vaker bij mensen. ik weet dat meer zijn die er zo over denken, komt misschien ook wel deels door de pubertijd. ik vind het ook wel heftig om dit allemaal te lezen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb sinds een jaar of 5 al meerdere malen zelfmoord pogingen ondernomen deze kwamen voort uit gepest worden door dat ik al op zeer jonge leeftijd heb laten weten dat op jongens viel. Vanaf dat moment had ik geen een enkele vriend meer iedereen week van mijn zijde als ik besmet was met een hele erge ziekte. Die houding van die nep vrienden heeft me toen best wel aangegrepen, na school kon ik bij niemand terecht om te spelen. Op school hielden ze de schijn op, om het niet aan de leraren op te laten vallen. Die houding werd steeds grimmiger werd steeds meer gepest tijdens gym was er altijd wel iemand naar de wc moest om vervolgens al mijn kleding te verstoppen. Na school tijd ben ik een paar keer opgewacht door meerdere jongens om mij te verder te pesten ze namen bijvoorbeeld mijn rugtas met als mijn schoolboeken af en leefden die een vijver of sloot, of inplaats van het legen van de rugzak hebben ze met z'n allen er boven op gaan staan. Het ergste wat ze me aan gedaan hebben is toch wel dat ze me hebben opgewacht bij een klein stuk bos, daar werd ik omsingeld en werd ik geslagen met stokken der werd aan mijn rugzak getrokken na een tijd namen ze mijn rugzak af en begon ze te roepen trek je schoenen uit bij het negeren kreeg ik een steen naar me toe gegooid elke keer dat ik negeerde kreeg ik een steen tegen me aan gegooid. Op laatst riep er een van die jongens kleed je uit want we willen je naakt zien, we willen zien hoe hoe een kankerhomojongen als jij er naakt uit ziet. Op dat moment heb ik geprobeerd hard weg lopen maar ze kwamen achter me aan en lieten teckkelen eenmaal op de grond begionnen ze allemaal aan mijn kleding te trekken net zolang tot ik bloot op de grond lag ze hebben me overal geslagen met stokken (met deze actie van hen ben ik een teeltbal kwijtgeraakt) toen ze uitgeslagen waren geraakt ben ik via sluip weggetjes tot vlakbij mijn buurt gekomen om niet bloot op straat te worden gezien heb gewacht tot het donker werd om zo ongezien door anderen thuis te kunnen komen. Toen ik thuis kwam zat me moeder me optewachten in de keuken toen ze me zag schrok ze zich lam en vroeg me wat er gebeurd was nadat ik weer gekleed was heb ik haar het verhaal gedaan van hoe en wat. Die zelfde avond zijn we naar de EHBO post gegaan die mij hebben onderzocht en mij meteen doorverwezen naar het ziekenhuis. Daar aankomen hebben de doktoren samen met m'n moeder de politie gebeld zij hebben verhaal gedaan van wat mij over komen was. Nadien kwam er een agent naar me toe die naar namen vroeg, de namen van alle jongens die mij zo toegetakeld hadden. In de jaren na dit incident ben ik niet meer door schooljongens in elkaar getrapt of geslagen maar door buurtjongens. Dat heeft mij laten zien dat ik ongewild was in de buurt, niemand hield van mij (op mijn moeder na) maar zij kan onmogelijk altijd naast mijn zijde zijn. Nadat ik aangereden ben door een wagen was het voor nog duidelijker. 

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ben het deels met je eens maar vervelend genoeg zien die mensen het anders in, maar goed het is vaak deels de hormonen die roet in het eten gooien..

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Inderdaad !!!

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Precies!! Ben het helemaal met je eens!!!

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten