Skip to content
4 reacties
163 weergaves

kindermishandeling

ik hoorde gister wat over kindermishandeling op tv, ik wilde weten wat het was dus ik ging googlen en wat blijkt ik heb te maken met kindermishandeling... nu twijfel ik wat ik moet doen.. volgens mij hebben mijn ouders het niet eens door.. ik heb geen idee wat ik moet doen.. iemand tips??

13 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Klinkt een beetje als mijn moeder jongen van 13, maar dan nog met een koopverslaving ofzoiets erbij. Ik kan je zo absoluut geen diagnose geven, maar mijn moeder heeft borderline persoonlijkheidsstoornis. Toen ze daar eindelijk medicatie voor begon te nemen werd ze langzaamaan minder onvoorspelbaar, gemeen en instabiel. Maar daar zal je moeder dan echt zelf hulp voor moeten zoeken.. Lang niet iedereen met zo'n soort stoornis vind dat ze hulp nodig hebben. Er zijn wel zat forums te vinden waar je steun of tips kunt krijgen over bijvoorbeeld omgaan met borderlines, of gewoon bepaalde gedragingen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn moeder is vaak boos of op eens super blij zo weet ik dus niet waneer ik uit school kom of ik blij en vrolijk tegen haar kan zijn of dat ik moet oppassen met wat ik doe want dan kan ik nooit en niks iets goed doen op die momenten kan ze opeens zo boos worden dat ze begint te slaan en te schoppen en dan bel ze mijn vader en opa en dan heeft zij niks gedaan dan ben ik juist degene die heb geslagen en gescholden en word mijn opa ook nog eens boos op me en mijn vader kan er niks aan doen ze is ook super egoïstisch ze denkt alleen maar aan zich zelf en zeg dat ik nooit wat doe en zij alles doet terwijl ze heel de dag op bed licht ook steelt ze geld van mij en daarvan koopt ze spullen waarvan we al heel de kast mee vol staat soms denk ik dat ze ook een koop verslaving heb maar waarom ze zo van emoties wissel en opeens zo boos is weet ik niet weten jullie misschien wat dat is ?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik word thuis ook mishandeld ik heb m'n staartbeen laatst gebroken daardoor ook m'n duin za mt 4 weken in het gips'n ouders doen dit uit het niets of er is een kleine bitch flight vaak slaat het nergens op soms moet ik met blauwe lippen naar school

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • misschien moet je er eens met een vertrouwde eens over praten bijv. een vriendin ofzo of een aardige leraar. die kunnen je helpen. En misschien kun je er wel met je ouders overpraten, als ze het niet eens doorhebben kunnen ze hun gedrag niet verbeteren. Dus mijn tip is praat erover heel veel succes!! c.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten