Skip to content
2 reacties
211 weergaves

problemen met pleegouders

Hallo, Ik heb heel veel ruzie met mijn pleegouders. Ik woon in een gezinshuis en woonde hiervoor al in 4 andere pleeggezinnen waaronder drie ik door ruzie uit die gezinnen ben geplaatst. Nu ben ik op vakantie en heb al zes dagen op mijn kamer gezeten.ik ben er wel af en toe uit gegaan. Maar als ik uit mijn kamer ben doen ze gelijk gemeen. Vandaag 31 juli ging het eerst goed totdat hun naar het strand gingen. Ze zeiden dat duidelijk dat ze om vier uur weggingen. Het is ong. Een half uur lopen. Ik wou ook nog heen maar toen was het drie uur. Toen apte ik mijn pleegmoeder dat ik niet meer heen ging en zij keek wel maar reageerde niet toen ze weer terugkwam vroeg ik waarom ze niet reageerde en ze zei had ik geen zin in. Toen vroeg ik waarom ze pas om 6 uur thuis kwamen, toen zei zij dat ze niet om mij denkt toen werd het me teveel. En ze zitten me tijdens het eten uittelachen(ik zat er niet bij). Maar ik wil heel graag weg uit dit gezin want ze doen bijna niks met mij. En als ik boos of verdrietig ben boeit ht hun niet.

12 jaar
9 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik heb ooit in een boek gelezen die in een pleeg gezin hebben een pleegzorg begeleider hebben. Praat over je probleem met die begeleider als je die hebt en je hem haar vertrouwt. Laat eventuele berichtjes zien die voor jou niet fijn over komen. Dan kan de begeleider het er over hebben met je pleegouders. Zolang jij je pleegzorg begeleider maar vertrouwt en andere mensen die je hier mee kunnen helpen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Misschien moet je het met hun er over hebben en als het dan beter wordt laat je het hierbij wordt het het niet lan je beter vragen of je naar een ander gezin wilt vertel dit wel op een rustig moment en luistr naar wat zij zeggen en vertel vooral waarom

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten