Skip to content
5 reacties
136 weergaves

Gesprek met mentor!

Ik en mijn zus hadden vandaag een heftige ruzie! Zij noemde mij een sukkel, mogol en papzak. Ik werd daardoor erg boos en noemde haar daarom een bitch. Toen mij zus en ik allebei heel erg kwaad werden gingen er spullen kapot en scholden we der allebei op los. Mijn moeder is hier erg van geschrokken en wil dus een gesprek aan gaan met mijn mentor, maar dat wil echt helemaal niet!!!!!!!! Ik heb al met mijn moeder gepraat en die zei: ¨Ssst, hoe je mond! Ik ga op gesprek met je mentor en daarmee klaar!¨ Ik weet echt niet meer wat ik moet doen! Ik wil echt niet dat ze op gesprek met mijn mentor gaat, want ik wil echt niet dat zij dat weet! Hoe kom ik hier onderuit?????? Weet iemand misschien een goede smoes????? Alsjeblieft geeft me tips, want ik ben nu erg wanhopig!!!!

14 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Topic starter,

    Mijn plan heeft gewerkt! Mijn moeder wil geen gesprek met mijn mentor meer! Dus mijn mentor en de hele klas komt helemaal niks te weten! Ik ben zo blij en opgelucht! Bedankt voor alle reacties!

    Groetjes

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Een mentor heeft zwijgplicht en mag zonder jou toestemming niks tegen iemand zeggen. Ik zelf heb problemen waarvan mijn ouders niks weten en hij wel hij heeft het nooit tegen mijn ouders vertelt en al helemaal niet tegen de klas

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lijkt me raar dat je mentor dit tegen de hele klas verteld, dat is helemaal niet nodig.. Of zit je met je zus in dezelfde klas?
    Ik zou op een of andere manier aan je mentor duidelijk maken, liefst vóór het gesprek en niet erna, dat je je al onzeker voelt in de klas en niet wilt dat dit in de klas besproken of benoemd word. Dat lijkt me eigenlijk geen probleem.. dat zou je mentor dan niet horen te doen. Misschien is het handig het gesprek zelf aan te gaan, zonder je moeder, als het toch moet.. ? Dat lijkt me minder lastig, zonder moeder die aandringt dat er wat moet veranderen ofzo. Wat ze nu precies wil is me niet zo duidelijk, hoe gaat jullie mentor daar nu bij helpen, straf?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje van 18 jaar,

    Ik snap je reactie wel, maar ik ben super bang dat ze het tegen de hele klas zegt. Ik lig al niet zo lekker in de groep, maar dat word straks misschien nog erger als ze het klassikal bespreekt! De ruzie is nu al afgelopen, maar mijn moeder vind nog steeds dat een gesprek met de mentor nodig is. Ik ga vanaf nu heel hard mijn best doen om mijn moeder te laten bewijzen dat een gesprek niet nodig is! Hopelijk gaat het werken!

    P.S,

    Als je dit bericht leest, zal je me dan alsjeblieft willen helpen! Ik ben echt ten einde raad!

    Groetjes een jongen van 14 jaar.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom wil je geen gesprek met je mentor? Ben je bang voor problemen, gezeur, vind je het niet nodig?
    Je hebt wel slaande ruzie gehad met je zus, en dat moet opgelost worden zodat het niet steeds weer gebeurd.. Dit kun je zelf proberen, maar met iemand erbij is wel handig. Verder snap ik niet zo waarom je moeder het aan je mentor wil vertellen, zodat jullie apart blijven ofzo? Dat is wel zo handig als jullie anders weer ruzie krijgen..

    Ik zou gewoon gaan, meewerken, als het kan proberen de ruzie op te lossen en dan zullen de problemen en het gezeur echt wel meevallen. Of je kunt natuurlijk proberen zelf het probleem op te lossen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten