Skip to content
69 reacties
26961 weergaves

billenkoek/pak voor de broek

Hey allemaal laats kreeg ik billenkoek omdat ik gerookt had krijgen julie ook nog wel eens billenkoek zo ja waarom en van wie

16 jaar
8 jaren geleden

69 Reacties

  • Hoewel afgeschaft en verboden zelfs bestaat het nog wel, zelf nooit gehad van mijn ouders, maar het speelt nog wel alleen anders, nu meer als traditie soms of zoiets. En heeft dan te maken met melige stoerheid,alleen vind het niets voor meiden maar net als jongen 20 aan geeft.Hij zegt ook dat 18 te oud is maar vertelde me wel dat in sommige staten van Amerika op prive of millitaire scholen voor jongens tot 23 jaar de padlle soms nog gebruikt wordt. Met toestemming ouders en veel students stemmen er mee in.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje 15, krijgen zowel jij als je broers of zussen zo straf?

    Bij ons is het zeker niet voor de vorm hoe hard wel afhankelijk van wat je gedaan hebt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Soms lijkt of merk ik dat sommige jongens het wel stoer vinden, zelf niet zo opgevoed altijd met praten verder niets, ken een jongen die vind het maar niets, hij is enige jaren ouder als ik, bepraat veel met hem.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij ons thuis ook billenkoek maar niet hard. Meer voor de vorm. En de broek hoeft er niet voor uit want we zijn nudist.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat denk ik ook meisje 18 dat sommigen ik denk de meesten jou hiervoor te oud vinden, zelf ook moeite mee dat meisjes geslagen worden,ligt toch anders dan bij jongens tot op een bepaalde leeftijd,niet meer als je 18 bent en voor de wet volwassen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 20, ja sommige zullen wel vinden dat ik te oud ben voor billenkoek maar het is bij ons heel gewoon.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Vond de jaren '60 best wel inspirerend, alles veranderde in die tijd als ik dus die boeken lees.De jeugd kwam in opstand tegen autoriteit, achteraf blijkt dat het toch niet helemaal verkeerd is,al propagandeer ik geen engelse kostschool toestanden. Mishandelen mag nooit, evenals te vaak en te langdurig, of vernederend zoals op de blote, dit laatste heb ik nooit mee gemaakt en deze handeling zou ook nooit bij mijn ouders op gekomen zijn.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb tegen jongen 20 gezegd jongen je draaft door. Moest lachen maar hij zei dat hij het wel meent, ha ha, dat het voor mij beter was geweest,had je vast meer zelfvertrouwen gegeven zei hij.Beetje respect en discipline bijbrengen is wel goed, die jaren '60 aanpak ligt hem wel,vandaar hij ook veel boeken uit die tijd leest.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • MEISJE 18, sommigen zullen zeggen te oud, kreeg het tot ik 18 was,, die jongen van 17 denkt dat hij er te oud voor is, maar heeft het dus ook nooit gehad,toch denk ik dat het voor hem beter was geweest.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik snap het ook als iemand billenkoek krijgt van zijn ouders. Ik krijg dat thuis ook nog als ik het echt te bond maak en mijn jongere zusje ook.
    En weet bij ons in de familie dat mijn nichtje en mijn neefje dat ook krijgen als ze dat verdiend hebben.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 14 eens met je die buurvrouw had dit recht niet. Ouders zijn hierin voor behouden. Maar ook dit heeft of geeft veel tegenstand. Maar denk altijd zo als we in de jaren '60 jong waren geweest hadden we er heel anders tegen aan gekeken, maar de tijdgeest veranderd alles.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat van jongen 19 vind ik ook erover ! Dat ik van mijn ouders billekoek krijg snap ik maar van anderen zou ik ook niet pikken en zeker niet op die manier

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Gaan we weer , in de jaren '60 was het heel gewoon zoals ik hier ergens las dat er nog gestraft werd met een pak op de billen. Heb het net als die jongen van 17 niet over mishandeling. Las net zijn bericht,we kennen elkaar,ben momenteel bij hem, net een gesprek gehad hier over. Ken nog een jongen weer iets ouder als ik die heeft ook een opvoeding met harde hand gehad. Geen probleem. Tot 1970 werd op het eiland Man soms jongens door de jeugdrechter veroordeeld tot enkele stokslagen. Niks werk of taakstraf, dit was afdoende.Bedoel maar,zelf is mijn ervaring dat het je grenzen aan geeft en het heeft mij zelfvertrouwen gekweekt,in die zin ben ik dus een voorstander,ook al is iedereen dit niet met me eens.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 14 hoop ik ook voor je, maar zelf dus nooit gehad, maar weet dus van jongen 20 dat het nog wel bestaat. Hij had er geen moeite mee zegt hij, maar vond net als ik dat wat die jongen 19 vertelde over 20 minuten lang klappen kreeg van de oppas buurvrouw ook al was de auto bekrast en dan ook nog met een riem meer op mishandelen lijkt.
    Dit kan toch niet de bedoeling zijn.Maar een weekend niet weg mogen is ook niet leuk,meisje 19 zegt ook het is zo voorbij en dan is het klaar.Ik krijg dus wel eens huisarrest,niet vaak maar toch wel eens gehad.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17 hoop dat het bijmij niet tot mijn 18 is

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 19 ondanks die krassen had die buurvrouw niet het recht jou te slaan, dit leverde niet het probleem van de krassen op, verzekeringswerk zeker? En hoe reageerden je ouders? of weten die dit niet. Dan jongen 14 verbaasd me toch dat jij en enkele vrienden van jou dit ook nog krijgen.
    Maar zal wel, vriend van 20 heeft het ook gehad toe n hij jonger was, tot 18 jaar zegt hij net,want hij is bij me nu, en heeft dus ook onlangs gereageerd.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Kreeg toen ik 12 was een keer een goed pak slaag van mijn oppasser, zei was trouwens ook de buurvrouw. De rede ervan was dat ik haar auto had beschadigd, ze had me gezien blijkbaar toen ik met mijn fiets tegen haar auto botste. Toen zei mij confronteerde ontkende ik alles , ze gaf me een waarschuwing en zei als ik zou lijven liegen dan zou er wat zwaaien. Heel stom en niet precies wetend wat dat betekende bleef ik ontkennen. Nou ik heb ze die dag gekregen hoor! Met de hand, mattenklopper, riem ik geloof dat ze wel 20 minuten is bezig geweest. Vele traantjes verloren die dag. Lieg nooit meer tegen de buurvrouw sinds die dag

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17 hier thuis word ook nog billenkoek gegeven en een paar van mijn vrienden krijgen het ook nog als straf. Komt nog vaker voor dan je zou denken.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17, ik heb 1 oudere zus en een jonger zusje. Ook zij vinden het een prima straf. Zoals ik zei is het op het moment zelf echt niet prettig en stond ik nooit te juichen. Ik deed er alles aan om er onder uit te komen maar dat lukte nooit. Als het eenmaal voorbij was, was alles ook weer goed en vergeven. X. J

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Vriend jongen 17, pa was voor respect en discipline kweken, trots niet het goede woord, maar was het met hem eens.Gaf me zelfvertrouwen en in die zin dus een voorstander,liever een harde hand dan al die andere kinderachtigheid van zakgeld inhouden, vroeg naar bed,noem maaar op.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten