Skip to content
4 reacties
614 weergaves

ik heb geen vader

haii!

nou ik probeer het zo kort mogelijk uit te leggen zodat het nog een beetje te begrijpen is.

ik ben geboren in frankrijk toen ik 2 was ben ik naar nederland verhuisd met me moeder gwn legaal niks raars (geen ontvoering ofs xd).
toen ik 11 was vroeg ik me moeder wie me vader was maar het kunnen 2 mannen zijn dus me moeder heeft toen gemaild naar de man van wie ze meer dacht van dat ik zou zijn ze vroeg om een dna test maar hij wilde niet (verkorte versie vroeger had hij gwn mijn vader wille zijn voordat ik naar nl kwam maar dat is een lang verhaal)
toen ik 13 was heb ik de ander man ontmoet ik voelde geen connectie en ben vrijwel zekkr dat hij me vader niet is heb toen ook het contact weer verbroken. (sturen wel nog kerstkaarten en dergelijke)
maar nu wil ik eigenlijk de andere man mailen maar ik weet niet wat ik in de mail moet zetten en hoe ik tegen me moeder moet zeggen dat ik toch nog is bij de andere man ga kijken of dit contact wel goed loopt. want zij denkt dan dat ik alleen maar contact zoek en de leukste uitkies maar dat is niet zo ik zie mezelf ook gwn in foto's van hem.

sorry voor dit lange verhaal
maar kan iemand mij miss tips geven over hoe ik tegen me moeder kan vertellen dat ik toch contact ga proberen te krijgen met de man die geen dna test wou 4 jaar geleden.

groetjes anoniempje

15 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik weet wie mijn vader is. Ik heb wel eens contakt met hem maar ik wil eigelijk geen contakt met hem. Hij heeft mij 5 6 jaar niks laten horen mij nog maar 1 keer in zijn leven gezien. En nu komt weer dood leuk aanzetten van hallo ik ben je vader. Geen zin in hij heeft mijn hart gebroken voordat iemand anders dat kon doen. ( hij woont in cuba en is cubaans... ik ben half cubaans half nederlands en woon in nederland. Ik heb hem maar 1 keer in mijn leven gezien. )

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi, ik ken mijn vader niet, nooit gehad en ga nooit willen. Mijn 'vader' is toen in 2 was vertrokken. Geen contact niks. Neem ik hem ook heel kwalijk. Moet helemaal niks van hem weten. Op school moet ik wel vertellen dat ik er een heb vind ik wel kut want je denkt dat iédereen een vader heeft. In mijn klas dus wel ik heb tegen mijn vriendinnen gezegd dat ik een vader heb. Toen ik op een andere school zat en zei dat ik geen vader had vonden ze het raar en gingen niet met me om. Ik heb zo dus een presentatie over mezelf en mijn docent weet wel dat ik geen vader heb probleem dus! Zit daar erg mee nou met jou kan ik je niet helpen want jij kan mij ook niet helpen nou doei??

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • ik had 7 jaar ongeveer het zelfde maar gelukkig was het bij mij wel zeker wiemijn vader is en ik heb hem 1 keer in mijn leven gezien hij kan niet naar nederland komen en woont en komt uit Zuid-Amerika ik mis hem heel erg .     ik zou gewoon zeggen dat je echt behoefte hebt aan een vader vieguur en dat je nog wat meer zekerheid wil over je afkomst en daarom contact wil opnemen met je mogelijke vader   veel groetjes een meisje  

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Hai.ik heb je verhaal twee keer gelezen,n weet even miet wat ik zou kunne zeggen,of je helpen.Ik kan mijn leven in een gezin, niet vergelijken me jouw situatir!Heb jij wel eens een vadeffigur om je heen gehad? groetjes

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten