Skip to content
23 reacties
2072 weergaves

controle op drugs

Ik mag geen drug gebruiken van mijn ouders.
Omdat ik ze een keer verstopt had in mijn onderbroek wordt ik regelmatig gecontroleerd. De laatste keer moest ik me uitkleden en werden al mijn zakken nagekeken. En toen trok mijn vader ook mijn onderbroek uit en stand ik daar helemaal in mijn nakie in de woonkamer. ik moest me omdraaien en vooroverbukken zodat hij in mijn gat kon kijken of ik daar niets in verstopt had. Ik vindt dit te vergaan.

16 jaar
7 jaren geleden

23 Reacties

  • Ik vindt het geen gezonde straf. Maar als je drugs gebruikt lok je het ook wel uit. Ik hoop dat je nu clean ben, enne..... controleren je ouders je nog?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kan het hard vinden dat ik zeg eigenschuld maar als je er mee begint zal je toch ook deze gevolgen moetten accepteren. Als hij nooit was begonnen met drugs hoefde hij nooit te strippen voor zn familie in de kamer maar kon hij gewoon normaal zijn peven lijden. Als ik een kind zou hebben die het zelfde zou doen zou ik precies t zelfde reageren. Maar ik zou ook gewoon wekelijks een drugstest afnemen zodra ik er achter kom.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe gaat het nu met je, topicstarter?
    Ik vind dat eigenschuld wel erg hard klinken van die jongen van 18 hierboven. Volgens mij doe je wel je best om van de drugs af te komen, alleen je ouders zijn wel erg argwanend naar je.
    Hopelijk hoef je niet meer in de huiskamer met broek naar beneden gecontroleerd te worden.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Tja je doet het zelf moet je maar stoppen met drugs gebruiken, ik ben ook de enige van mijn vrienden die niet rookt of drugs gebruikt. Eigenschuld.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • goede ouders

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, als hij me gecontroleerd heeft mag ik me wel aankleden, maar dat heb ik toen niet gedaan. Ze hebben nu toch al alles gezien. Trouwens mijn vader zie ook bloot. Als hij morgens opsta gaat hij eerst koffie zetten en dan is hij ook helemaal nog in zijn nakie. Mijn moeder heeft altijd wel iets aan. Waar ik eigenlijk toch wel een beetje voor schaam is dat ik mijn kontgat moet laten zien. Hopelijk gaat het weer over als ik niet meer gebruik, even sterk zijn toch.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Dus als ze je nagekeken hebben is het weer goed en mag je je aankleden. Zegt je pa dan ook dat hij blij is dat je niets bij je hebt en dat hij je weer vertrouwt? Hoe lang gaan die controles eigenlijk door, heeft hij dat gezegd?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee, ik kijk wel uit om nog iets mee te nemen naar huis.
    En ja, ik was nog niet binnen of alles moest weer uit. Me hemd, me broek en me sokken. Gaan ze eerst alles nakijken of er niets in zat. En daarna moest ik ook mijn onderbroek uitrekken en werden billen weer gecontroleerd.
    Dat allemaal gewoon in de woonkamer. Mijn vader doet daar helemaal niet moeilijk over. Terwijl ik dus zo stond kreeg ik een hele preek hoe slecht het allemaal niet is.
    Daarna mocht ik kiezen of naar bed of nog even in de woonkamer blijven. Ben maar in de woonkamer gaan zitten.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik hoop voor jou dat je niets bij je had, dan gaat je pa misschien weer stoppen met controleren.
    Moest je weer in de huiskamer helemaal bloot? Dat vind ik echt niet kunnen, maar je zal waarschijnlijk geen keuze hebben dat je liever op je kamer gecheckt wordt, als het dan toch moet gebeuren.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb gisteren weer controle gehad, ik kwam avonds om 9 uur thuis. Alles weer helemaal nagekeken of ik niets had meegenomen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Dan heb je het dus goed verbruid bij je ouders, dat ze je helemaal niet meer vertrouwen. Je moet echt niets meer gebruiken en ook niets verstoppen, als je het vertrouwen weer terug wil winnen, denk ik. Maar dat zal best wel lang kunnen duren, misschien moet je tegen je broertje zeggen dat je echt nooit meer drugs gaat gebruiken, dan vertelt hij dat misschien ook door aan je ouders.
    Ik kan nog steeds niet geloven dat je ouders je zo strippen in de huiskamer, als er iemand naar binnen kijkt ziet die toch je piemel en je kont en dat je vader je controleert! Is je broertje er dan ook bij? Voor mij zou dat een goede reden zijn om geen drugs meer te nemen, zo'n situatie is wel heel erg vernederend.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee, ze hebben daar nog niets gevonden, maar ik had tegen mijn broertje verteld dat als ik het zou verstoppen ik het in mijn kont zou doen. Dat heeft hij dus door verteld.
    En nu wordt ik dus helemaal gecontroleerd. Maar nu willen ze een drugstest kopen en als die positief is mag ik niet meer naar buiten.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Lijkt me een raar verhaal. Eerder iets dat thuishoort op een forum voor fetishes of zo. Al weet je natuurlijk nooit zeker: soms overstijgt de waarheid de fantasie.     Maar nu over drugs: alle drugs beschadigen je zenuwen en hersenen. Het zijn immers allemaal zenuwgiffen. In minieme dosis prikkelen en irriteren ze de zenuwen, daarna verdoven ze, en daarna vernielen ze.     Doordat ze je zenuwen verdoven en vernielen, werken je zintuigen niet goed meer. Dus je kan de werkelijkheid niet meer goed waarnemen. En je kan er niet meer goed op reageren, want je kan je lichaam niet meer goed sturen. Dus je wordt irrationeel.     Je kan ook niet meer goed nadenken en je geheugen wordt slechter. Dus je wordt dom en onbekwaam. Je kan geen onderscheid meer maken tussen goed en kwaad.     Alle drugs maken je dommer, zwakker, ziek, gemener en onbekwaam. Soms onmiddellijk, soms pas na een tijd. Bijvoorbeeld iemand die LSD genomen heeft, wordt bijna 100% zeker krankzinnig. Maar soms pas na 10 jaar. En dan vernielt dat dus na 10 jaar plots zijn beroep, zijn gezin, zijn hele leven.     Het feit dat "al je vrienden gebruiken", is een dwaas excuus. Misschien moet je toch maar eens nuchter nadenken? Je wordt niet beter van zenuwgiffen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ouders zien me wel eens bloot hoor, daar heb ik niet zo'n moeite mee.   Maar dat is niet plotseling midden in de huiskamer zoals bij jou. Dat is natuurlijk wèl shocking.   Als je al eerder iets hebt verstopt in je kontgat hoe weten je ouders dat dan? Heeft je vader je al eerder ergens op gecontroleerd en in je kont gevonden?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee, de jaloezieën waren helemaal niet dicht, ik stond gewoon helemaal in mijn blootje in de woonkamer. ik had ook helemaal niet verwacht dat ze me onderbroek zouden uitrekken en dat mijn kont werd gecontroleerd en zeker niet in de woonkamer. ik mag nog wel van geluk spreken dat hij niet in mijn kontgat heeft gevoeld. Maar ja ik had er daarvoor wel iets in verborgen en daar zijn ze achter gekomen. Hoe zou jij het vinden dat je in je blote kont en met je piemel voor je ouders moet gaan staan. Nee daar had ik niet op gerekend.
    Chillen kon ik op mijn slaapkamer maar dat was daarna weer, toen ze me weer hadden gecontroleerd.
    Overigens ik begin er wel aan te wennen dt ik helemaal wordt gecontroleerd en misschien helpt het wel om met drugs te stoppen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ouders hebben wel eens geblowd, dus dat kunnen ze me niet verbieden. Ze rookten toen ook sigaretten, dat was toen ze jong waren. Ik rook niet, en zou wel eens een joint willen proberen, maar dan moet ik toch gaan roken, dus dat doe ik niet. Party drugs vind ik te riskant, je hoort daar toch wel vaak over dat iemand daar ziek van wordt of paranoide.
    Wat voor drugs gebruik jij, misschien zijn je ouders gewoon bang dat je er ook zo'n verkeerde reactie op hebt. Dus dan willen ze je beschermen door je goed te controleren. En nu ze iets gevonden hebben blijkt dat ze je terecht niet vertrouwen, het is dus een beetje je eigen schuld dat ze nu zo doorgaan met checken.
    Maar ze zijn wel erg grondig bezig, volgens mij doet de marechausse dat bij verdachte drugskoeriers op die manier.
    Moet je in je blootje blijven, dat eerst de jaloezieën dicht moeten? Hoe kun je dan met vrienden chillen?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Tsja geen medelij mee je kan dat spul ook laten liggen

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Vandaag ben ik gesnapt met drugs. Ik had maar een klein zakje bij me. Het zat gewoon in mijn broekzak. Ja en daarna kon ik het ontgelden. Moest me weer helemaal uitkleden en alles werd gecontroleerd. Vervolgens krijg je dan een hele preek met de mededeling dat ik nu iedere dag zal worden gecontroleerd als ik thuis kom.
    Daarna kon ik zo naar me slaapkamer en daar zit, ik kan gelukkig nog wel chillen. En als ik naar de woonkamer wil zal moeten wachten totdat de jaloezieën dicht doen.



    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is niet erg om een keertje te experimenteren. Maar je moet er niet mee doorgaan. Je ouders behandelen je als een klein kind omdat ze je gepakt hebben met drugs. Ik denk dat het goed van je zal zijn om maar ze toe te gaan en aan te geven dat je hun reactie en conseqeuntie begrijpt dat je het niet leuk vind maar dat je het wel begrijpt. Dat je vrienden gebruiken betekend niet dat jij dit ook moet doen. Ze zullen je nog wel even blijven controleren maar als je stopt, stoppen zij ook aangezien ze niks vinden.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • ik had gelukkig niks mee genomen, dus konden ze me geen straf geven hiervoor. ik had eigenlijk die keer geluk.
    maar mijn vrienden gebruiken wel.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten