Skip to content
24 reacties
2556 weergaves

stimulatie kweken door handhaving van soms harde hand.

Best modern opgevoed maar soms bij te weinig stimulatie onder ga ik soms nog weleens een harde hand, wie heeft ook nog deze ervaring, graag serieuze reactie's of je er voor of tegen bent, ben niet echt voor maar ook niet echt tegen.

17 jaar
5 jaren geleden

24 Reacties

  • We weten het nou wel, steeds het zelfde.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hahahaha als ik het rechtstreeks vraag krijg ik waarschijnlijk rode reet omdat hij mij dan slaat maar kijk hun gedrag ik weet vrijwel zeker dat ze spanking krijgen van hun vaders kijk hoe stoer ze doen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Enige tijd geleden las ik dat veel Marokaanse jongens nogal met harde soms werden op gevoed, maar ligt in hun cultuur denk ik, bij onze wet is het immers verboden, al houden voorstanders het bij hun eigen regels en wetten. Prima plan om jou als voorzitter te maken,desnoods nieuwe topic.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen waarom vraag je het niet rechtstreeks aan een Marokkaanse jongen,lijkt je niet? spanking club is wat voor jou?(krijg ook nog voor m'n kont!)   p.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • spank leest niet goed,een jongen krijgt voor straf een SPANKING,over de knie!SPANKCLUB; Samen praten, samen er over praten,raad geven, Wees altijd steunend, en òòk durven zeggen dat een spanking terecht was, verdiend. Wees eerlijk naar degene die over zijn/haar spanking praat. Ook over eigen ontvangen spankings.     SPANKING CLUB:òòk om van elkaar te leren,(er beter van worden, van spanking leren).Wees altijd eerlijk.   wie wordt voorzitter?Ik? Op SpankingClub heb je alle ruimte om over je gevoelens rondom een spanking te praten!ik ben dus 14, en krijg zelf een spanking als ik straf verdiend heb!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nu we het over spank hebben weet iemand ofdat elke marrokaanse jongen billenkoek krijgt volgens mij wel namelijk??

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 14 maken wij jou voorzitter, alle jongens die spank krijgen kunnen lid worden.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • spanking club.ik wordt thuis erg kort gehouden en mijn vader of moeder schuwen het mij geven van een ongenadig pak voor m'n witte slip, als ik volgens hen straf verdiend,t heb!spanking Club is tof voor jongens , die òòk nù nog voor straf ov er de knie moeten? Ik ben 14, en ik krijg een spanking altijd over de knie. SPANKING CLUB'.
    Gan ik denk zo eens per 4 weken 'n spanking.Wie krijgt ouderwets 'n over de knie pak voor zíjn, kont(broek)
    KOM OP SPANKING CLUB.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • tja,twee keer met m'n onderbroek op mijn enkels,in de hoek, daarna (van het weekend), onherroepelijk krijg ik nog een flink pak slaag.over de knie,bij van vader meestral, maar 'n pak voor m'n kont van m'n moeder is òòk heel pijnlijk. vernederend. Blij dat mijn vrienden niet weten dat ik het nòg krijg,neefjes wel.
    groet

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Spank club, een vriend van mij zegt dat ze echt bestaan, weet niet of het waar is.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • hoor het mezelf niet zegegn .want ik ik krijg een ongenadig pak vopr mijn (onder)broek,als ik straf verdiend heb.Ik ben zo blij dat mijn vriendjes niet weten, dat ik voor m'n kont krijg over de knie,Wel mijn neefjes.Die krijgen het ook.Ik krijg nooit op bloot.man altijd mijn slip aanhouden

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 14 een spankclub, nu, kijk eens op jongens vragen staat een topic op van mij, spanking is toch ab normaal, misschien kun je daar eens op reageren. Zelf geen ervaring met spank maar heb een vriend die het wel interssant vind .

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hahaha jongen 12 zeur niet zo jou billen zullen nog lang niet zo veel geslagen worden als mijn reet ik krijg meerdere keren per dag spank van mijn vader of oom

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mischien wel een goed idee een spank club om ervaringen te delen ik heb net flink wat spank gehad op mijn kont schold mijn pa uit hij trekte mijn broek omhoog en over de tafel gelegd en dan flink wat spankies gekregen daarna nog op mijn knieen zitten voor straf met blote brandende reet

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Vandaag was ik weer brutaal dus ik moest gaan staan en kreeg flink wat spanks op mijn kont mijn pa zei dat als ik nog een keer zo zou doen dat hij met hardere maatregelen komt hij pakt me de volgende keer bij mijn oor dan alles omlaag met blote kont spank krijgen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • rot toch op met spank. fuck kinderachtig billenkoek.richt een spank club op,ik krijg gewoon nog zo nu en dan EEN FLINK PAK VOOR MIJN KONT!!!!!

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet dat ik fout zat, en òòk dat ik straf verdiend had.Wat ben ik blij dat gèèn van mij vrienden, weten dat ik nog voor m'n kont krijg(over de knie bij m'n vader of moeder).Wel de neefjes èn nichtjes, dus in de familie,mijn ooms en tantes, weten het.Ik voel me soms hèèl allèèn.\ben net 14, krijg pak voor m'n kont toch ex per 7 of 8 weken.Ik haat het, Laatsste keer pak rasmmel van mama.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het grote nadeel van dit soort straffen vind ik dat je er volgens mij niet echt van leert. Ja, je leert dat je geslagen wordt als je iets doet wat niet mag en zult het daarom in de toekomst misschien eerder vermijden, maar je leert niet waaróm die regels er eigenlijk zijn. Het is meer trainen of conditioneren dan opvoeden. Zelf ben ik het er daarom mee eens dat dit soort straffen officieel verboden zijn.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • 3 kruisjes vanavond ben ik weer de pineut,mijn zussen hebben al leedvermaak die krijgen het nooit, ik dus wel.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 14 vind het voor meisjes niet kunnen, maar je hebt een vader en dan ook nog een oom die jou spank geeft, vinden dit je ouders goed. Dan die vrienden maak je niet vaak mee dat die dit ook handhaven onderling, of is het speelsheid of toch serieus.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten