Skip to content
7 reacties
2100 weergaves

Kan ik nog met mijn vader naar de sauna?

Ik ging vaak met mijn vader naar de sauna. En dat was altijd super relaxed. Eigenlijk zou ik dat nu nog wel willen, ik schaam me niet als ik naakt ben ofzo maar ik ben bang dat mijn vader op een andere manier naar mij zal kijken. Dat vind ik minder fijn. Zal ik het nog eens aan hem vragen? Of hij nog eens naar de sauna wil met mij. Wat eigenlijk is dat toch stom als dat niet meer kan omdat ik zogenaamd een vrouwen lichaam heb enzo. Dan denk ik: so what? Dus zou ik het een keer vragen, of is dat niet gepast. Tell me please!

17 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Tja, even na 19 januari kijken hoe het er dan voor staat in NL. Hopelijk kunnen we dan o.a. weer naar de sauna.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee hij is dicht

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • gewoon lekker met je pa naar de sauna gaan dedd ik ook altyd met mijn ouders thuis liepen we ook veel bloot

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • M18, Nee, ik loop nooit naakt thuis dus hij ziet mij nooit echt naakt thuis. Maar ik heb het inmiddels gevraagd. Hij zei dat hij het super leuk vind. Fijn dus. Hij vroeg hoe ik omga met naaktheid en of ik me schaam. Ik zei: ik vind het allemaal best normaal eigenlijk, naaktheid en ik schaam me niet. Mooi zo!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe oud was je tijdens de laatste keer sauna? Loop je thuis ook vaak naakt? Dan maakt het toch ook niks uit als dat zo is.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat vaders dat nooit doen naar dochters, tenzij ze ziek zijn in hun hoofd.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Lief meisje, er zitten toch meer naakte vrouwen en mannen in de sauna, dus daar zal je vader best aan gewend zijn of heb je hem vaak een stijve zien krijgen. Op jouw jonge lichaam zal dat de eerste keer misschien zo zijn, maar daarna niet meer denk ik. Vraag hem anders of hij daar problemen mee heeft. Ik verwacht dat eigenlijk niet, eerder dat hij trots op je is.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten