Skip to content
86 reacties
4507 weergaves

Nog een keer straf.

Ik weet dat het heel raar klinkt maar ik zou graag willen dat mijn ouders me nog 1 keer straf gaven. Van kleins af aan moest ik in de hoek staan als ik iets had gedaan dat mijn ouders niet accepteerden en dat is doorgegaan toen ik ouder werd. Nu iets meer dan een jaar geleden stond ik er voor het laatst. Doorgaans zeer terecht. Een paar weken geleden kwamen mijn ouders plotseling en onverwacht met de mededeling dat ik geen straf meer zou krijgen omdat ik nu een jaar lang had bewezen dat het niet meer nodig was. Sindsdien loop ik dus met het gevoel rond dat ik het nog 1x mee wil maken, als een soort afscheid. En dat terwijl ik weet dat het echt niet leuk is om in de hoek te moeten staan en te moeten blijven tot ik er weer uit mag, maar het heeft er al die tijd zo bij gehoord. Zal ik toch eens proberen het ter sprake te brengen?

21 jaar
6 maanden geleden

86 Reacties

  • Meisje 18, er is niets gebeurd wat ik niet wou. En met die vriend van mijn begeleider helemaal niets. Maar we hadden het over een film , waar we een fragment van zagen over een jongen in een frathouse. Die Dickless werd genoemd, daarbij was hij zeer onderdanig tegen over zijn superieuren . Zei zelf dat ik me ergens wel in hem herkende en toen ging die jongen er op in, dat hij wel zoiets wou regelen op oudjaars avond. Achteraf dacht ik dit wil ik niet, gaat me te ver. Heb het hier over gehad en zelf vonden ze dit ook. Hoef niets tegen mijn zin te doen. Wat die begeleiding betreft daar sta ik zelf achter. Heb afgelopen nacht bij hun gelogeerd, ben net thuis om even wat kleren op te halen, want blijf de kerst dagen bij hun. Merk toch aan jou dat je ergens die vriendin wel mist, maar je voelt terecht een blokkade omdat je een vriend hebt waar je ook veel om geeft. Toch denk ik dat jij net als ik die verlangens ergens blijft houden, ook al vinden we zelf dat we er ooit mee moeten stoppen. Bij mij ligt het iets makkelijker, zijn genoeg jongens die net als ik zijn. Samen kunnen we dit blijven opzoeken, zou ook nooit voor een echte romantische jongen kiezen. Moet wel een stoere jongen zijn, liefst stevig gebouwd net als ik. Hoop dat jij er ook uit komt, neem jouw advies wel mee, en denk er ook wel over, bedankt voor de reactie.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • J18, ik begrijp het niet helemaal. In je vorige posts waren er dingen die niet in de haak waren en nu lijkt alles weer perfect. Geef je zelfs toestemming voor dingen waardoor het opnieuw fout zou kunnen gaan. Je kunt je wensen en behoeften hebben maar als ik jou was zou ik toch maar wat voorzichtiger zijn. Wat betreft die vriendin vind ik dat het niet kan. Met vastbinden en ook andere dingen die ze met me deed ga ik zo hoog in mijn opwinding dat ik daarna wel klaar moet gaan komen. Toen ik mijn vriend nog niet had kon zij daarin prima de reddende engel zijn, maar nu hij er wel is voor mij geen seks meer met een ander. Dan zal hij er dus bij moeten zijn en aangezien hij er moeite mee heeft om zulke dingen met mij te (laten) doen vind ik het best lastig om het erover te gaan hebben. Bovendien moet ook die vriendin er akkoord mee gaan en wat er tegen mijn eigen principes in gaat is dat ik dan een extra persoon toelaat in de relatie. Want hoe je het ook bekijkt, wat ik dan met haar zou gaan doen is heel erotisch en dus heeft het impact op de relatie. Dus beter van niet.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Meisje 21 bedankt voor je reactie. Heb er wel over na gedacht. Ruim een jaar kwam ik bij hem samen met een andere jongen die ouder was, toen die 21 werd is hij gestopt toen hij een vriend kreeg ook inmiddels. Maar hij en zijn vriend komen nog wel bij hem als gewoon vrienden. Ik ben door gegaan en ging altijd goed. Een bdsm sfeer wil ik het niet noemen want het zijn meestal gesprekken. Geen vastbinden of andere spelletjes en ook geen seks. Dat speelt geen rol. Wel is er afstand tussen ons, net als bij een leraar en leerling wat ik normaal vind. Praat met hem overal over. Ook wel wat er soms mis gaat met mij, als ik het te bont hebt gemaakt, wat eigenlijk niet kan. Of als ik thuis te brutaal ben , dan praten we dan hier over. Dan kan het zijn dat hij zegt , wil je stoer zijn, en kerel zijn, dan ook een gepaste straf want dat heb je nodig en verdiend, en dat ben ik dan ook echt met hem eens. Dan accepteer ik dat ik dan een van te voren aantal klappen op mijn overigens stevige kont krijg. Meestal mee tellen en bedanken, wat misschien wel enigszins bdsm is, maar eigenlijk vind ik het wel spannend en erotisch.
    Zal eerlijk zijn, ik geniet er van en hij ook wel dat merk ik wel.
    Nu, heeft hij een vriend, nu, die bemoeit zich er niet mee. Begrijpt ook wel dat ik geen speeltje wil worden. Ben vanmiddag bij hun geweest, was een heel goed gesprek. Ook die vriend was heel aardig, en zegt dat hij me een leuke jongen vind. En wat hem betreft ook welkom ben bij hun. Maar wil hem ook niet helemaal buiten sluiten, heb gezegd als we een gesprek hebben mag hij er rustig bij zijn. Hij vroeg wel als ik eens straf krijg hij er dan bij mag zijn. Nu daar heb ik geen moeite mee, lijkt me ergens wel stoer om te laten zien dat ik niet bang ben. Je zal het misschien niet met me eens zijn. Maar voel gewoon dat het bij me past, al zou ik zelf dit ook wel een eventuele vriend willen beleven deze begeleiding. Merk wel dat je toch wel die vriendin mist, zou er toch eens over praten met je vriend. Hoeft toch niet te betekenen dat jullie een relatie hebben, dat voel ik ook niet met die jongen die ik voor een vriend te oud vind maar een prima leeftijd heeft voor begeleiding.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • J18, ik zie wat jij begeleiding noemt als een soort van opvoeding. Daarbij zijn er dus regels waar je je aan moet houden om een uitbrander of straf te voorkomen. Maar dat moeten dan wel normale regels zijn, waarvan het logisch is dat je je er aan moet houden. Dus geen rare dingen als iemand perse op een bepaalde manier aanspreken of altijd de mindere moeten zijn. Dat laatste bespeur ik bij jou en dan praat je niet over begeleiding maar over een verhouding in de bdsm sfeer. Dat is er in vele vormen en hoeft helemaal niet altijd extreem te zijn. Als je dat zoekt, prima, maar dan is de ander kunnen vertrouwen wel heel belangrijk. Dat vertrouwen is geschonden en dat kan niet gelijk met een telefoontje worden hersteld. Als jij dat echt zoekt zou ik nu eerst op gelijkwaardige basis om de tafel gaan zitten. Jij vertelt wat je wilt en ook wat niet en hij zal de zekerheid moeten geven dat hij zich eraan zal houden. Als hij meer wil zal hij dat eerst met je moeten overleggen. Omdat het al een keer is misgegaan zou ik het niet meer doen, maar dat is mijn mening. Beslis in ieder geval niet te snel, denk eerst ook zelf goed na. Wat mij betreft, dat met die vriendin gaat hem niet worden. Ik ben ouderwets wat dat betreft en dan zou het voelen als vreemdgaan. Zeker omdat ik destijds ook seks met haar had. We hadden altijd al de afspraak dat het zou stoppen als een van ons een relatie zou krijgen en dat hebben we ook gedaan. Ze is nog steeds een vriendin van me, ik zie haar bij tennis en op feestjes. Behalve wat ik verteld heb heb ik dankzij haar ook geleerd wat ik fijn vind en wat niet. Zoals vastgebonden zijn. Soms mis ik dat wel een beetje net als ik seks met een meisje weleens mis, maar ik wil eerlijk blijven naar mijn vriend. De enige mogelijkheid om nog iets met haar te doen zou zijn als mijn vriend erbij is en het goedkeurt. En dan moet zij daar ook voor open staan. Lastig om daar over te beginnen.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Mensen zijn niet allen gelijk. Iedereen moet zijn of haar mening of verhaal kunnen mailen hier. Zijn zoveel topics hier over seks , kun jij je ook afvragen of dit wel geschikt is. j. 20.
    Meisje 21 gisteren belde mijn begeleider op ondanks ik aangaf dat ik stopte. Maar hij had nagedacht, met zijn vriend gesproken. En vond het allemaal jammer dat het zo is gelopen. Zijn vriend heeft aan gegeven zich niet meer met hem en mij te bemoeien. Dat ik ook geen speeltje mag worden van anderen. Dat ik alsnog welkom was op oud jaar om te komen, en dan gewoon als vriend. Geen gekke dingen dus om als frat in een frat house te fungeren. Hij gaf aan dat het tussen ons toch wel goed zat, ook met die begeleiding. En dat ik zelf had aan ggeven dat ik meer zelfvertrouwen er door kreeg. Dat ik toch een jongen was die wel van enigzins een conservatieve aanpak hield. Niet alleen spannend maar ook weleen vorm van enige erotiek had. Hij wilde dit graag door zetten met mij. En wilde me niet belemmeren om ook een vriend te zoeken, als ik dit wilde. Nu, eigenlijk wil ik geen vaste relatie nog, heb wel vrienden, alleen allen vallen deze op meisjes. Jij had er over dat je ook een vriending hebt gehad, die nogal dominant was, maar ook veel van haar geleerd hebt. Dat voelde ik ook en eigenlijk vond ik het jammer dat ik dit ga missen. Heb gezegd dat ik er over wil na denken. Maar ergens denk ik waarom dit toch geen kans nemen, en gewoon de eis stellen dat het alleen tussen hem en mij is.
    Zou jouw vriend er moeite mee hebben als jij ook weer iets zou beginnen met die vriendin. Misschien wel een oplossing.? Wil hem morgen antwoord geven al denk ik dat ik toch weer ergens begeleiding wil van hem. Het past wel bij me, begrijp jij dit. Hoop op een reactie.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Met bewondering gelezen, wat moet je hier mee.? Een meid van 21 die nog in de hoek moet staan en dit opwindend vind. Een jongen van 18 die waardering heeft voor een zogenaamde jongens opvoeding, zijn altijd wel personen die wel willen fungeren als begeleider en zo']n knaap op de billen willen geven. De vraag is, wie geniet het meest. Ik reageer niet weer, maar als ik in de redactie zat, gingen deze verhalen er meteen af. Vind het ongeschikt vooral voor de jongeren onder ons.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Meisje 21 , was maar een vraag, als jij deze topic wilt behouden vind ik het prima. Als jij het wilt, het is jouw topic, dus ben ik het er wel mee eens.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ben het er niet mee eens om dit topic te verwijderen, er staat de nodige nuttige informatie op en het een en ander aan gevoelens waarin mensen zich kunnen herkennen. Misschien wordt er niet meer gereageerd, maar dan nog kunnen mensen het lezen en dat is prima.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Meisje 21, hij leest dit ook, belde me gisteravond thuis op. Heb op mijn kamer alleen een heel gesprek gehad met hem. Gezegd dat ik hem toch bedanken wou voor zijn begeleiding, maar sinds de laatste maanden het niet echt leuk meer vond. Ook door inmenging van zijn vriend. Die bij hem in woont, en wil me ook niet opdringen aan hun. Hij vond het wel jammer, maar begreep het wel. Ga oudjaars avond er ook niet naar toe, zijn allemaal oudere jongens, en laat me niet uitdagen. Ik hoor er toch niet echt bij, dat gevoel heb ik. We hebben een heel gesprek gehad, en hebben besloten te stoppen met onze vriendschap en begeleiding. Ergens voel ik me nu wel weer vrij, werd het soort verplichting. Ik sta open voor nieuwe vriendschappen met leeftijds genoten. Je hebt gelijk, heb je advies opgevolgd. Als ik alles nog eens over lees denk ik toch goed dat ik gestopt ben. Jij wilt ook stoppen, misschien wel goed om deze topic te laten verwijderen, hoe denk jij hier over. Reacties kwamen er niet meer, op jou nog wel, op mij helemaal niet. Misschien ooit nog eens een nieuwe topic over vriendschap. Maar ergens heb ik zoiets mijn berichten mogen wel verwijderd worden.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • J18, hoe meer je erover schrijft hoe meer ik tot de conclusie kom dat het niet klopt. Dit heeft niets met begeleiding (of hoe je het ook wilt noemen) te maken. Feitelijk zijn ze van jou hun speeltje aan het maken en proberen hoe gek ze je kunnen krijgen. Dat is niet de manier waarop je zo'n verhouding aangaat. Voor ik mijn vriend leerde kennen heb ik een tijdje met een meisje dingetjes uitgeprobeerd. Zij was daarin dominant en ik heb veel van haar geleerd. Ten eerste is de basis van alles vertrouwen. Als onderdanige stel je grenzen en je moet erop kunnen vertrouwen dat de dominante daar niet overheen gaat. Feitelijk bewaakt de dominante zelf ook die grenzen. Als je bezig bent kun je besluiten verder te gaan maar alleen met uitdrukkelijke toestemming. En zelfs als je die hebt gegeven en het voelt niet goed moet je het kunnen laten stoppen. Daar moet de dominante dan ook gehoor aan geven. Die mag best dingen willen, zelfs dat je je grenzen verlegt, maar altijd door te vragen, niet door te eisen. Dan mag je uiteraard ook weigeren. Daarnaast kan er maar 1 dominante zijn. Als er meer mensen aanwezig zijn kunnen die hooguit toeschouwer zijn, maar ook alleen met jouw toestemming. Feitelijk ben jij dus degene die het voor het zeggen hebt, ook al lijkt dat als je bezig bent niet zo. Als ik jou lees zie ik dat het vertrouwen er al niet kan zijn en dan denk ik: er zo snel mogelijk mee stoppen. Dit lijkt misschien spannend maar uiteindelijk zul je er niet gelukkig van worden.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Meisje 21 denk dat je gelijk hebt. Sinds die vriend steeds meer bij hem komt wonen, alle weekends. Worden hun eisen steeds bizarrer. Ze proberen me steeds meer uit te dagen. Zal nog eens goed nadenken, ze willen ook clips opnemen en dat opsturen. Die andere jongens zijn allemaal ouder. Ergens denk ik zal ik stoppen met hun, het liefst zou ik ook wel een vriend hebben van mijn eigen leeftijd. Jouw reactie heeft me nu ook aan het denken gezet. Lijkt me wel spannend, maar toch misschien niet zo verstandig. Snap jou wel, in herhaling vallen heeft geen zin, maar het belangrijkste dat je vriend en jij samen er over kunnen praten en elkaar waarderen om wie jullie zijn. Zoiets zou ik ook wel willen hebben met een vriend. Bedankt dat je weer gereageerd hebt. Anderen reageren niet of nauwelijks meer.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • J18, wat valt er op een gegeven moment nog meer te zeggen voor mij? Het is voor mij voorbij, geen straf meer. Ja, de laatste keer dreunt nog na bij me, door de omvang, alles wat er die dag is gebeurd en het feit dat ik het zelf heel bewust wilde beleven. Maar als ik erover blijf schrijven verval ik in herhaling, dus alleen nog als er mensen nog iets over willen weten. Voor jou vooral een waarschuwing. Ik vind het eng dat er nu nog iemand bij komt die wat over jou te zeggen wil hebben. Dat is teveel, maakt het risico op gebruik of misbruik een stuk groter. Die oudejaarsavond, met nog meer mensen, zou ik dan ook niet doen. Ik weet het, het lijkt spannend, maar de kans dat het veel te ver gaat is levensgroot aanwezig en dan ben jij het slachtoffer.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Jongen 21 en meisje 21. Jongen 21 verbaasd me niet dat je stopt. Het blijft bij die ontgroening van jaren geleden. Die eigenlijk gewoon een test was van jongens op die leeftijd. Beetje net zo'n weekend. Je hebt jaren lang er niets mee gedaan. Je hebt het over die andere jongen die het wel spannend vond, wat jij ergens wel stoer vond. Jullie mailden , maar je stopt weer na een tijdje. Net als nu weer. Verwacht ook geen reactie terug, want ik weet je bent anders dan meisje 21 en mij. Bij jou is het meer een herinnering dat je later in gedachten wel leuk vond. Leuker als het op moment zelf. Nu, je wilt toch het liefst een gezinnetje, je hebt gestudeerd en misschien volg je nog wel studie.? Maar je zegt tegen ons wees jezelf , nu, doe jij dit ook. Bedankt dat je toch nog even wat van je liet horen.
    Meisje 21, wees je zelf, blijf je zelf. Denk dat het in jullie relatie wel goed zit. Gewoon eerlijk zijn tegen over elkaar. Bij jou speelt erotiek of erotisch een belangrijk iets. Je staat ook open voor nieuwe ontwikkelingen, ik ook. Dus was blij met jou reactie. Al is het wel totaal iets anders. Nieuwe ontdekkingen zijn bij jou welkom, bij mij ook. Onderdanigheid heeft bij mij ook een erotische beleving, al had ik het eerst niet door. Dan mijn begeleider heeft een vriend, die nog dominanter is als hij. Ze zijn steeds meer samen, maar hij heeft wel gezegd dat ik altijd welkom ben, ook voor logeren wat ik nu vaak doe. Alleen moet me wel aan de huisregels houden, en hij wil mede bepalen nu wat voor begeleiding ik nodig heb. Hij vind dat het soms te soft gaat, dat ik soms de leiding heb in wat ik wil. Hij heeft gisteravond ook mijn verslag gelezen over dat drugs frat house, en op you tube even die clip bekeken van die jongen die Dickless werd genoemd. Hij vond het wel inspirerend zei hij om mij ook eens kennis te laten maken. Op oudjaaravond komen er nog wat vrienden van hun, allen ouder dan ik. Hij had het over een frathouse avond te organiseren, en dan gaan we jou bombarderen als Dickless zei hij. Kijken of je werkelijk zo stoer bent en goed kan gehoorzamen en ons wilt bedienen met drank en hapjes.
    En die avond noemen we je dus ook Dickless, wat we ook op jouw borst zullen zetten net als die jongen in die clip. Leek hem wel stoer om dit op te nemen en op een stick te zetten om dit later nog eens te bekijken.
    Weet je , ergens vind ik dat ze mij een beetje willen gebruiken, en toch lijkt het me spannend om dit eens mee te maken, net als die jongen in dat frathouse. Hoop dat je niet stopt meisje 21. Je hebt lezers genoeg. Zou het wel fijn vinden als jongen 22 en 23 ook op mij reageerden, maar denk dat ze liever op jou als meisje reageren. Dan je hebt al zo vaak in de hoek gestaan, je opvoeding van je ouders is voor bij, toch denk ik dat jij net als mij ook wel nieuwe uitdagingen zoekt.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Meisje 21 en jongen 18. Heb maar 1 weekend ooit een ontgroening mee gemaakt bijna 5 jaar geleden op een zomer kamp.
    Achteraf kwamen wat herinneringen en gedachtes boven. Mede door een jongen met wie ik het samen onder ging.
    Hij mailde me, maar ben gestopt. Ja, het was een jeugd ervaring, en eigenlijk blijft het daar bij. Geen zin meer in een vernieuwd contact met hem, dit is voor mij geweest.
    Weet zeker dat ik toch met een vriendin samen wil wonen, een gezinnetje later. En als ik jongen 18 zijn verhaal lees denk ik toch het past niet bij me.
    En weet ook niet hoe ik nu nog moet reageren, voor meisje 21 en jongen 18 wil ik zeggen, blijf je zelf. Voor jongen 18 hoop dat je een fijne vriend vind die bij je past. Dat het een stoere jongen moet zijn is wel duidelijk. Succes meisje 21 en jongen 18.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Omdat het inmiddels alle kanten op gaat ga ik zo langzamerhand richting het einde van mijn bijdragen aan dit topic. Er zijn nog wel wat dingen die ik nog wil zeggen. J23, een relatie gaat om geven en nemen, open en eerlijk naar elkaar toe zijn. Dus staat het mij vrij om ook zulke gevoelens met hem te delen en te proberen of wij daar samen iets mee kunnen. Er zijn ook stellen die gelukkig zijn in een dominant-onderdanige relatie. Dat wil ik niet eens. Een gelijkwaardige relatie waarin ik af en toe op mijn nummer word gezet past beter. Dat lukt niet erg maar ik schrijf nergens dat onze relatie daardoor geen eerlijke kans zou krijgen. Volgens mijn vriend en mij hebben wij een toekomst en als daarin weinig tot geen plaats is voor mijn onderdanige gevoelens dan is dat zo. Ik ben ook duidelijk genoeg dat ik die gevoelens niet via een andere manier in ga vullen. Dat betekent alleen niet dat mijn gevoelens daarmee weg zijn en hoewel het hem zelf niet lukt er iets mee te doen geniet hij er wel van om mij "in trouble" te zien, dus wie weet of en hoe het zich nog zal ontwikkelen. J22 zou met straf een erotische kant op gaan. Ik vraag me af of hij daar ook seksuele handelingen mee bedoelt. Dan weet ik er nog wel een paar om me mee te straffen omdat ik ze verschrikkelijk vind. Of bedoel je toch meer dingen zonder seksueel contact die wel enorm erotisch zijn? Dan weet ik ook nog wel iets wat me enorm intrigeert en ik best weleens zou willen proberen. Voor de kansen daarop, zie boven. J18, jongen of meisje, dik of dun, mooi of lelijk, gay of straight, iedereen kan zulke gevoelens hebben. En ook nog eens in allerlei vormen. Niets om je voor te schamen en als je de kans ervoor hebt de moeite waard om te onderzoeken wat er bij je past.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Meisje 23 door jouw reacties begin ik meer over mezelf te herkennen, al zit ik met veel vragen. Dat erotische gevoel had ik gisteravond toen ik een half uur in de houding in de hoek moest staan. Mijn begeleider had zijn vriend ook op bezoek, die leedvermaak had. Vond het best lang duren maar dat hij er ook bij was gaf extra spanning. Dan jongen van 23 waarom zou meisje 21 moeten stoppen, ze heeft een goede band met haar vriend, en hij weet dat ze hier mee zit. Maar hij houdt van haar dat is het belangrijkst. Zelf ben ik vrij opgevoed, maar had altijd een soort kick als ik films of boeken las over jongens die een strenge opvoeding kregen. Of gecommandeerd werden in het leger, of op een highschool, als frats.
    Vaker gelezen hier op oudere topics , verhalen en belevenissen waar ik mezelf in herkende. In al deze films zie je vaak een dikke jongen mee spelen, die altijd extra stevig aan gepakt wordt. In oude maar ook in nieuwe films. Als recruut, fratboy noem maar op. Zelf ben ik ook fors gebouwd, herken me daar in. Vooral in het zwembad kijken ze toch wel naar je. Eerst vond ik het vervelend, vooral als meiden keken, nu niet meer, want gek sinds ik weet dat ik op jongens val vind ik mezelf wel stoer lijken. Ook omdat ik wel tegen een stootje kan. Vraag me wel eens af hoe ik geworden zou zijn als ik slank was geweest. In een groep was het ook altijd , die dikke. Maar dat jongens dit zeiden vond ik niet erg. Ze bedoelden het niet kwaad,en ergens genoot ik wel van de aandacht die ik kreeg. Genoot meer van kameraadschap en om ergens bij te horen dan van romantiek, heb niets met romantisch. In een groep werd ik wel altijd uit gekozen . Had een soort aantrekkingskracht op andere jongens, die in een spel zoals soldaatje spelen een overheersende rol hadden over mij. Normaal was ik altijd fysiek veel sterker als zij, maar ergens vond ik die onderdanige rol wel fijn. Lijkt een beetje op al die films waar dit ook gebeurd. Vooral bij hazing films in die frat house's. Onlangs een film gezien met de titel good boys, kids buy drugs from a frat house. zie You tube. Zie jeen fragment waar een dikke jongen geroepen wordt, komt hij te voor schijn, in een onderbroek, bloot bovenlijf, en staat op zijn bovenlijf beklad , Dickless.
    Hij komt binnen, spreekt zijn superieuren aan met Sir, geeft aan dat hij het begrepen heeft en verlaat met een verplichte buiging de kamer. Je ziet dat hij er van geniet zo behandeld te worden. Herken me zelf in die jongen, zelfde postuur, en gedraag me tegen over mijn begeleider en gisteravond tegen zijn vriend ook onderdanig, zie dit zelf niet zo, vind het eerder stoer, het past bij me. Zovan ik heb het nodig, soms verdien ik straf, wil gewoon een stoere jongen zijn, en ook zo aan gepakt worden. Waarom mogen meisje 21 en ik dit niet aan geven. We zijn totaal anders, maar het is een soort chemie die ik voel. Je zult me wel niet normaal vinden, maar heb wel meer zelfvertrouwen gekregen. Weet ook dat ik niet de enigste ben, alleen veel jongens kiezen voor dominantie en anderen voor onderdanigheid.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Jongen 22, je staat aan de zijlijn. Maar hebt wel advies en een mening. Zegt zelf stel je voor dat meisje 21 je vriendin zou zijn, zou je meer de erotische kant op gaan. Je zult misschien wel niet op mij willen reageren omdat ik een jongen ben. Maar zelf vind ik een dominante vriend die begeleiding geeft, en bevelen, niet alleen spannend maar heeft voor mij ook wel een erotische lading. Meisje 21 zegt ook dat allerlei gedachten door haar hoofd spelen, misschien toch ook erotische. Zelf ervaar ik het spannend maar ook erotisch. Hoop dat je me begrijpt. Toch een brutale vraag, zou jij ook dominant tegen een jongen kunnen zijn. ? Of staat jou dit tegen, daarbij vraag ik niet om erotiek, maar zou je het spannend vinden om ook eens een jongen te commanderen. Hopelijk ben je niet boos dat ik als jongen ook reageer, want lees jouw reacties dus ook.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • J18, ik ben niet zozeer van een strenge, maar wel van een rechtvaardige aanpak. Als ik iets gedaan heb dat echt niet kan moet ik de gevolgen daarvan dragen. Die omslag kwam al toen ik 10 of 11 jaar was. Voor die tijd waren mijn ouders volgens mij gemeen als ik straf kreeg, maar toen besefte ik dat het terecht was dat ik in de hoek moest staan. Kort daarna zijn ook de erotische gevoelens daarbij ontstaan al kon ik die zelf niet helemaal duiden. In ieder geval toen ik rond die leeftijd een keer in mijn onderbroekje in de hoek had moeten staan ging daarna toen ik op mijn kamer was voor het eerst mijn hand in mijn broekje. Dat werd in de jaren daarna een ritueel als ik straf had gehad en is tot op het laatst blijven bestaan. Dus ja, straf is bij mij een onderdeel van mijn erotische gevoel, ben er nog steeds niet achter of dat bij jou ook zo is. Een half uurtje in de hoek, dat is zo voorbij, hoe was het? Ik geloof niet dat ik op jouw leeftijd ooit nog korter dan 2 uur in de hoek heb gestaan. Langer wel helaas.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Dit verhaal begint een eindeloos feuilleton te worden. Het gaat over straffen. Straffen kan op verschillende manieren. Je kan straffen door (tijdelijk) liefde te onthouden en door te vernederen. Hier is gekozen voor vernederen en dat jarenlang.
    Zo iets drukt een stempel op iemand, het verandert je persoonlijkheid en maakt je gevoel voor eigenwaarde kapot. Je gaat straffen zien als een soort van uiten van liefde. Als ze mij niet meer straffen, houden ze dan nog wel van mij?

    Nu zit je dus in een relatie en wil je stevig aangepakt worden door je vriend maar je vriend is een aardige jongen die gewoon van je houdt en die heeft dat niet in zich.
    Persoonlijk zou ik zeggen wees blij dat je een lieve jongen gevonden hebt die alleen maar van je wil houden en tederheid wil geven. Probeer hem geen dingen te laten doen die niet in hem zitten, wat bereik je daar mee?

    Je moet beseffen dat dat jaren lang vernederen je geest veranderd heeft. Daar moet je van los zien te komen. Waarom je ouders dat zo gedaan hebben weet ik niet, ze zullen het goed bedoeld hebben, maar ze hebben je echt geen dienst bewezen. Misschien zou je eens met een professionele hulpverlener moeten praten om je gevoel voor eigenwaarde weer terug te krijgen en je op een normale manier naar relaties te leren kijken.

    Een begin zou zijn om definitief een punt achter dit topic te zetten en je te richten op een toekomst waarin jij en je vriend een fijne relatie hebben zonder strenge aanpak en dominantie-onderdanigheids gedoe. Dat hoort niet thuis in een liefdesrelatie die toekomst heeft.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • je zegt meisje 21 dat die gevoelens waarschijnlijk ook nooit weg zullen gaan. Heb het er ook wel eens over met mijn begeleider, die zegt dat bijna iedereen wel dit soort gevoelens heeft. Alleen weten ze het vaak zelf niet.
    Pas als er iets voor doet in een groep of ze lezen hier over, of zien een bepaald soort film, komen ze boven. Maar het past bij jou, en bij mij. Heb er geen moeite mee, vind het echt bij me passen omdat ik toch een stoere knaap wil zijn. Hou wel van een strenge aanpak, met enige discipline waar nu eenmaal straf bij hoort. Dan heb hem dit ook laten lezen, zelf wil hij niet reageren, maar vind het prima dat ik het wel doe. Alleen hij vond dat ik toestemming had moeten vragen omdat we alles altijd bespreken, en dat ik daarom even een lesje moet hebben. En zei ik bepaal daarom dat je vanavond een half uur in de hoek moet staan. Zie er ergens tegen op, denk dat het me te lang zal duren, aar ergens lijkt het mij ook wel eens spannend.

    18 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten