Skip to content
2 reacties
72 weergaves

''Ongelukkig''?

Hallo, ik zit met een probleem wat me echt heel erg stoort. :(

Thuis en in mijn omgeving voel ik me niet ''goed''.
Ik heb geweldige ouders. Ze doen alles voor me, maar ik mis toch iets. Ook mijn vrienden, ik mis er iets aan.
Ik ben niet ''gelukkig''. Ook had ik dat gevoel extra de afgelopen week. Ik was op skivakantie en ik vond het zo geweldig met iedereen die er was, maar het is alweer voorbij en dat gevoel mis ik heel erg. De laatste avond kwam er een groep meiden binnen.
Ik begreep dat een van hun mij wel leuk vond, ik haar ook. Maar ik zat nogal in een situatie waar ik me onzeker voelde en dus haar bijna niet durfde aan te spreken. (Daar gaat ook weer een heel verhaal vooraf.) Maar ze gingen weer snel. Ik heb haar niet meer gesproken. En zij woont ver weg. 500 kilometer van waar ik woon. Waarschijnlijk zie ik haar dus ook nooit meer. Soort liefde op het eerste gezicht? Ik was dus ook erg van slag en dacht er constant aan.

Wat kan ik doen om me beter te voelen?
Praten met m'n ouders lijkt me niet echt een optie.
Wat moet ik eraan doen?

16 jaar
13 jaren geleden

2 Reacties

  • broers of zussen

    ik weet niet of je broers of zussen hebt maar als je dat niet hebt kan dat ook het gevoel zijn dat je mist en met dat meisje als je weet hoe ze heet zoek haar dan is op op hyves en vraag haar naar haar msn zo kan je contact met elkaar krijgen en mischien ook wel weer een keer afspreken veel suc6

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • .

    mischien moet je vaker bij familie langs of achter msn met mensen praten. of zet gewoon lekkere harde muziek op  (helpt soms ook bij mij)

    13 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten