Skip to content
26 reacties
2138 weergaves

weglopen

hallo, ik ben een meisje van 13 en ik wil weglopen van huis. ik wil aan jullie vragen waar ik heen kan. de reden dat ik weg wil is dat ik een stom gezin heb en het liefste vooraltijd bij hun weg blijf

13 jaar
13 jaren geleden

26 Reacties

  • Beste is om weg te lopen naar familie. Een tante of oom, dan ben je tenminste wel veilig en ze zullen je ook wel een tijdje laten blijven. Ze zullen het wel tegen je ouders zeggen dat je daar bent, maar ik denk dat ze het wel respecteren en je even alleen zullen laten, toch?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @meisje 15 Waar komt het door dat je weg wilt lopen?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 15, Ik zou oprecht ook graag iets met een groep willen weglopen.. En weg van dit alles.. (Maar t is al een jaar geleden dat je het hebt gestuurd.. en je leest dit toch sws nooit meer)

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Wie van jullie wilt echt echt weglopen en niet naar die jeugdzorg shit gaan want ik zou heel graag met een groep van mijn leeftijd willen weglopen het liefst in de natuur zoals die jonge zei of op zee want ik weet wel hoe k moet varen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 13 Wat is de reden dat je weg wilt lopen?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Nog steeds, ookal haat je jouw ouders en hun zijn waarschijnlijk niet de beste ouders maar nog steeds denk aan je Ouders, Familie en vrienden hoe erg die geschokt kunnen zijn. Als je daaraan gedacht heb en zeker weet dat je weg wilt lopen dan moet je aan jezelf overlaten.. Ik ga ook weglopen nadat ik hier 2 maanden over heb gedacht

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het wel leuk omdat te zien dat al deze mensen in de natuur willen leven maar snappen niet dat je dan een konijntje moet doden om te eten en dat je ook zoiets moet doen als een onderdak bouwen en eten, en ja je situatie is rot maar dat is een fase, bijna alle puber wilt weglopen als hij iets niet wil. En als je wegloopt word je gevonden, teruggebracht en wat dan? Dan zal het alleen maar erger zijn...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 23
    Niemand die zelfmoord wil plegen gaat uit zichzelf naar een psychiater gaan. En niet altijd kan men met de ouders bespreken als men een probleem heeft.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • weglopen

    ik lees heel vaak de vraag hoe kan ik weglopen?
    en ik wil niet meer thuis wonen. ik ga weglopen.

    maar niemand die precies aangeeft wat er nou allemaal thuis afspeelt.

    wat de reden zijn dat ze willen weglopen!!

    best jammer hoor want straks lees ik op fb dat er weer allerlei jongens en meisjes weg zijn en dat we opzoek zijn naar ....

    kunnen we daarom ook eerlijk zijn en vertellen waarom we willen weglopen want het is best moeilijk om over dit onderwerp te praten met alleen een opmerking ik wil weglopen en ik wil thuis niet meer wonen.

    best appart tips vragen hoe je kan weglopen en vragen waar je heen kan gaan

    omdat ik je vindt dat je een stom gezin hebt is een beetje te weinug informatie.

    waarom is je gezin stom ??
    waarom wil je voor altijd bij je gezin weg??
    waarom vindt je dat je weinig mag??
    eerst weglopen en dan een tijdje in de natuur gaan na denken!! als je al bent weg gelopen dan hoef je niet meer na te denken toch je bent dan toch al weg gegaan??? wat lost je hier mee op?????

    En dat oudere kinderen niet mee mogen is ook niet echt eerlijk! dus als ik 23 jaar ben mag ik niet mee?
    denk niet dat een 16 jarige zelfstandig genoeg is dan om voor elkaar of een ander te zorgen.

    weglopen naar een natuur gebied? samen in een groep? geen hulp willen van vreemde? maar wel vragen wie er mee durf ?? is wel heel raar hoor, ik denk niet dat dit een uitdaging is maar juist gevaarlijk.

    want je kan;

    naar een scouting club als je van de natuur hou.
    een psychiater als je zelfmoord wil plegen
    naar een opvang als je toch in de natuur gaat
    en praten met je ouder als iets je dwars zit








    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben ook van plan weg te lopen maar dan slim en niet dom. Telefoon resetten, nieuwe sim kaart, afzijdig houden van de buitenwereld is lastig. Maar t proberen waard. Maar het lost niks op.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Wil ook weg!!! Haat het thuis. maar weet niet hoe ik weg kan!!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • juist ja een 13 en 17 jarige gaan samen in de natuur wonen ? teveel films gekeken?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk vaak aan weglopen. Ik wil de natuur in. Net zoals die jongen van 16 had geschreven. Niet omdat ik het thuis persé moeilijk heb, maar omdat ik wil leven in de natuur. Ik voel me niet compleet zonder natuur. gevangen ofzo. Ik ben dus erg geinteresseerd in het plan van die jongen en misschien wil ik wel mee. (ja, ik weet het, ik ben geen leeftijdsgenoot, maar lees daaroverheen, want ik ga meer om met 17-jarige en ik voel me ook niet 13)     Ik hoop echt dat hij hierop reageert.    

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Hay! Ik ben vroeger ook een keer weggelopen. Ze waren me aan het zoeken rond het park-daar hang ik vaak rond en toen vond me pa me. Hij sleurde me mee aan mijn oorbel naar huis en trok me daar over de knie en ik kreeg zo'n pak slaag op mijn blote billen met de riem... Dus praat eerst en ga anders naar je oma/tante/oom/opa/vriend/vruendin ... Groetjes, W

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • meisies,
    Weglopen lost niks op. Ik snap dat dat voor 1 dag even fijn is, echt waar. Maar probeer deze vraag te beantwoorden: Je bent weggelopen. En wat lost het op? Je zal ooit weer terug moeten naar je situatie. Als je het niet aan durft om voor een betere toekomst te vechten, dan moet je hulp vragen. Mensen zijn er om andere mensen te helpen. Ookal zul je denken van niet.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • allemaal denk even na
    ik ken iemand die naar jorgzorg moest en haar hele leven ging kapot. willen jullie dat ook? ik heb het zelf ook moeilijk maar ik denk aan mijn toekomst. willen jullie die kapot maken? kijk om je heen en denk aan de goede dingen de mooie, de mooiste herinneringen en denk aan de toekomst

    hopelijk helpt jullie dit

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Beste jongens en meisjes,

    Voor je wegloopt, denk even na over deze vijf punten:
    1. Waar ga je slapen en douchen?
    2. Hoe ga je eten en drinken?
    3. Hoe ga je aan geld komen?
    4. Waar ga je telefoon opladen?
    en 5. Pas op dat je niet wordt vermoordt!

    Het is nu trouwens facking winter.. 's Nachts is het -3. Succes!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil ook weglopen want ik ben het echt zat ik heb zelfs gedacht aan zelfmoord maar toen zag ik dit en ik ben nu van plan volgende week vrijdag weg te lopen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil ook weglopen. Ik ben me aan het voorbereiden want ik wil ook niet zomaar bij vreemde mensen hulp zoeken. Het liefst zou ik met een klein groepje mensen van mijn leeftijd weglopen. Ik weet goed hoe je in de natuur kan overleven. Ik wil eerst gewoon een tijdje in de natuur nadenken. Ik weet alleen niemand die mee zou willen/durven.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • wil weglopen vanavond nog

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten