Skip to content
3 reacties
1425 weergaves

gekke dingen horen

ik was een keer aan het piano spelen en ik was alleen thuis met men hond maar ineens hoorde ik iemand niesen het klonk als de vriend van men zus maar nogmaals ik was dus alleen thuis sinds dien durf ik ook niet meer piano te spelen als ik alleen thuis ben. ik heb dus gevraagd aan een soort van pyisiotherapeut (die ook spirituele dingen doet) of ik nou iets heb gehoord van geesten ofzo en zij zegt van wel sinds dien hoor ik het ook veel vaker en mijn ouders geloven er ook in maar ik weet het niet zeker en ik zou dit ook nooit aan men vrienden kunnen vertellen want die gaan me nooit geloven. ik ben zo bang dat ok het hoor als ik bij iemand ben want dat betekend dus dat er een geest in hun huis is. wat moet ik doen?

15 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Honden kunnen ook hard niezen. En er zijn ook toestellen die geluidjes kunnen maken die lijken op zuchten of niezen. Onze ijskast doet dat bijvoorbeeld: eerst lijkt het alsof ze een boertje laat, en daarna zucht ze. Traktors en andere voertuigen met perslucht kunnen ook niesgeluidjes maken. Of sommige verwarmingen. Of wie weet is het wel een pedaal of een stangetje in je piano dat een beetje schuurt en daardoor rare geluidjes maakt? En misschien resoneren die in de kast van de piano?

    Sommige mensen hebben ook een levendige fantasie en ze kunnen allerlei geluiden, geuren en beelden herinneren of inbeelden. Niets om je zorgen over te maken. Integendeel. Het zijn alleen maar de creatieve mensen, dus degene die zich veel kunnen verbeelden en die genoeg fantasie hebben, die in staat zijn om nieuwe dingen te bedenken. Alle grote uitvindingen en alle grote kunstwerken zijn gemaakt door zulke mensen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien niesde je euh...

    Je hond, je buurman/buurvrouw of je hoorde dat op de TV ofzo


    En zo niet, euh dan moet je kijken of er nietmand ondergedoken bij jullie zit x)

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgens mij zijn dit geen geesten, maar heb je last van hallucinaties. Ik zou er niet van uit gaan dat je geesten hoort, maar toch even naar de huisarts gaan: als je hallucinaties hebt, kan het zijn dat je een stoornis hebt die behandeld kan worden.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten