Skip to content
19 reacties
2060 weergaves

Hij is leuk

Hey. Bijna mijn hele schooltijd al wordt ik gepest omdat ik op een meisje lijk. Het maakt niet uit of ik mijn hoofd bijna kaal laat scheren of dat ik hele stoere jongenskleren aan doe. Ze trokken vaak mijn broek naar beneden en riepen dan heel hard..... Wie heeft de kleinste piemel van de hele school? ........ (mijn naam) Na de zomervakantie vorig jaar ben ik naar een andere school gegaan. Hier noemen ze me wel homo, maar daar trek ik me niets van aan. Wordt hier veel minder gepest en er is ook niemand uit groep 8, de vorige school wel. Er waren ook leraren die meededen. Ze zeiden mijn naam in de meisjesvariant en dan moest de hele klas lachen

Er was 1 leraar die me wel hielp. Ik heb nog steeds goed contact met hem en mag hem altijd bellen als er iets is en mag komen als ik wil. Voor hem schaam ik me niet. Hij heeft me geleerd hoe ik beter voor mezelf op kan komen. Door hem durf ik meer, ben blijer, lach weer. Hij gaat mee als ik moet dansen, en doe aan zwemmen, waar hij ook vaak mee naar toe gaat. Misschien heb ik ook wel zo'n goede band met hem heb omdat ik mijn vader niet ken. Ik weet wie het is maar ik zie m nooit. Ik heb wel een zusje. Mijn moeder is alleen als kind en ik heb dus ook geen neven en nichten of ooms en tantes. Mijn opa is overleden toen ik 6 was.

Ik weet al een tijdje dat ik verliefd op hem ben. Hij weet het. Ik weet dat hij mij lief vindt en mij mooi vindt hoe ik ben. Ik weet ook dat ik te jong voor hem ben. Maar je kunt toch van elkaar houden zonder dat je seks hoeft te hebben? Ben wel eens met mezelf bezig, dat weet hij ook, maar ik heb nog niet dat ik het met hem wil doen. Misschien hebben we over een paar jaar wel niets meer met elkaar, of blijft het gewoon goede vrienden. Ik word eind april 15 en hij een week later 31.

14 jaar
3 maanden geleden

19 Reacties

  • Hoi TS.Je hebt gelijk. Een zedendelinquent neemt het slachtoffer niet mee naar familie en vrienden. Ook legt de dader het slachtoffer dwang op om er niet over te praten met niemand. Ik begrijp de zorgen van M19 wel, ik heb jou verhaal wél helemaal gelezen en begrijp jou relatie tov je vriend ook.Hij neemt wel risico's en wettelijk is hij nog een jaar strafbaar. Maar dan moet er eerst aangifte worden gedaan door jou of je moeder. Ik neem aan dat jij dat niet doet of wilt. Dan wordt het voor je moeder al een stukje lastiger. Jij zult dan wel een bult vragen krijgen en deskundigen kunnen vaak feilloos er door heen prikken of het vanuit jou gewild is of dat er sprake is van misbruik. Ik ben het ook eens met de aardige J23. Hij zei al dat je beter niet alles openbaar kunt maken. Ik wil je ook meegeven om bepaalde zaken prive te houden.

    Je zult 1 van deze dagen jarig zijn. Dus van harte gefeliciteerd, prettige dag (als het nog moet komen) en wens je veel liefde en geluk toe.

    18 jaar
    13 dagen geleden
  • Ik ben TS. M19, als mijn vriend mij alleen maar zou willen misbruiken waarom neemt hij me dan mee naar familie en vrienden? Hij komt ook bij ons thuis. Denk je dat dat niets voorstelt? Wat jij zegt over grooming, zo is hij helemaal niet! Jij zegt ook: Wanneer een kind (-18) seks heeft met een volwassene, dan is dit ALTIJD verkrachting door die volwassene. Dat is niet zo want voor de wet ben je vanaf je 16de seksueel meerderjarig. Zoek dat maar eens op op Google. Je moet niet zomaar dingen gaan roepen die niet waar zijn. Misschien moet je alles gaan lezen wat ik schreef en begrijp je dan wat wat ik met mijn vriend heb. Ik wordt volgende week 15 en weet heel goed wat ik voel, wat ik wil en vooral wat ik niet wil. Als jij meent dat ik dat nog niet kan, dat mag je vinden maar dat moet je niet op deze manier doen.

    14 jaar
    18 dagen geleden
  • @ J23 en M19: Enerzijds begrijp ik jullie bezorgdheid en eerlijk gezegd zou ik ook liever zien dat TS een vriend had die wat meer overeenkomt met zijn leeftijd. Als je alles gelezen hebt dan heb je moeten zien dat ik hem stimuleer om contact te hebben met leeftijdsgenoten. Je kan ook lezen dat zijn moeder en anderen weten van zijn relatie met die leraar en het blijkbaar goedkeurt. Voor iedereen die TS ontmoet is het wel duidelijk hoe het met hem zit, dus dat er wat meer speelt dan gezellig met elkaar praten en naar de tv kijken weet ze ongetwijfeld.

    Eind deze maand wordt TS 15 en iemand van 15 is geen kind meer. Op zijn vorige school was die leraar de enige die zich om hem bekommerde. Als zelfs je leraren meedoen met het pesten dan wordt het leven heel moeilijk. Alleen omdat je bent wat je bent. Kan die man niet echt van hem houden? Waarom zou dat niet kunnen? Tot nu hebben ze geen seks gehad, dus blijkbaar is het hem daar niet in de eerste plaats om te doen. Uit wat ik lees ligt het verlangen naar 'meer' vooral bij TS. Je kan zoals M19 roepen dat het absoluut niet mag, maar denk je dat dat effect heeft?

    Dit soort relaties en jongeren die al heel jong dingen doen die ik bijna niet kan geloven zijn er en je kan het regelmatig ook hier lezen. Kinderen van 12 die liggen te neuken, ik kan dat gewoon niet geloven. Maar het gebeurt! Niet iedereen komt daar ongeschonden van af en er is misbruik van onnozele jongeren, maar wat wil je er aan doen? Mag niet roepen helpt echt niet. Ouders zouden gewoon wat beter op hun kinderen moeten letten.

    Dit forum is bedoeld voor jongeren. Ze kunnen hier van alles leren, goede dingen, maar ook verkeerde dingen, zoals seks op erg jonge leeftijd. Door niet direct af te wijzen kan je in gesprek blijven en misschien dat het effect heeft. TS heeft er behoefte aan om er over te communiceren. Door hem te veroordelen jaag je hem alleen maar weg in de armen van degene die jullie zo gevaarlijk vinden. Laten we er een beetje vertrouwen in hebben dat er liefde en vriendschap kan zijn en dat volwassen verantwoordelijkheidsgevoel de overhand heeft. Soms willen jongeren meer dan goed voor ze is. Van een volwassen iemand verwacht je dan realiteitsbesef.

    23 jaar
    18 dagen geleden
  • "In denemarken mag je sex hebben op je 15de"

    "Leftijd is maar een getal"

    "We hebben elkaar wel bloor gezien"

    Ik snap dat je verlieft bent maar dit is gewoon niet okay, je mag dan meschien wel wat volwassener zijn voor je leeftijd maar je bent nog lang niet oud genoeg om hier over te beslisen. Hiermee kan je jouzelf vet in gevaar brengen. En dat jij J23 het aanjuigt is misselijk makend.

    Groet, VC

    Tuurlijk is verliefd zijn heel mooi maar dit is kompleet anders, dit is gevaarlijk

    "Sexual grooming is the action or behavior used to establish an emotional connection with a minor, and sometimes the child's family, to lower the child's inhibitions with the objective of sexual abuse." Dit is wat er met je gebeurt je bent in gevaar voor een vet traumatische ervaring die je voor de rest van he leven zult achtervolgen.

    23 jaar
    19 dagen geleden
  • Hallo TS,

    Ik moet zeggen dat ik me nogal zorgen maak om deze berichten en ik de nood voel om ook wat te zeggen. Ik ben trouwens supporter van de lhbtq+ community, en ben zelf bi. Het gaat me om de leeftijden tussen jullie. Jij bent 14, dus minderjarig, en hij is volwassen, 31. "Leeftijd is maar een getal", maar niet als je minderjarig bent.

    Het klinkt alsof je een moeilijke tijd achter de rug hebt op je oude school, en dat kan flink aan je zelfvertrouwen knagen, ook al weet je dat de pesters gewoon zielige mensjes zijn. Wat vervelend dat ze je zo hebben mishandeld op school. Ik weet hoe het is om gepest te worden, en wat het met je kan doen. Je verdient mensen om je heen die je met respect behandelen en goede bedoelingen hebben. En die zijn er wel.

    Waar ik me zorgen over maak is dat jouw vriend geen goede bedoelingen heeft. Er is namelijk zoiets dat heet grooming. Dat is wanneer een ouder persoon (dus met meer "macht") een vertrouwensband creëert met een jonger persoon, vaak een kind of minderjarige, met het doel deze seksueel te misbruiken. Ze winnen je vertrouwen en dat van de mensen om je heen, zodat ze met je kunnen doen wat ze willen. Bijvoorbeeld bij het alleen thuis zijn, of op andere plaatsen waar geen overzicht is van anderen. Wanneer een kind (-18) seks heeft met een volwassene, dan is dit ALTIJD verkrachting door die volwassene, want een kind (of minderjarige in jouw geval) zijn hersenen zijn nog niet genoeg ontwikkeld en heeft nog niet genoeg levenservaring om weloverwogen beslissingen te nemen over seks en dat soort dingen. Als het met iemand van je eigen leeftijd was was het wat anders, want dan zijn jullie allebei nog in die fase en heeft er niemand de "overhand". Ik wil ook benadrukken dat JIJ niks fout doet, maar HIJ wel. Het is ZIJN verantwoordelijkheid om kinderen en jongeren te met rust te laten. Jij hebt niks gedaan om dit te verdienen of wat dan ook, je bent gewoon een makkelijk slachtoffer voor hem omdat hij een rol kan vervullen (vader) die jij zo mist en nodig hebt. En dat is waarschijnlijk waarom je zo gesteld bent op hem, en waarom je denkt dat je verliefd bent. Soms lijkt het alsof je verliefd bent, maar is het eigenlijk een soort hunkering naar dat wat je nodig hebt dat je op de verkeerde plek zoekt. En niet iedereen verdient jouw liefde.

    Dit artikel op wikipedia bied uitgebreid uitleg erover: https://nl.wikipedia.org/wiki/Grooming_(zedenmisdrijf)

    Ik adviseer je om aan je moeder uit te leggen dat jullie elkaar naakt zien, en dat hij privezaken met je bespreekt zoals schaamhaar enzo. Ik zou niet meer alleen met hem zijn.

    Jij bent een lieve jongen, met een open hart, en er zijn jammergenoeg verschrikkelijke mensen in de wereld, die zich lief en betrouwbaar voordoen, en dan gebruik van je willen maken. En daarvoor moet jij beschermd worden, want dat is niet jouw verantwoordelijkheid, oke? Dus ik hoop dat dit bericht goed binnenkomt, het zal misschien moeilijk te begrijpen zijn.

    Groetjes, S

    19 jaar
    19 dagen geleden
  • Waar het hart vol van is daar loopt de mond van over. Ik vind het fijn voor jou dat het allemaal zo goed gaat tussen jou en je vriend. Alleen weet ik niet of ik nu zo geinteresseerd ben in de fysieke details van je vriend. Ik vind het wel lief dat jij mij zoveel vertrouwen geeft dat je dat allemaal vertelt.
    Sommige zaken daar moet je wat discreet mee zijn. Niet iedereen hoeft alles te weten, dat bewaar je voor de mensen die dicht bij je staan.
    Wat jullie allemaal van plan zijn weet ik niet, maar ik neem aan dat jouw vriend voorzichtig met jou is. Sommige dingen kunnen heel heftig zijn, je bent nog erg jong tenslotte.
    Jouw vriendschap en vertrouwen in hem is iets heel kostbaars. Daar moet hij zuinig op zijn. Ik hoop maar dat het een fijne ervaring voor jou gaat worden.

    Ik vind het leuk dat jij piano speelt. Vroeger had ik een buurjongen die piano speelde en daar was hij heel goed in. Hij speelde vaak Tears in Heaven van Eric Clapton en Imagine van John Lennon. Dat deed hij 's middags als hij uit school kwam en ik hoorde dat door de muur. Het gaf de dag een gouden randje.
    Jammer genoeg zijn ze verhuisd en nu woont er een bouwvakker die de frees, de schuurmachine, de zaagmachine en de klopboor bespeeld. Is toch wat anders!

    Ik zal aan je denken! Fijne dagen.

    23 jaar
    20 dagen geleden
  • Hoi J23. Ik praat er ook over met mijn vriend en ik spreek ook met vrienden af, wat hij ook doet. Bij familie en vrienden die van onze relatie weten ga ik ook mee. Nog niet iedereen weet het maar wel steeds meer. Ik spreek vaak af na school want dans 2 keer per week en 1 keer muziek. Maar niemand komt in de buurt van mijn vriend. Hij is mooi, lief, zorgzaam. Heel netjes op zichzelf. Hij heeft wel schaamhaar en borsthaar, dat houdt hij kort, oksels scheert hij en hij ruikt altijd lekker. Als ik tegen hem aan zit of lig ga ik ook naar hem ruiken. Ik heb zelf bijna geen schaamhaar en wat er zit scheer ik. Van hem vind ik wel mooi maar voor mezelf niet en hij vindt me mooi zoals ik ben. Ik ben super verliefd op hem en hij op mij en willen nu allebei ook meer en dat voelt ook super. Daardoor krijg ik ook meer het gevoel dat ik mag zijn wie ik ben.

    14 jaar
    20 dagen geleden
  • Dag vriend, Zo te lezen gaat het wel goed met jou. Die pestkoppen vind je wel een beetje zielig en misschien zijn ze dat ook wel. Het zou best kunnen dat het van binnen hele aardige jongens zijn maar dat ze wat pech hebben gehad in het leven. Iedereen wil toch graag het gevoel hebben dat er mensen zijn die van je houden.
    Veel mensen die kinderen hebben zijn erg druk met hun leven en hun werk. Soms vinden ouders kinderen lastig als ze te moeilijk doen, maar soms is lastig zijn alleen maar vragen om aandacht en liefde. Ouders zien dat niet en zo raakt iedereen teleurgesteld.

    Jij kan die problemen niet oplossen, maar misschien als je zo'n pester in z'n eendje tegenkomt dat je dan eens gewoon hallo tegen hem kan zeggen. Soms denken mensen, jongeren, dat niemand ze ziet staan en niemand om ze geeft. Dan gaan ze vervelend doen terwijl ze daar eigenlijk helemaal niet gelukkig van worden.
    Ik zag eens een een reportage over een man die een stuk grond had in Boskoop en daar ving hij jongens op die zich overal misdragen hadden. Hij had daar dieren en hij kweekte planten. Hij zette die jongens aan het werk. Werken, iets presteren geeft zelfrespect. Dat hadden ze nodig.
    Jongens die daar voor het eerst kwamen gingen zich meteen misdragen vanuit de gedachte dat ze dan gelijk weggestuurd zouden worden. Ze waren overal al weggestuurd tenslotte. Maar dat gebeurde niet en toen begrepen die jongens dat ze daar een kans kregen om vrienden te maken, iets te leren en om gewaardeerd te worden en ze veranderden helemaal.

    Ik vind het fijn dat jij ook vrienden van je eigen leeftijd hebt, dat is echt nodig voor een normale ontwikkeling op de weg naar volwassenheid. Je moet ook wel eens veertien kunnen zijn en dingen doen die jongens en meisjes van veertien doen. Praat je wel eens over je vriend of ben je bang dat ze dat niet begrijpen? Het zou goed zijn als je daar over kon praten. Misschien met en meisje, die begrijpen dat beter.
    Wees verder ook maar mooi hoor, ik zie graag mooie jongens, met of zonder kleren ;-). Als je jong bent dan heb je geen versiering nodig om mooi te zijn.

    23 jaar
    21 dagen geleden
  • Hoi J23. Ik heb ook wel vrienden op mijn nieuwe school, vrienden van dansen en een paar vrienden in de buurt. Heb ook een paar vriendinnen en veel van mijn leeftijd en anderen die ik ken. Maar dat is allemaal anders dan mijn vriend. Ik denk ook nog wel aan die pestkoppen maar wel op een andere manier. Heb geleerd om niet meer te reageren op pesten. En toen ik naar een andere school ging hadden ze geen kans meer om te pesten. Ik weet waar die jongens vaak zijn en daar kom ik bijna nooit. Kom ze wel eens tegen als ik van huis naar pianoles ga maar dan ga ik vaak eerst naar mijn vriend en dan kom ik ze niet tegen. Maar ze komen niet alleen achter mij aan hoor, dat doen ze ook bij anderen. En ze zijn zelf al gepakt bij een winkeldiefstal. En als er een grotere aankomt of zij alleen zijn of anderen in de meerderheid, dan zijn ze weg. En helemaal als handhaving of politie door de buurt rijdt..... Ze zijn best wel zielig eigelijk maar vinden zichzelf heel stoer. Ken je het programma Stip IT van Zapp? Dat ging over pesten. Daar zag ik ook veel van mezelf maar ook van die pestkoppen in. En er zijn ook genoeg meiden die het doen. Dat zie je in de film Spijt! Ik ben niet stoer, wil ik ook niet zijn maar ik ben verliefd, ik leer, ik dans, ik maak muziek, ik hou van mooie kleren maar ook van bloot zijn.


    14 jaar
    22 dagen geleden
  • M11 was je moeder zo jong?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Dag mooie jongen, (Jongens die op meisjes lijken zijn altijd heel mooi, vooral als ze homo zijn). Leuk dat je weer wat van je laat horen. Vaak denk ik nog aan sommige jongens of meisjes van de topics waar ik op gereageerd heb. Hoe gaat het nu met ze?
    Als ik reageer dan doe ik dat altijd in de hoop dat het een beetje helpt. Daar komt altijd gevoel bij. Je moet sympathie voor zo iemand en zijn of haar situatie voelen. Aan jou denk ik zo af en toe ook nog wel eens.

    Zo te lezen zit je er toch nog wel een beetje mee dat die pesters er zijn. Pesters zijn in het algemeen jongens en soms ook meisjes die niet zo gelukkig zijn met zichzelf. Je had het over die jongen die je tegenkwam en die al een buikje begon te krijgen. Geen enkele jongen van zijn leeftijd vindt dat leuk. Ze pesten dan om zich beter te gaan voelen, maar dat had ik je al eerder gezegd. Het helpt ze ook niet.
    Soms ook is het baldadigheid zoals bij die jongens die jij tegenkwam. Ik denk dat ze het niet echt kwaad meenden. Ze beseffen gewoon niet hoe het jou raakt.

    Op de school waar je nu zit daar noemen ze jou homo. Is dat in een gemoedelijke sfeer? Zo van dat is ... en hij is onze homo?
    Vaak als anderen die dat soort gevoelens hebben en weten dat iemand die ze kennen ook homo is dan willen ze nog wel eens contact zoeken. Overkomt jou dat nooit?

    In je voorlaatste bericht schreef je over wat persoonlijke zaken. Dat maakte dat ik mij af ging vragen of jij het niet een beetje mist dat je niet iemand van je eigen leeftijd hebt waarmee je over die dingen kan praten. Je hebt je vriend natuurlijk wel, maar die is toch van een andere generatie. Je kan met hem vast wel over van alles praten en ik weet zeker dat jij dat ook doet, maar met iemand van je eigen leeftijd is dat toch anders. Is er in je dansgroep of op je school niet iemand waarmee je wat vertrouwelijker bent? Dat zou wel goed zijn, al ben je niet op zoek naar een extra vriendje.
    Aan de andere kant, hoe ouder jij wordt, hoe kleiner het verschil tussen jullie voelt.

    Je vriend wil weg bij die school waar hij nu is. Leraar zijn is steeds minder iets dat iemand ambieert. Vooral in de grote steden is het niet leuk meer. Niet alleen zijn de leerlingen moeilijker om mee om te gaan, je mag ook steeds minder zoals ik dat af en toe lees. De ouders komen soms ook nog verhaal halen als je lelijk hebt gedaan tegen hun schatjes.
    Je hoeft er dan niet eens op te rekenen dat de directeur altijd achter je staat. Ik las eens dat in Engeland een leraar excuses moest aanbieden omdat hij een jongen die zich meisje voelt met zijn jongensnaam had aangesproken. Dan ben daarna je toch volledig je gezag kwijt!

    Als je vriend leraar wil blijven dan zal hij snel genoeg weer ander werk vinden. Als hij geen leraar meer wil zijn dan zijn er ook genoeg mogelijkheden. Er is groot gebrek aan personeel op allerlei gebied. Er moet wel iets te vinden zijn.

    Het is niet altijd zonneschijn in je leven, maar zo is het leven nu eenmaal. Als je nooit boos bent dan ben je ook minder vaak blij en als je nooit ongelukkig bent dan ben je ook nooit gelukkig.
    Jij hebt mensen om je heen die van je houden en dat is al heel veel om blij mee te zijn. Het is fijn om te weten dat er altijd iemand voor je is als je dat nodig hebt.

    Leuk om weer wat van je gehoord te hebben en alvast gefeliciteerd met je verjaardag!

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Dankjewel M11. Lief dat je dat zegt.

    J23. Het is niet alleen zonneschijn hoor maar het gaat wel veel beter met me. Ik ga er nu anders mee om. Vorige week kwam ik jongens van mijn oude school tegen. Die begonnen gelijk raar te doen. Ik heb niets gezegd, zij liepen en ik was op de fiets dus had er niet veel last van. Ik was vorige week met mijn moeder in de stad, toen kwam ik 1 van de jongens tegen met zijn ouders tegen. Zijn vader is heel dik, zijn moeder iets dunner. Hij is niet heel dik maar heeft wel een buikje. Hij deed ie helemaal niet en hij zei ook ook niets. Ik zei het ook tegen mijn vriend dat ik die jongen en zijn ouders zag. Dat zijn ouders zo zijn is volgens mijn vriend ook een reden dat die jongen mij altijd wilde pakken. Hij pest dus om zelf geen slachtoffer te worden. Mijn vriend gaat zelf ook weg bij die school. Het is daar gewoon niet leuk. Wat hij gaat doen weet ie nog niet, maar hij blijft niet op die school.

    14 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn moeder leerde mijn vader kennen toen zij 17 was en hij 34

    Als jullie vriendschap blijft zoals ie is, wie weet hoe het met jullie gaat over 2 jaar. Als het liefde is, is leeftijd maar een getal hoor.

    11 jaar
    2 maanden geleden
  • Als ik het zo lees dan schijnt in jouw leven altijd de zon. Ik heb naar wat van die dansvideo's gekeken en sommige vind ik wel indrukwekkend. Er zijn stoere bij zie ik met de nadruk op acrobatiek en de meer artistieke. Jij zal wel die artistieke doen. Sommige artiesten, zangers, zangeressen hebben dansers als onderdeel van hun act. Dat zouden jullie ook wel kunnen als ik het zo zie.
    Ik heb gelezen dat dansen de beste manier is om een goede conditie te krijgen. Je gebruikt al je spieren en je traint je uithoudingsvermogen. Je ontwikkelt ook een mooier lichaam dan je op de sportschool kan bereiken.
    Ik hoop wel dat je niet te veel met piercings begint. Aan de natuur kan weinig verbeterd worden vind ik. Iets glimmends in je oren mag wel. Maar dat is allemaal jouw zaak natuurlijk. Jij houdt wel van versieren en er goed uitzien merk ik. Jij bent een echte mooiboy ;-) !

    Jij bent ook wel een knuffeldiertje! Bijna begin ik jaloers te worden op je vriend. Ik hoop dat jullie nog heel lang gelukkig zijn met elkaar.
    Je bent een lieve jongen en met lieve jongens loopt het niet altijd goed af in deze harde wereld. Ze zijn te zacht.
    Niet iedereen vindt de liefde waar die naar verlangt. Ook in de gay wereld heb je roofdieren. Soms vindt de verkeerde jou.
    Toen jij zo gepest werd zal je ook wel eens diep in de put gezeten hebben. Gelukkig dat je nu een fijne vriendschap hebt met iemand die jou wat in de gaten houdt en je kan beschermen tegen alles wat gemeen en slecht is.

    Ik wens jou een gelukkig leven met veel leuke en spannende dingen, liefde en vriendschap.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoi J23. Je had het over seks maar ik heb nog nooit seks met iemand gehad, dus ook niet met hem. Zo is hij ook niet. Als ik ergens mee zit neemt ie mij wel bij zich, krijg knuffels van hem. Maar voor de rest is er (nog) niets. Hij ziet mij wel bloot, ik heb hem alleen bloot gezien met omkleden in het zwembad. Mijn moeder weet natuurlijk dat we vrienden zijn. Als zij niet kan gaat hij mee naar dansen. Dat is geen ballet hoor. Het zijn allemaal stijlen en je moet een goede conditie hebben en heel lenig zijn.

    https://www.google.nl/search?q=boy+dancing+youtube&sca_esv=06eaa6fe2699486c&ei=5bjEZYeeNtryi-gP7O64yAI&oq=boy+dance+you&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiDWJveSBkYW5jZSB5b3UqAggCMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgoQABgWGB4YDxgKMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIIEAAYFhgeGAoyCBAAGBYYHhgKMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHkiHhgFQihFYq29wA3gBkAEAmAFjoAGMBKoBATa4AQHIAQD4AQHCAgoQABhHGNYEGLADwgINEAAYgAQYigUYQxiwA8ICDRAuGIAEGIoFGEMYsAPCAgUQABiABMICCBAAGBYYHhgP4gMEGAAgQYgGAZAGCg&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:90d722e8,vid:jMuos6u0cFg,st:0

    Dit doen wij dus ook.... Zijn met 9 boys en een hele leuke choreograaf. Zijn ook een paar verliefd op hem maar ik dus niet en hij heeft een vriend, dus.... Die boys zijn ook mooi maar ik vind ouder leuker. Die van Fource zijn echt super mooi en leuk. Weet van 1 dat ie gay is en hij heeft ook een vriend.

    Ik ben wel met mezelf bezig. Mijn haar moet precies zo. Wil geen schaamhaar en heb gelukkig niet veel, wat er zit gaat er af. Als ik naar de wc ben geweest doe ik een nat washandjes tussen mijn billen en zonder gebruik ik mega veel wc papier. Heb veel armbandjes, ook de regenboog. Sinds oktober heb ik een navelpiercing waar ik ook trots op ben. En het liefst hang ik tegen mijn vriend aan, arm om me heen en tv kijken, WIDM, Flikken Maastricht en veel andere leuke programma's Maar zonder tv en alleen bij hem zijn is ook super.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Fijn dat jij je niet eenzaam voelt TS, maar alleen die dansvrienden van 40 km ver weg is wel een beetje mager voor iemand van jouw leeftijd. Heb je echt geen zin om af en toe met andere jongens dingen te gaan doen zoals gamen, voetballen of zwemmen bijvoorbeeld? Zou toch wel goed zijn voor jouw sociale ontwikkeling.
    Dat dansen is een soort van ballet neem ik aan. Zie je dat als iets wat je professioneel zou kunnen gaan doen? Dan kom je vanzelf in een wereld met jongens en meisjes van jouw leeftijd die vaak net als jij zijn.

    Je noemde wat jongens die jij leuk vond en om een beeld te krijgen heb ik ze even opgezocht. Opgeschoren haar en krullen vind jij leuk zie ik. Wat ik ook zie is dat ze een stuk ouder zijn dan jij zelf. Vind jij jongens van jouw leeftijd te kinderachtig? Die stoerdoeners bijvoorbeeld?

    Doordat jij zoveel tijd doorbrengt met je volwassen vriend ben jij zelf ook wat volwassener geworden voor iemand van jouw leeftijd. Wat jij op die vorige school hebt meegemaakt speelt ook een rol. Je werd daar toch veel in jezelf teruggeduwd. Zei niemand er wat van als jij gepest werd?
    In een item op de radio over pesten werd verteld dat pesters ook meestal niet goed in hun vel zitten. Ze pesten om zichzelf beter te voelen. Ze zoeken een weerloos iemand uit. Als gepeste moet je niet teveel in je schulp kruipen. Die ex-pester vertelde dat hij een jongen met rood haar wilde gaan pesten, maar die reageerde so agressief dat hij het niet meer aandurfde.
    Dat is dus wat je moet als je nog eens gepest wordt. Een grote bek opzetten, schreeuwen en dreigen met geweld. Desnoods sla je er op. Misschien dat je dan een pak slaag krijgt, maar iemand die er op begint te slaan als hij gepest wordt is niet leuk meer om te pesten.

    Wat dat met je vriend betreft, tja. Als je het vraagt dan zullen de meesten zeggen dat seks tussen jullie niet kan. Ik weet niet hoe ik daar over moet denken. Seks kan op verschillende manieren. Het kan ruw en gericht op genot zijn, maar het kan ook de ultieme tederheid zijn tussen twee mensen.
    Je bent bijna 15 en in Denemarken mag je dan seks hebben. Ik kan mij jou voorstellen in de armen van je vriend en geliefkoosd worden, maar er zijn ook dingen waar ik veel moeite mee zou hebben. Ik denk dat ik daar maar geen oordeel over moet geven. Als je vriend echt veel van je houdt dan zal hij niets doen waar jij niet aan toe bent.
    Wat denkt je moeder van jullie relatie? Hoeveel weet zij van wat er speelt tussen jullie? Zij weet natuurlijk wel hoe het met jou zit. Het lijkt mij dat zij zich toch wel eens wat afvraagt.

    Ik denk dat het dingen zijn waar jij zelf ook over loopt te denken. Je bent hier niet voor niets gekomen. Jong zijn is soms leuk, maar soms ook moeilijk. Wat de toekomst gaat brengen moet je afwachten, maar jij lijkt mij iemand waar je van kan houden, dus ik denk dat het wel goed komt.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben TS.

    J23. Ik ben niet eenzaam hoor. Ik heb wel dansvrienden maar die wonen niet in de buurt. De dansschool waar ik zit is ongeveer 40 minuten met de auto. Mijn beste vriend (de leraar dus) heeft wel relaties gehad maar die gingen uit. Hij kan op mannen en vrouwen vallen. Jongens van mijn eigen leeftijd zijn vaak stoer en kijken niet naar andere jongens (zeggen ze). Er was wel een jongen van 15 die interesse in mij had, maar ik niet in hem. Ik ben ook niet opzoek naar een vriend. Natuurlijk kijk ik naar jongens en vind de jongens van Fource heel mooi. Justin die mee deed in de WIDM vind ik ook mooi en mn vriend heeft er wel iets van.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Dag TS, Jij bent eenzaam omdat je anders bent dan andere jongens en dan wordt je nog gepest ook. Dat in je vorige school leraren meededen dat doet helemaal de deur dicht. Die kerels zijn het niet waard leraar te zijn.
    Nu heb je dus die aardige leraar die veel om jou geeft. Ik denk dat hij een beetje verliefd op jou is. Jij houdt ook van hem. Van M19 mag dat niet, maar sommigen hebben nu eenmaal een probleem met van elkaar houden als de twee partners van hetzelfde geslacht zijn. Cultureel of religieus gehersenspoeld, daar komt dat door.
    Van elkaar houden is nooit fout, maar in een bepaald opzicht heeft ze wel gelijk. Hoe zal dat verder gaan als jij ouder wordt? Soms vallen mannen bijvoorbeeld op jongens omdat het jongens zijn. Als die jongens mannen worden dan veranderen die gevoelens en man worden als je een jongen bent is onvermijdelijk.

    Hij gedraagt zich nu als een soort van vader, maar eigenlijk nog als iets meer. Hij doet wel erg veel met jou. Jullie hebben nog niets lichamelijks met elkaar gedaan, maar zal dat zo blijven? En hoe zal dat dan verder gaan?

    Uit jouw verhaal krijg ik de indruk dat jij een zachte jongen bent die het liefst een stevige vriend hebt die zich min of mee rover jou ontfermt. Kan dat die leraar zijn? Hij wordt 31 en op die leeftijd hebben de meesten toch wel een partner. Ben jij de persoon waar hij op gewacht heeft? Ik denk dat het eerder is wat ik hiervoor zei.

    Hoe gaat het verder met jou? Heb jij vrienden op je nieuwe school die weten hoe het met jou zit? Zou jij zulke vrienden willen hebben? Zou jij een vriend willen van jouw leeftijd of iets ouder waarmee je ook lichamelijk kan zijn?
    Je zou daar eens over moeten nadenken. Die leraar kan een belangrijke plaats in jouw leven hebben als iemand waar jij met je problemen terecht kan, maar ik denk niet dat hij de persoon is waar jij duurzaam je leven mee zou moeten en kunnen delen. Mijn advies is, zoek iemand die wat dichter staat bij jouw levensfase. Misschien op je school, misschien daar buiten, bijvoorbeeld in een bijbaantje, in een vereniging waar je lid van bent, of als je eens op stap gaat (al denk ik dat jij dat niet doet ;-).

    Je kan ook contact hebben met anderen zoals jij bij jongenout.nl maar dan moet je wel bewijzen dat je niet ouder dan 18 bent.

    Voor sommigen is het leven een groter avontuur en moeilijker dan voor anderen. Ik hoop dat jij liefde en vriendschap vindt en ik wens je veel succes en veel geluk.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Zulke gevoelens zijn niet raar, je zit vol in de hormonen je hebt een turbulent verleden waardoor je drang naar veilige aansluiting bij een sterk beschermdem type persoon van hetzelfde geslacht aanwezig is. Deze overdrachtsgevoelens (google dat maar eens) komen vaker voor en zijn niet raar.
    Staat wel tegenover dat jullie nul gelijkwaardig zijn qua ontwikkeling en levensfase. Houden van oom zonder seks kan en mag niet. Het beste wat die voor jou kan betekenen is advies geven over therapie zodat je aan je mentale veerkracht kan werken.

    19 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten