Skip to content
5 reacties
269 weergaves

Verliefd op pester

Hallo allemaal,   Ik heb een groot probleem, ik ben maandenlang gepest op school (tis nu bijna over....) door een jongen uit mijn klas. Later stopte hij en toen kwam hij weer met een nieuwe aanhang, een van die jongens mocht ik echt he-le-maal niet en ik negeerde hen dus volkomen. Maar uiteindelijk stopte iedereen behalve die ene jongen die ik echt niet mocht. Hij ging in mijn gezicht spugen, mijn tas plunderen, op mijn spullen zitten en vernielen of en scheten op laten en ga zo maar door. Ik ben naar mijn mentor gegaan en toenw as het opgelost. Maar nu heb ik 1 probleem, ik ben nu opeens heel erg verliefd op hem geworden nu hij aardig doet  !! Tijdens het laatste schoolfeest stond ik in een hoekje en ik was alleen want al mijn vriendinnen waren iets aan het bestellen of aan het dansen. HIJ kwam toen naar me toe en duwde me verder in het hoekje en probeerde me te zoenen! Ik wist niet wat ik moest doen ; want aan de ene kant dacht ik van kus je maar ik vind je leuk! maar aan de andere kant dacht ik, je hebt mijn leven verkloot dus ga weg!! Ik ben uiteindelijk weggelopen maar daarna schuurde hij me, ik weet echt niet wat ik moet doen!!   Tijdens die stomme periode ben ik verliefd geworden op een andere klasgenoot en die vind ik echt ontzettend lief en leuk en heb ook vaak oogcontact met hem! Maar nu weet ik niet voor wie ik moet gaan, van de "pester" weet ik bijna 100% zeker dat hij me leuk vind en van die andere jongen weet ik het niet zeker maar ik vind hem wel superleuk en volgens mij weet hij dat ook wel een beetje!   Wie zouden jullie kiezen en waarom?? Help me please snel want ik moet dinsdag 4 september weer naar school en moet ik ze onder ogen komen   Groetjes wanhopigmeisje 

13 jaar
12 jaren geleden

5 Reacties

  • ...

    het klinkt miss stom, alleen dat heeft ie miss alleen gedaan omdat hy je toen al heel leuk vond (pester), en dat zoenen betekent dat hy je heel leuk vind; en komop mr sommige jongens doen de vreemdste dingen om HUN meisje te krijgen, ookal is dat soms nii op een heel nette manier.   klinkt miss stom mr ga vr pester, zekerheid kan je heel bly maaken   xoxo no one  

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Schrijver

    Hee mensen!   Bedankt voor de reacties!! Ik vind het wel goede ideeën!!   Groetjes Hetzelfde meisje 

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Better revange ;)

    ALS je wraak gaat nemen, doe het dan goed. Ik zou zeggen neem met die pester! Voordat het helemaal is uitgelekt tot die leuke jongen, moet je toeslaan. Sleur de leuke jongen mee, vlak voor de neus van de pester, en zoen hem ;) HERE you have your revange! Ohh en vergeet niet gelijk daarna met een grijns naar de pester te kijken, hem een knip oog te geven en stijlvol weg te lopen :D

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Soms kan het ja dat een jongen je pest om aandacht te krijgen, maar breek liever dan z'n hart als ie je leven aan het verkloten was dan voelt ie ook is hoe het is... En ga bijvoorbeeld met die andere jongen recht voor de pester z'n neus staan zoenen kijken ofdat ie dat leuk vind. Take your revenge while you can.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • tuurlijk voor die leuke!

    Voor die lueke lieve jongen natuurlijk! die andere is eikel, hij heeft in je gezicht gespuugd! Het enige wat hij verdient is een mep in zn face! Hij verdient jou niet eens, dus laat hem gaan. 

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten