Skip to content
13 reacties
142 weergaves

Iedereen al verkering en gezoend.

Hallo iedereen, ik ben nu net 15 jaar maar nog nooit gezoend of een vriendje gehad. En nu zijn heel veel vriendinnen met jongens bezig en hebben vriendjes. Ik nog niet zo en ik krijg ook geen aandacht van jongens. Ik weet niet waar het aan ligt, ik ben niet heel mager, maar de kinderarts zij zelf dat ik helemaal niet te dik was. Ik denk nu dus dat ik toch veel te dik ben en daarom jongens me niet leuk vinden. is het raar dat je op je 15de nog niks met jongens doet en wat vinden jongens belangrijk? Geen domme reacties als dikke tieten graag, daar heb ik een hekel aan.

15 jaar
12 jaren geleden

13 Reacties

  • maak je geen zorgen

    Maak je geen zorgen. Ik heb ook nog nooit getongzoend. En je bent echt niet te dik denk ik hoor. Daar zal hetbook niet aan liggen want veel jongens vinden dat juist mooi. Dat je niet heel slank bent maar gewoon wat volller. Dus dat geeft echt niet. Ik vind vooral hetbinnwrlijk belangrijk. Sommige andere jongens ook en andere weer hetbuiterlijk. Verschil moet er zijn
    Iedereen ontwikkelt op zn eigen manier. Sommige meisjes zijn op hun 15e helemaal noet met jongens bezig en andere juist weer wel. Als je er klaar voor bent vind je vast wel iemand.
    X

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • Het komt sws van zelf je hoeft geen zorgen te maken,Als je t zelf wilt moet je miss paar x uitgaan wie weet vind je dan de ware dus je kan t proberen (:

    Het komt sws van zelf je hoeft geen zorgen te maken,Als je t zelf wilt moet je miss paar x uitgaan wie weet vind je dan de ware dus je kan t proberen (:

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • No worries

    Dat is helemaal niet raar. Zelf was ik 18 toen ik voor het eerst zoende. Ik was 19, een jaar later toen de 2e kwam. Dus maak je maar niet druk. Er zijn ook meisjes die later dan dat zoenen.

    Ik heb toen ik 15, en daarna, er meerdere keren over over gepeinsd dat ik nog niet had gezoend. Wees gewoon jezelf, het komt vanzelf wel;)

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • precies hetzelfde

     Ja, ik heb dus precies hetzelfde. Ik ga nooit echt uit, omdat ik discotheken niet zo leuk vind en ze zoenen daar ook gewoon met vreemden. How strange?? Je zoent toch omdat je iemand écht leuk vind als persoon. Ik houd wel heel erg van festivals/concerten en dat soort uitgaansdingen. Maar daar zoen je niet gauw. Ik ben nu over een half jaar 16 en nog steeds niet met een jongen gezoend of gewoon dat je met 'iemand bezig bent' you know. Maar iedereen zegt altijd, het komt op jouw moment en jij doet het wanneer je het wil. Maar onderhand wil ik ook wel eens aandacht van jongens. Ik ben best spontaan en praat ook makkelijk, maar toch praat ik nooit met jongens. Dat vind ik zo raar. Maar ja, ik kan er niet zo veel aan doen. Hebben jullie tips of willen jullie aangeven wat jullie er van vinden? Aan mijn vriendinnen heb ik op dit moment niet zoveel. Kus

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • ik ook niet

    hey, ik heb ook nog nooit een vriendje gehad en ook nog nooit gezoend.  Al mn vrienden wel.. ze willen ook dat ik mee ga naar discotheken (want daar word je hee snel ontgroend) maar ik ben helemaal geen uitgaanstype dus ik ga dan ook niet, maar soms denk ik waar moet ik anders een leuke jongen vinden?  xx

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Gelijk

     Deze andere mensen hebben wel gelijk. Wees niet onzeker hoor:D Enne, ik ben 14 en heb ook geen vriendje hoar..:P  Doe het gewoon lekker op je eigen tempo, je komt hem heus wel tegen hoar!   xo

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Dit is niet raar ik ben 14 en ik heb ook nog nooiy gezoend ofs en me vrienden wel,Ik trek er niks van aan ik bedoel je hoeft niet persee met iemand te hebben om er mee te zoenen. Ik wacht op een speciaale jonge waarop ik dan echt verliefd word.

    Dit is niet raar ik ben 14 en ik heb ook nog nooiy gezoend ofs en me vrienden wel,Ik trek er niks van aan ik bedoel je hoeft niet persee met iemand te hebben om er mee te zoenen. Ik wacht op een speciaale jonge waarop ik dan echt verliefd word.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • onzeker

     komt het misschien omdat je heel onzeker bent want zoals je hier nu op het forum klinkt ben je heel erg bang om te worden afgekraakt door mensen ... moet je juist niet doen ieder meisje dik of dun . is gewoon een meisje ooit zul jij een jongen vinden die ook jouw je aandacht geeft ..

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • precies het zelfde

    @jongen 15 jaar BMI is pas betrouwbaar vanaf je 18de omdat je dan pas tot zo ver bent uit gegroeid om zoiets te berekenen.   Ik heb echt precies het zelfde inderdaad iedereen krijgt relaties en gaat zoenen  enzo, en ik, ik blijf eigenlijk voor mijn gevoel achter.. maar jij bent vast niet dik dat denken veel meisjes maar dat valt allemaal best wel mee hoor meid!   succes! X

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • R

    Ten eerste is het niet raar dat je nog geen vriendjenhebt gehad, ookal hebben veel mensen misschien wel een relatie moet je je soms afvragen hoe serieus dat is.. Je moet ook niet denken dat je te dik bent, er zijn heel veel sites waarop je kan zien of je te zwaar bent of niet, google maar is op BMI uitrekenen. De meeste jongens vinden trouwens te dunne meisjes al helemaal lelijk.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • goede reactie @ -

    ik vond het een goede reactie hoor,, ik wou eigelijk precies hetzelfde zeggen maar dat hoef ik dus nu niet meer te doen.  

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • @

    Bedankt voor de leuke reactie, de reactie is zeker niet dom ; )

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • -

     Ik heb zelf ook nog nooit een relatie gehad. ;)   En je moet niet denken dat je te dik bent. Iedereen kan verliefd worden op iedereen. Mensen hebben natuurlijk wel een persoonlijke smaak, maar dan nog. Iemand die van slanke meisjes met dikke borsten houdt, kan net zo goed verliefd worden op een wat molliger meisje met wat minder grote borsten. Je wordt niet alleen verliefd op het uiterlijk van iemand. ;) Natuurlijk kan je wel zomaar iemand knap vinden ofzo, maar dan spreek je nog niet van verliefd zijn.   Hopelijk was dit geen domme reactie. :P

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten