Skip to content
4 reacties
49 weergaves

Voor wie moet ik gaan?

Haai, Ik zit met een probleem.. Mijn vriendinnen proberen me te koppelen aan een jongen (noem hem J)die zij kennen, ik praat sinds een paar dagen met hem via msn. Maar ik voel wat voor een andere jongen, ik noem hem K. Het zit wel wat ingewikkelder dan dit. K ken ik al echt mn hele leven, we waren vroeger altijd bij elkaar. Maar het werd steeds wat minder toen we wat ouder werden. Maar ik voel wel echt wat voor hem sinds de afgelopen tijd alleen ik weet voor 80% zeker dat hij mij niet leuk vind, hij ziet ons gewoon als vrienden. Mijn hart zegt K maar mijn hoofd zegt J omdat het waarschijnlijk toch niets met K word ik meen het sirieus het word echt niks dan raak ik een vriend kwijt! Ik weet niet wat ik nu moet doen moet ik toch mijn hart volgen, maar ben zo bang dat als ik dat doe ik een vriend kwijt ben voor altijd of kan ik toch beter verder gaan met J ? Xx alsvast bedankt

15 jaar
12 jaren geleden

4 Reacties

  • Top!

    Echt super!!

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • volg je hart

    is alles wat ik kan zeggen het is jou leven dus als jou vriendinen jou proberen koppelen en jij wilt een ander moet je voor de ander gaan zo heb ik het meestal evaren dan iedergeval sucses. en met meisje 12 ben ik ook eens;p

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Schrijster

    Thnx ! Het ging maar steeds rond in mn hoofd! Maar ik had ook al toch ergens het idee dat ik toch misschien beter voor K kon gaan. En inderdaad een vriendje is niet noodzakelijk, maar als het moet ga ik liever K en ik voel me ook veilig bij hem! Jij hebt echt knoop door gehakt dankje wel!

    Xx

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Verliefd

    Verliefdheid overkomt je dus denken ik wil verliefd op iemand zijn en het dan worden kan niet, wat ik daarmee bedoel is dat het geen nut heeft van je vriendinnen om te proberen je te koppelen want als jij niks voor hem voeld komt dat niet opeens/zomaar. Je weet 80% zeker dat K je niet leuk vind maar er is nog altijd 20% over! Ik bedoel, hij merkt geloof ik ook niet aan jou dat jij hem leuk vind misschien merk jij dat ook niet aan hem!!?! Het kan natuurlijk dat K jullie inderdaad alleen ziet als goede vrienden dus je moet hem niet meteen overvallen van: IK VIND JOU LEUK WAT VIND JIJ VAN MIJ?! Dat is zou een beetje dom zijn, je moet het opbouwen en anders proberen te vergeten, als denk ik eerlijk dat dat niet gaat lukken als je echt HEEl erg verliefd op hem bent.
    Maar schat, het punt is, dat je helemaal niet hoeft te kiezen! Het is echt niet nootzakelijk een vriendje te hebben! Je moet het opbouwen met K en tegen je vriendinnen zeggen dat je J echt notenlezen vind!
    Xxx succes

    12 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten