Skip to content
5 reacties
64 weergaves

beste vriend of...

Hey ik heb een probleem ik bn een meisje en ben ontzettend verliefd op mn beste vriend in het begin was een crush maar het ging van kwaad naar erger ik ben nu al 6 maand hopeloos verliefd maar dat weet ie niet ik heb al geprobeert om hem te vergeten enzo maar dat lukt me echt niet. Maar aleeoms kietelen we elkaar of plaagt ie mij of vechten we (al spelend) dan pakt ie opeens men polsen vast en dan kijken we een tijdje in elkaars ogen maar dan andere momentn is ie heel erg schichtig. We praten ook wel over seks en fantaseren dan samen over de eerste keer hij vind mij ook een mooi en lief meisje maar ik ben erg klein voor mn leeftijd en hij erg groot maar ik ben bang dat als ik het hem vertel onze vriendschap kapot zal gaan dus ja wat moet ik nu doen?

15 jaar
11 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik snap je

    Ik snap je, mijn vriend (nu) heeft toen we nog vrienden waren me zelfs kusjes gegeven, dat bracht mij zo in de war want hij wou mij toen niet. Maar toch is het iets anders dan bij jou want hij deed et om te kijken of wat ie voor me voelde meer was dan alleen vriendschap ( raar maarja) . Dat je tegen hem aan mag liggen kan normaal zijn als vrienden maar dat hij over je hand gaat wrijven dan zou ik gaan denken dat er meer is. Misschien kan je een avondje tv kijken of een film huren en dan tegen hem aan zitten misschien je hand op zijn been dan zou hij hem vast kunnen pakken, of jij pakt die van hem? ( stiekem een beetje enge film huren of een romantische )
    Of zelf hem uitnodigen om te logeren (als je ouders dan niet zeggen dat jullie apart moeten slapen) in de avond in bed doen of waarheid is wel fijn , wat donkerder en in bed, het voelt veilig en je geeft sneller eerlijk antwoord dan dat je elkaar recht in de ogen kijkt en elkaar ziet blozen.
    X M

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • tja

    Er was een maandje geleden een slaapfeestje bij mn beste vriendin en mn beste vriend was erook en ik lag met mn hoofd op zn buik en hij wreef in mn hand en langs mn arm ma toch benik ng altijd ben ik bang

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Doen of waarheid

    Je kan doen of waarheid spelen, en dan dingen vragen en na een tijdje misschien of ie je een kus geeft , je kan dan zien of hij het in 1x doet of weigert. Ook kan je vragen of hij misschien iemand anders leuk vind of waar hij op valt bij meisjes en wat hij van jou vind ( in details)
    En als het goed gaat kan je proberen tijdens een film tegen em aan kruipen of zn hand pakken.
    Misschien kan je hier wat mee, ik hoop het!
    X M

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Dank.je wel voor je reactie

    Maar ik ben bang dat als ik het zou zeggn en hij vind mij niet leuk dat yij dan niet meer zulke gesprekken met me zou willen of dat hij niet meer met me bezig zou willen zijn en we waren elkaar ooit zo eens vragen aan het stellelw over ik elkaar en seks enzo ik vroeg dan wat zou je doen moest ik je opeens kusen en hij zei ik weet het niet dqn zei i zou je je wegtrekkeb en hij zei ik denk het niet ik was natuurlijk super blij maar dan vroeg i het deze vakantie nog eens en hij zeiik weet het niet op allebei de vragen maar ik zal hem proberen opnieuw een beetje voor me te winnen heb je ng tips ?

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Zelfde

    Ik heb hetzelde gehad , ik heb het verteld en hij vond het niet erg maar hij vond mij niet leuk, natuurlijk baal je dan onwijs maar ik heb aangehouden, en na een tijdje zag hij mij ook zitten, nu zijn we al een jaar samen.
    Als jij hem echt leuk vind en hij jou al mooi en lief vind dan kan je het proberen je kan wat meer met hem flirten en dan zoetjes aan zeggen hoe leuk je hem vind of je zegt het als jullie aan het stoeien zijn en jullie elkaar aankijken. Ik hoop dat het helpt en ik hoop dat hij jou ook leuk vind! Succes! En laat het maar weten ik help je graag.
    X M

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten