Skip to content
16 reacties
246 weergaves

vriend zonder been

Sinds mijn 15e ben ik erachter dat ik op jongens val, niks mis mee. Nou heb ik al een tijdje geleden gemerkt dat ik me heel erg aangetrokken voel tot jongens die een arm of been missen. Snap er zelf niks van en durf er niet met anderen over te praten. Ik hoop eigenlijk dat iemand hier dit herkent en reageert, ik zit er best wel mee namelijk.  

22 jaar
11 jaren geleden

16 Reacties

  • Bedankt voor jouw tip ! Ik heb er al over gedacht om een advertentie te zetten, ik zou het via internet doen, maar ik heb niet de moed om het ook echt te doen. Ik schaam me er nog teveel voor, eerlijk gezegd. Geen idee hoe ik dat moet aanpakken en hoe ik het moet omschrijven. Ik heb een beetje de hoop dat iemand hier mijn fascinatie herkent. Ik zou er graag met iemand die hetzelfde ervaart over praten / schrijven. Wie weet. Bedankt !!

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • tip.misschien eens een advertentie in een landelijke krant,wie weet reageert dan een jongen met een gemis van een ledemaat.succes.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Ik vind een jongen die een ledemaat mist heel erg aantrekkelijk. Gek genoeg heeft het iets sensueels voor mij, snap niet waarom. Ben wel een verzorgend type, maar houd er niet van om de baas te spelen.  Ik snap als je zegt dat je een minderheid wel spannend vindt. Jij merkt dat jongens soms op je kicken omdat je dik bent. Hou zou het dan zitten met een jongen uit mijn doelgroep, om het zo maar te zeggen. Klinkt een beetje onaardig, zo bedoel ik het niet. Een dikke jongen ontmoeten is in verhouding niet zo erg moeilijk. Ik zou echt niet weten hoe ik nou in contact zou moeten komen. Maar wil het wel heel graag. Alle tips, suggesties zijn welkom !! Bedankt.

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • graag gedaan, heb nog iets,er zijn mensen die graag anderen verzorgen,begeleiden,beetje baas spelen,of juist zich goed voelen door zichzelf als helper te zien,merk ik ook bij jou,je kickt op zo'jongen,ziet hij heeft toch hulp nodig en jij doet dit en voelt je er goed bij,zelf zou ik wel dunner willen zijn,maar merk weleens dat mannen of jongens soms op me kicken,omdat ik dik ben,en dan denk ik,waarom afvallen,als je geniet van aandacht ook al is het maar een kleine groep,maar val ook wel op en merk ook wel dat er jongens zijn ,ook al zouden ze zelf niet zo fors willen zijn,toch denken het heeft wel wat.vind minderheid wel spannend ergens,ook het feit dat ik gay ben.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  •  hoi jongen 18, bedankt dat je reageert ! Je hebt gelijk, ik val op jongens die anders zijn. Ik heb het zelf eigenlijk nooit zo gezien, maar het klopt wat je zegt. Heel dun vind ik mooi omdat een dun lichaam er vaak strak uitziet. Een dikke jongen zoals jij vind ik ook heel mooi, is precies het tegenovergestelde. Vaak heeft een jongen die dik is, borsten en grote tepels. Eigenlijk wel zielig op de één of andere manier. Heb n's wat gehad met een heel dikke jongen. Hij kon zijn eigen lul niet zien, ja in de spiegel dan wel. Iets hulpbehoevends heeft het en ik kick daarop, ik schaam me er toch wel voor. Hetzelfde met jongens die een ledemaat missen. Ik vertelde eerder al dat ik wat heb gehad met een jongen die beide armen miste. Hij was / is aangewezen op hulp van anderen, van mij dus toen. Ik voelde zoveel liefde voor hem, ik hielp hem als hij het zelf niet kon en de sex was ook nog super. ( ik spreek hem nog steeds, hij is verhuisd naar Noorwegen) en zie hem zo af en toe. Hij begrijpt me en vindt mijn voorkeur niet gek. En dat snap ik dan eerlijk gezegd eigenlijk niet. Misschien maak ik 't mezelf wel te moeilijk, ik ben wel en denker maar geen doemdenker, snap je ?! aan jongen van 17: Grappig dat je zegt dat ik op jongens val die wat missen en voor mij mist er niks. Zo is het ook, aleen zo jammer dat ik er niet zo goed mee om kan gaan. Ik was een paar jaar geleden op het naakststrand in Zandvoort met een vriend van me. We lagen lekker in de zon en toen kwam er een jongen op krukken aan, met één been. Ik kreeg gelijk een enorme stijve en ik kon mijn ogen niet van 'm afhouden. Ik vond het heel erg genant. Had hem makkelijk aan kunnen spreken ofzo, maar dat durfde ik niet. Achteraf had ik spijt. Ik zie het zelf ook als een fascinatie, ik doe er niemand kwaad mee. Het is alleen zo raar om te beseffen dat ik zo ben. Zou erg graag willen weten waar het vandaan komt. Ben bang dat ik daar niet achter kom. Bedankt voor jullie reactie, ben ik erg blij mee.      

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • je valt op jongens die anders zijn,volgens mij, extra dik of dun,wat trekt jou dan aan in dun en dik,ben zelf ruim 100 kilo daarom benieuwd.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • mijn buurjongen is te oud om hier nog te mogen reageren,maar hij heeft een vriend hetero,ook zoiets,toed hij 4 jaar was was hij al gefassineerd van een meisje met rood haar,later keek hij en ging hij alleen uit met meisjes met rood haar, en hij is gerouwd nu,ook met een roodharig meisje,hij zegt ook,je valt op iets,wat anders is, of het nu rood haar is,of dik,of zoals jij op jongens die iets missen,alleen voor jou mist er niets,het zit in je ,zoiets,vaak al op jonge leeftijd,en eigenlijk,wat maakt het uit.groetjes.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • hoi, fijn dat jij 't aan je buurjongen hebt verteld. Ik ben best blij met zijn reactie. Inderdaad val ik op gasten die niet standaard zijn. Een jongen die een ledemaat mist, is voor mij volmaakt, hoe gek het ook klinkt. Kan er niks aan doen. Zorgen voor, komt ook in de richting. Ik schaam me er wel voor, maar het windt me op, wordt er super geil van. Terwijl de ander het misschien wel erg naar vindt dat ie gehandicapt is. Het lijkt zo tegenstrijdig. Het moet wel klikken tussen elkaar natuurlijk, begrijp me niet verkeerd. Als je erg dik bent of "iets mist", val je meestal buiten de boot. Bij jouw buurjongen en bij mij dus niet. Man. . . . ik blijf het zó raar vinden !! Ook wel apart, maar ik houd het toch maar voor mezelf, voorlopig. Het is volgens mij een taboe, tenminste ik heb er zelf nog niet van een ander over gehoord. Ik hoop echt dat gasten die hetzelfde ervaren als ik, hun reactie geven hier ! Zou het fijn vinden asl jij / jullie weer reageren, het steunt me erg. Thanks !! 

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • heb het mijn buurjongen verteld ,hij vond het niet gek of raar,eerder apart,hij zegt dat jij dus valt op iets wat niet standaard is,misschien dat jou het leuk lijkt om voor zo iemand te zorgen,zo'n jongen mist iets,een been,een arm,dus mist hij lichamelijk iets,voor jou is hij volmaakt,die jongen valt ook op erg dik zegt hij,iets wat anderen afwijzen trekt hem aan,als ik zeg dat ik wil afvallen zegt hij als jij mijn vriend was,mocht je rustig nog dikker zijn,hij valt op erg dikke billen bij jongens,en borstvorming.dus het is meer een fassinatie dat jou aantrekt volgens hem.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • @ reactie terug : vond het altijd erg raar, langzamerhand ben ik het apart gaan vinden, klinkt niet zo negatief. Fascinatie is het eigenlijk. Zoals jouw buurjongen gefascineerd is door dikke jongens. Wel leuk eigenlijk dat jij er meer  zelfvertrouwen door hebt gekregen ! Wat ik van dikke jongens vind ? Echt dikke jongens vind ik mooi, vaak grote tepels en borsten. Gaaf !! Hele magere jongens kan ik ok mooi vinden. Ja, ik snap mezelf ook niet hoor !!   @ interessant : Vind het moeilijk om te zeggen wat ik er nou precies zo aantrekkelijk aan vind. Het heeft wel iets met seksualiteit te maken, ik ben homo en val dus sowieso op jongens. Ik vind het op de een of andere manier vreselijk geil, geen idee waarom. Misschien heeft het ook wel met medelijden te maken. En ja, ik heb een keer iets gedaan met een jongen die maar één been had en een keertje sex gehad met een jongen die beide armen miste. Beide keren super sex gehad, ben nog nooit zó geil geweest, kan er niks aan doen. Was wel wederzijds gelukkig, daarom was het ook zo leuk !! Nog een vraagje aan jongen van 17 : heb jij jouw buurjongen mijn verhaal vertelt, ben nieuwsgierig wat hij ervan vindt / denkt ! Als jullie vragen hebben, ik zal ze proberen te beantwoorden. En ik hoop eigenlijk op (nog) meer reacties !  

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • ben ook nogal dik,maar ook breed,stoer uiterlijk eigenlijk,alleen ontdek nu eigenlijk dat ik wel homo wil worden,lijkt me gaaf,en liefst ook met een dikke jongen.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • bedankt meisje 19,dus je valt echt wel op dik,nu dit geeft mij weer moed,denk altijd,kan geen meisje krijgen.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Beste jongen 22. Ik herken me niet in de voorkeur die je hier uitspreekt, maar ik vind het wel interressant. Waar ik mezelf namelijk wel in herken is het verhaal van de jongen 17. Ik val ook op dikke jongens en net als zijn buurjongen ben ik ook al van jongs af aan gefacineerd geweest door dikke mensen. Mag ik vragen wat je er precies zo aantrekkelijk aan vind als een jongen een arm of been mist? Wat voor gevoel roept het bij je op? Heb je trouwens al eens iets gedaan met een jongen die een ledemaat mist?

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • graag gedaan, die buurjongen heeft me wel eens verteld dat hij al van jongs af dik mooi vond,verzamelde plaatjes van dikke jongens en hij had een film van een sumoschool,waar jonge sump worstelaars opgeleid werden en hj zei dat die film hem fassineerde,en hoe kwamen we op dit gesprek,omdat ik zelf ook nog al dik ben,en het verbaasde me dat hij dit juist mooi vond,en gaf me een gevoel van zelfvertrouwen,ondanks dat ik hetero ben,en door hem ben ik dik ook wel mooi gaan vinden,of vind het ergens wel stoer.Ja,het zit denk ik in je,en denk dat er geen verklaring voor is,maar maakt het wat uit,ik vind je niet raar of zo,vind het alleen apart.ps,wat vind jij van dikke jongens,ben wel benieuwd.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • hoi jongen 17 jaar, Bedankt dat je reageert. Nee, ik weet echt niet wat de reden is. Heb al van alles zitten te bedenken, maar ik kom er niet achter. Weet jouw buurjongen eigenlijk waar 't bij hem vandaan komt ? Ben eigenlijk wel benieuwd wat zijn reactie is als je hem mijn verhaal vertelt. Ik weet bijna zeker dat ik niet de enige ben met deze voorkeur of hoe je het ook noemt. Misschien kan ik het gewoon wel vertellen aan een goeie vriend of zo, maar dat durf ik (nog) niet. Ik hoop dat er meer reacties komen. Bedankt en groetjes.   

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • inderdaad heel apart,en dan bedoel ik niet dat je op jongens valt,maar over het gemis van ledematen,maar jij valt hierop en wat de reden daar voor is ja dat weet je denk ik zelf niet.Maar weet je heb een buurjongen die gay is en ouder als mij en die valt echt op extreem dikke jongens,dus eigenlijk ook zoiets.

    17 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten