Skip to content
1 reacties
45 weergaves

All has come to an end

Dames en heren,   Vandaag (04-02) heb ik met mijn ex - inmiddels ook mijn beste vriendin, ruzie gehad; het is voorbij tussen ons. Jullie denken: "Jongen, het is je ex, laat gewoon gaan!" Maar daar is iets wat jullie nog moeten weten:   Zij en ik kennen elkaar ruim drie jaar, en zij woont nu in de Verenigde Staten, en zou over anderhalf jaar weer terug komen. We zouden dan weer een relatie beginnen. Binnen de drie jaar dat wij elkaar kennen is veel gebeurd; niet vele mooie dingen, heel veel hartverscheurende: Vreemdgaan (zij), zwangerschap (niet door mij), buitensluiting (haar ouders mogen me niet), en zo gaat mijn lijst door.   Een weekje terug waren zij en ik even aan het praten, maar zij was minder spraakzaam als normaal, ik vroeg netjes of er iets aan de hand was, zij gaf het toe: Zij begon minder voor mij te voelen, en zat na te denken of dat heel anderhalf jaar wachten-ding uberhaupt wel waard is. Ik vroeg of ze een pauze wou nemen, ja zei ze. We komen dus nu naar gisteren, en ik ging haar weer aanspreken om te vragen of alles goed gaat. Zij wist het niet zei ze. Nog steeds begon ze minder te voelen. En langzamerhand begon het tot ruzie uit te lopen.   Voor de mensen die ooit de post Mind ahead gelezen hebben, ik ben dezelfde jongen; zij vond ds dat mijn mentale gedachten te ver was, dat zij het raar begon te voelen. Daarnaast vond zij mij altijd een hypocriet, en een slecht voorbeeld (doordat ik in het verleden overbodig veel gezopen heb, en geblowd). Maar, wat zij heeft gedaan waardoor mijn gedachten naar de klote zijn gegaan is vele malen erger (vreemdgaan, ervan door gegaan met iemand anders zonder afscheid, geheimen, nog meer jongens, list goes on). Zij wou het niet meer, zei ze, zij was er klaar mee.   Ik heb niet geslapen vannacht, en het laatste wat ik nog tegen haar kon zeggen, zonder een dank u wel, was "Happy birthday" (ze is vandaag jarig).   Dus, een heel belangrijk iemand, een beste vriendin - ook ex - waarmee je drie jaar bevriend bent geweest, en nog hoop en inzet had voor nog anderhalf jaar (en misschien nog toekomstplannen (ja, dat hadden we ook)), verdwenen. Voor altijd.   Hoe voel ik? Nou, niet goed. Niet geslapen, gejankt in de ochtend, drie keer gejankt op school, stotteren, en zelfs door de zenuwen moest ik braken op school.   Kijk, er bestaat geen gouden tip. Maar een sterke mening van jullie kan nog misshchien een verschil maken tussen niet slapen of een uurtje.   Alvast bedankt.   - L  

19 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • aawh ;'(

    Heey L.. ik weet hoe je je voelt ik zou eens iets schrijven en zegge wat je nog voor der voelt en zeggen wrm ze het heeft uitgemaakt en wat je fout hebt gedaan? Ik hoop dat het goed met je komt ! :'(
    En huilen is compleet normaal en ik snap je wel..
    Ik zal je steunen als je dat nodig hebt en als het niet gaat ;o

    Heel veel liefs en xxx van L.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten