Skip to content
1 reacties
253 weergaves

Hij heeft een vriendin, en gaat vreemd met mij..

Ik ben nogal wanhopig en door dit alles raak ik in de war, depressief en ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik ben een meisje van 15 Jaar en ik heb een half jaar geleden een jongen leren kennen op de Hot or Not app, al snel werden we mega goede vrienden en zelfs meer dan dat. Ik had hele sterke gevoelens voor hem, en blijkbaar hij ook voor mij, maar we hadden elkaar nooit ontmoet. Ik voelde me veilig bij hem, en hij was ook altijd eerlijk tegen me. Een paar maanden later wist ik dat ik hem kon vertrouwen en we stuurde elkaar naakt foto's. Ik weet dat dit niet de slimste actie is (had ik ookal eerder gedaan met een jongen van chat en die misbruikte mij nogal) maar met deze jongen wist ik wel dat het goed zat. We appten elke dag, en hadden regelmatig ook camsex (hij woont best wel ver dus afspreken ging moeilijk). Maar toen appte hij me dat hij ook nog een ander meisje leuk vindt. En even later kregen die 2 ook wat. Maar dan nu het probleem: Hij vond mij ook nog leuk (en die vriendin van hem weet dat ook en wilt gewoon verder met hem, rare meid?). Maar ik gaf het maar een beetje op met hem en toen in Januari kreeg ik met een andere jongen. Maar weer door de lange afstand ging dit uit. Terwijl die jongen van de hot or not app, nog steeds contact zocht. Die jongen was net een grote broer van me, ik kan altijd bij hem terecht en hij was superspeciaal voor me. Ik ben nu zijn beste vriendin zeg maar. Maar ik heb al die tijd nog wat gevoelens voor hem gehad, en hij ook voor mij. We vonden het maar eens tijd dat we elkaar zouden zien in het echt, en dat deden we ook. We gingen allebei naar R (wel met vrienden voor de zekerheid) en toen heeft hij mij gezoend. Maar nu komt het dus: Hij gaat nu vreemd met mij tegenover zijn vriendin. Hij zegt zelf ook dat het slechter gaat met zijn relatie, maar hij maakt het niet uit met haar. Ik weet nu niet wat ik moet doen. Misschien houdt hij alleen maar contact met me omdat hij foto's van me wilt, maar het kan ook zijn dat hij op 2 meiden tegelijk valt? In de meivakantie ga ik weer naar hem toe en misschien komt hij ook logeren, maar ik weet niet wat ik ervan moet verwachten want hij zegt vaak dat hij wilt neuken met me, waar ik eerlijk gezegd geen probleem mee heb want hij is zo enorm knap! Maar dan ben ik bang dat het neuken en wegwezen is. Wordt ik nou gebruikt of is hij echt eerlijk tegen mij? Moet ik wachten tot hij het uitmaakt met zijn vriendin voordat we weer gaan afspreken of er gewoon voor gaan?

15 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • Gewoon voor gaan. Maar aan de andere kant: hij vindt ook nog een ander meisje leuk. Het kan zijn dat ie alleen maar foto's van je wilt omdat hij dat bijv. geil vindt ofz. Misschien wil hij met twee omdat het een te lange afstand is. Mijn bff had ook een jongen die foto's wilde. Toen ze nee zei, was het meteen uit. Ik zou ervoor proberen te gaan maar als hij blijft vragen om foto's en sex en nog steeds met een ander heeft moet je het volgende zeggen:"Ik wil natuurlijk beste vrienden met je zijn, maar het is mij of haar. Je kunt niet vreemdgaan" Ik kan me voorstellen dat als ie vreemdgaat je je niet echt zijn vriendin voelt. Probeer het lief te zeggen zodat jullie toch nog leuk contact samen hebben. Je kunt het! p.s. don't forget: er zijn miljoenen ander leuke mooie knappe jongens die je ook kunt krijgen en die niet vreemdgaan :)

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten