Skip to content
3 reacties
28 weergaves

Minder ruzie... Maar hoe? ♡

Heey everyone! Morgen ben ik een maand samen with the love of my life (18 Januari ♡) Maar omdat ik een beste vriend heb, word hij vaak jaloers omdat we hugs geven enzo en hebben best vaak lol.. Daardoor krijg ik vaak ruzie en discussies en wil dat eigelijk niet. Weten jullie hoe we geen ruzie meer krijgen om me beste vriend en dat we weer lief kunnen praten..? - ♡

12 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • Dus omdat ik reëel bekijk vanuit de gemiddelde gedachte van een 12-13 jarige is het verkeerd om dit te zien dat het om concurrentie gaat, waarom zou ie het anders vervelend vinden.. Ik snap dat het vertrouwen er moet zijn maar dat hoef je niet te verwachten dus ik blijf er bij dat als je je vriend wilt houden dat je een keuze moet maken, en bespreek het gewoon met je beste vriend die kan het vast wel begrijpen. Vriendschap is wel belangenrijk, en als het echt je vrienden zijn kunnen ze dit ook wel begrijpen, en zeg je dat het aan hem ligt, sta jij buiten vuur.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • niet naar die jonge hierboven luisteren, want je beste vriend is een gewone vriend en je vriendje moet jou kunnen vertrouwen. wat als je beste vriend een meisje was en je vriendje mocht haar niet, zou je dan ook de vriendschap breken? vriendschap gaat voor.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja heel simpel.. je vriend ziet vrijwel elke andere jongen als concurrentie zoals de meeste mannen wel doen, dus de keuze is aan jou, of minder knuffelen met je beste vriend, en je vriendje behouden of blijven doorgaan zo, en met de mogelijkheid dat jullie ruzie uitloopt op uitmaken van de relatie.

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten