Skip to content
3 reacties
68 weergaves

Te negatief, te gesloten en te koppig

Ik heb ondertussen een viertal relaties gaan de van een lengte van 1 tot 6 maanden achter de rug. Bijna elke keer eindigde de relaties omdat hij (mijn vriendje dus) vond dat ik te koppig, te gesloten en de negatief was. Ik ben van nature koppig en negatief ingesteld, dat heb ik van mijn ouders. Het feit dat ik gesloten ben komt doordat thuis het meeste aandacht altijd naar mijn zusje ging, ze heeft het Syndroom van Down en omdat ik verkracht geweest ben door mijn eerste vriendje. Ik vind het hierdoor zeer moeilijk mensen, vooral jongens, te vertrouwen.

18 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • Dan vind ik dat het aan je vriendjes ligt en niet aan jou als je een beetje snapt hoe een mens in elkaar zit dan moet je ook wel snappen dat in jouw geval dat je wat meer gesloten bent en wat negatiever. Ik denk dat je dan toch echt betere kan krijgen en dat maakt niet uit. Hij komt vanzelf wel

    Groetjes J

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ze wisten het en nee, ik praat daar helemaal niet graag over.

    Dat doe ik ook niet :) en mijn beste vrienden zijn jongens dus ik weet dat ze de kwaadste niet zijn

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Als dit jouw gewone gedrag is dan moeten je vriendjes het accepteren. Ik ken zelf ook een meisje die is verkracht en die is ook heel gesloten. Maar hier is niks aan te doen want je wilt er ook niet over praten tenminste dat neem ik aan.

    Ik neem wel aan dat je vriendjes de reden weten waarom je 'te' negatief, gesloten of koppig bent of had je dat niet vertelt?

    Als ik je vriendje was zou ik dat natuurlijk wel graag willen weten want dan kan je er ook rekening mee houden.

    Ga nooit zomaar met jongens mee geef ik maar als tip maar probeer gewoon via je werk, school of opleiding een beetje met ze in de praat te komen en dan zul je zien dat de meeste jongens gewoon goede mensen zijn

    Groetjes J

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten