Skip to content
8 reacties
69 weergaves

Dilemma

Nou kijk, ik ben al meer dan een jaar verliefd op dezelfde jongen. Sinds mijn vorige relatie vond ik hem al stiekem leuk. ( Ik heb twee jaar een relatie gehad, en halverwege die relatie vond ik die andere jongen wel een beetje leuk, maar verder probeerde ik het weg te stoppen ) Ik heb het dus een paar maanden kunnen verdringen, en hij was een beetje uit mijn gedachte verdwenen, maar ik zag hem nog steeds iedere dag doordat hij in mijn klas zit ( nu nog steeds ) en daardoor was er toch altijd die gedachte dat ik hem wel zag zitten. Toen mijn relatie aan een einde kwam, probeerde ik een beetje gesprekken met hem te beginnen via whatsapp, maar hij ging er nooit echt 100% op in. ( Hij reageerde wel gewoon leuk en normaal, maar het ging meestal over school en nooit over privé dingen ) Ik hoorde later dus van een vriendin dat hij toen met iemand bezig was. Nu heb ik een nieuwe vriend, sinds drie maanden. Nog steeds vond ik die jongen wel leuk, maar het was meer een stiekeme crush en geen verliefdheid. Met Carnaval zijn ik en mijn vriendinnen uit geweest, en de eerste avond hadden we natuurlijk best veel gedronken, en toen kwam ik die jongen tegen waar ik al meer dan een jaar een oogje op heb. En toen heb ik iets vreselijks gedaan waar ik echt heel erg spijt van heb, maar aangezien ik dronken was weet ik nieteens meer precies hoe het is gegaan. Ik heb dus met die jongen gezoend. En het erge is dat een deel van mij dit vreselijk leuk vond, en het niet uit m'n hoofd kan zetten. En aan de andere kant voel ik me verschrikkelijk schuldig omdat ik mijn huidige vriend dus heb bedrogen in een dronken bui. Ik heb het wel tegen mijn vriend gezegd .. maar ik heb het zo verdraaid dat hij mij zoende en ik meteen wegdraaide, terwijl het in werkelijkheid misschien 3seconden was en 2x achter elkaar. Maar ik ga de waarheid wel vertellen over een paar dagen, maar aangezien we se-week hadden wilde ik niet dat mijn vriend zijn se-week zou verpesten, en van daar dat ik het niet eerder heb verteld. Maar het komt er dus op neer, dat ik verschrikkelijk in de war ben. Mijn vriend is echt de grootste schat en echt een goeie jongen, maar ik twijfel heel erg of we wel bij elkaar passen en door dit alles mis ik mijn vrijheid omdat ik maar heel kort single ben geweest sinds mijn vorige relatie. Ik weet niet of hij het gaat uitmaken, want dan heb ik geen dilemma en is het gewoon uit, maar als hij mij nog een kans zou willen geven .. weet ik niet of ik die wel wil. Sorry voor het lange bericht :) ik hoop dat iemand reageert en ik moest het gewoon even van me afschrijven. p.s ik weet dat vreemdgaan vreselijk is en ik geef ook niet de schuld alleen maar aan de alcohol, maar dat was wel de grootste oorzaak. Het is niet goed te praten, en ik weet dat het fout was. Dus daar hoef ik ook niet op gewezen te worden..

17 jaar
9 jaren geleden

8 Reacties

  • Misschien is het wel handig dat je weet dat hij waarschijnlijk niks voor jou voelt, zodat je je er sneller overheen kan zetten... Als ik jou was zou ik nog een keer aan die jongen uitleggen dat het een vergissing was en dat het alleen gebeurde omdat je dronken was, gewoon zodat hij het ook weet. En je zou misschien kunnen proberen om wat minder met hem om te gaan.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja nou, diezelfde avond van de zoen heb ik nog met hem geappt. Maar we waren allebei nog dronken toen we waren aan het appen, en hij zei dat hij het wel leuk vond enzo. Ik had kennelijk ook gezegd dat ik hem leuk vond, en hij vroeg of ik dat meende, en natuurlijk app ik met mijn nog vrij dronken hoofd ''ja'' en daarop antwoorde hij ''ahh okee'' dus ik denk verder niet dat hij iets in me zou zien. Maar ik geef heel veel om m'n vriend, maar ik heb gewoon hele sterke gevoelens voor die andere jongen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Lastig...
    Heb je het er nog met die jongen over het zoenen gehad? En voor wie van de twee voel je - als je zou moeten kiezen - het meeste?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Yesss, hij is ook echt heel lief maar dat is het hem ook weer een beetje .. hij is misschien een beetje te soft en ik wil toch ook weer iemand waarbij ik me veilig kan voelen enzo, en bij hem heb ik dat gevoel niet. Maar ja, die jongen zit voor me bij Duits en hij zit naast me tijdens beeldende vorming, dusja ik ga wel met hem om op school. En daarom kom ik niet van mijn verliefdheid af :( ik probeer het echt te verdringen, maar ik heb nu al meer dan een jaar een crush op hem en dat zal ook denk ik niet overgaan tot dat ik over twee maanden van de middelbare school afga.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat een lieve vriend heb je! Ik hoop dat het lukt om een oplossing te vinden. Ik denk inderdaad dat je gewoon even rustig moet aanvoelen wat je nu verder wilt.
    Heb je eigenlijk nog contact gehad met de jongen waarmee je gezoend hebt? En hoe zit het nu met je gevoelens voor hem?
    Sterkte

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb het inmiddels verteld ja, en wat me heel erg verbaasde is dat hij me absoluut niet kwijt wilt en verder met me wilt. Ik wou inderdaad een pauze, en dit heb ik ook voorgesteld, maar het raakte hem zo erg allemaal dat hij de hele tijd moest huilen. Dat brak me echt, en ik kon het gewoon écht niet, dus heb ik gezegd dat ik het nog wel wilde proberen .. en dat lijkt me op dit moment ook het beste want ik kan gewoon nog geen keuze maken of ik het uit wil maken of niet, dus ik ga het me nog eens rustig bekijken.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe is het gegaan? (Ik neem aan dat je het nu verteld hebt)
    Als het nog aan is kunnen jullie misschien een soort pauze (van een maand ofzo) nemen, zodat jij even goed kunt ervaren hoe het is zonder hem.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik het gewoon uitmaken met de vriend die je nu hebt. Persoonlijk haat ik het als de gf niet volledig voor mij gaat als je snapt wat ik daarmee bedoel. Ik zou ook gewoon proberen om ook in het echte leven een beetje met die andere te gaan praten. Misschien vindt hij jou ook wel leuk alleen durft hij het niet te zeggen. Ik heb ongeveer hetzelfde gehad we vonden elkaar leuk alleen we wisten het niet van elkaar en we wouden beiden niet de eerste stap zetten en toen hebben we 2 jaar om elkaar heen gedraaid dat is echt rot. Dus maak het uit met de vriend waarmee je nu hebt en probeer de andere te fixen om het ff zo te zeggen

    Gr J

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten