Skip to content
4 reacties
130 weergaves

Hij raakt mij aan

Ik ben een meisje van 12 jaar en zit pas op de middelbare. Er is een jongen V. en hij is eigenlijk wel heel aardig maar de laatste tijd begonnen de jongens uit de klas verschillende meiden aan te raken en te knuffelen. Maar ik was een beetje in een rotbui en V. vroeg om een knuffel hoewel ik hem vaker een knuffel heb gegeven had ik toen geen zin. De volgende dag liep ik en toen zij hij mag ik een knuffel en toen zei ik nee en liep door maar hij hield me tegen en begon me te knuffelen, en dat doet hij nu zowat iedere dag en hij vraagt nu ook iedere keer om een zoen. En gisteren was er dus een stroomstoring en toen moesten we daar blijven om bij onze kluisjes te komen (met passejes) en toen moesten we daar 2,5 uur langer blijven en ik moet 8km fietsen als ik naar huis ga dus sommige kinderen die ook naar mijn woonplaats moeten fietsen gingen lopen of gingen met iemand afspreken maar alleen J. V. en ik waren er nog van mijn woonplaats dus vroeg ik J. (een vriend) of ik met hem mocht fietsen maar blijkbaar fietste V. ook mee ... En hij ging aan mijn kont zitten. (Ook als V. mij knuffelt dan voel ik zijn geslachtsdeel tegen mijn kont aan). Ik vind het wel leuk dat hij knuffelt enzo want stiekem vind ik hem leuk maar ik heb dus gehoord dat hij op een meisje uit mijn klas is E. en zij heeft nu ook in haar app status : Ik zijn prinses en jij zijn bitch ik zijn alles jij zijn niks . Maar hij hangt nooit met haar maar wel met mij en ik vraag me af is hij nou op haar of op mij en wat moet ik doen met deze jongen? Maar wat moet ik doen Bedankt voor het lezen en misschien antwoorden.

12 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Hij vind jou gwn leuk en dat andere meisje niet meer daar is het mee uit maar dat weet nog niemand wedden dus vraag hem verkering hij zegt ja!!

    En meisje 15 jaAr hij is egt in de liefde voor jou hij is smoor op jou dus hij wil gwn verkering

    Suc6 allebei en jullie kunnen het

    Nog 1 ding ik vind een meisje leuk maar ik weet niet of zei mij wel ik
    Ben erg verlegen ik durf haar bijna niks te vragen gelukkig ben ik net met een goede vriend van me in haar groepje gekomen tips plz plz plz

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Betasting = ALS iemand je aanraakt tegen je Wil Dus ik zal dit tege hem zegge , en ook dat hij volgens de wet strwfbaar is ~meneer koekepeer

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo ik vind al een tijdje een jongen leuk. Maar hij raakt me laatste tijd aan enzo. Hij vraagt om knuffels die krijgt hij ook van mij... Hij vraagt ook om kusjes maar ik geef m nog niet. Op app zegt hij ook i love you enzo en noemt mij schatje, knappie enzo. Is dit een teken dat hij mij keuk vind ? Ook is hij altijd met mij.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hij is duidelijk op jou, zij is alleen jaloers. En als je het niet zeker weet spreek vaak met hem af en krijg hem.
    Dus gewoon vaak afspreken en denk eraan dat meisje is gewoon jaloers!

    Groetjes en suc6.

    11 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten