Skip to content
5 reacties
172 weergaves

Hoe zie je dat iemand je leuk vind???

ik vind iemand leuk maar ik weet niet of zei mij leuk vind.. ze ziet er altijd nerveus uit als ik met haar praat, zo hoe zie je dat iemand je leuk vind

14 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • hoi ehm ik vond ook iemand leuk alleen ik was toen erg verlegen (ik was toen 12) na een paar maanden vroeg ze opeens om samen huiswerk te maken. ik had niet gemerkt dat ze mij leuk vond ik vond haar nog steeds leuk. dus we gingen naar mn huis en toen zoenden we... :D ik was echt blij toen. we hadden een jaar alleen het ging later uit.

    mijn tip: heb veel zelfvertrouwen en doe niet te stoer, wees gwn jezelf

    veel succes!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik een jongen leuk vind ga ik er helemaal op in. Het slechte van mij is dat ik dan heel erg druk word , maar ik probeer het onder druk te houden wat meestal wel lukt ! Nu ga ik heel veel met een jongen op , facetimen en appen enzo , maar ik weet niet zeker of ik hem leuk vind. Heel veel vriendinnen zeggen van wel , maar ik ontken het alleen maar!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • het kan inderdaad zijn dat ze je leuk vind, aangezien elk meisje vast wel gaat blozen als ze tegen haar crush praat. als jij haar leuk vind, dan zou ik actie ondernemen als ik jou was ;)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat is meestal heel verschillend bij meisjes maar als ik iemand leuk vind probeer ik contact te krijgen met die jongen. maar er zijn ook meisjes die helemaal rood worden en verlegen zijn. suc6 ermee.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ze kan heel de tijd naar je kijken, naar je lachen of als je met haar praat nerveus aan haar haar zitten... Als je met haar app kan je voorzichtig vragen op wat voor jongens ze valt... Misschien reageert ze nerveus en dan weet je het eigenlijk al... App je al met haar?

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten