Skip to content
6 reacties
83 weergaves

Vindt hij me nou leuk of niet....

Hey allemaal! ik heb een groot dillemma zeg maar, het begon vorig jaar allemaal want ik kwam nieuw in een klas en op het eerste gezicht waren de jongens allemaal nerds enz.... Maar op een gegeven moment kregen we citos om te kijken of je op het goede niveau zit enzo en toen mochten we na de cito op ons mobiel en veel mensen gingen dan gwn op ig en op fb en whatsapp enz maar ik en een jongen (ik noem hem ff F) gingen bike race en draw something tegen elkaar doen enzo en op een moment liet hij me alleen maar winnen en deed hij steeds meer zn best als hij iets moest tekenen enz... Maar een vriendin kreeg dat door waardoor ze een beetje begon te stoken enz zo van: jullie vinden elkaar wel leuk he? Aahhh wat lieeeff! Dus toen heb ik afstand genimen want dat vond ik niet leuk dat ze dat deed (daar heb ik dus HEEEEEEEL erg spijt van!!) want daardoor leek t wel alsof hij me ook maar ging negeren (waars dacht hij dus dat ik hem niet leuk vond...) !   NU SPRINGEN WE FF EEN SCHOOL JAAR VERDER! Oke hij zit in een andere klas maar onze klassen doen alle uitjes enzo samen en dus gingen we ook samen naar engeland... En toen ging hij wel steeda heel dichtbij me zitten maar toch weer niet en deed hij heel wispelteurig enz en bij gym toen kon ik dus harder rennen dan hij kon en toen (ik noem mezelf ff M) ging hij dus helemaal tegen zn vrienden enzo zeggen zo van: WOW jongens M kan echt zieek hard rennenn!!! Enz maar dat bleef hij maar zeggen. En nu hebben we weer citos en hij zit dus un een andere klas maar die klas zit dus tegenover ons en hij kijkt (voor mn gevoel) de hele tijd naar me en vaak in mn buurt wordt ie ook best wel rood enz en nu opeens is ie in de pauze steeds meer bij mij in de buurt te vinden en ik betrap m ook best vaak op als ie naar me kijkt enzo..... Dus ik ben heeeel erg in de war.... Maar mijn vraag is dus VINDT HIJ ME NOU LEUK OF NIET? Ik wil graag een antwoord of trucjes en dingen waaraan je dat kan herkennen en heel erg bedankt dat je het tot hier hebt gelezen als dat zo is!

13 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Probeer anders z'n nr te krijgen dan kun je met m appen
    En kijken hoe hij reageert

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Heyy
    Ik ben het weer. Ik denk dat dat je hem toen een jaar amper hebt gesproken en toen pas later weer dacht dat je hem wel leuk vindt het alleen maar verwarrender maakt voor jezelf. Het is misschien niet wat je wilt horen maar ik denk dat je je beter over hem heen kunt zetten aangezien hij in dat jaar ook niet naar jou toe is gekomen. Als je die andere jongen ook leuk vindt en hij jou ook en het speelt allemaal nu dan denk ik dat je je beter met hem bezig kunt houden. Als je het echt niet weet dan kun je misschien beter even wachten en gewoon kijken hoe alles loopt. Wie weet neemt een van die twee jongens wel een stap naar jou toe. Je hebt de tijd toch?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje16 Ik ben de schrijfster weer maar ik vindt hem nog wel heeel erg leuk ik heb wel 1x n soortvan dipje gehad dat k m wat minder leuk vond enz en dat kwam ook omdat ik die jongen waar m'n vriendinnen me aan hadden gekoppeld (P) eigenlijk ook wel leuk vond en hij mij ook geloof ik want toen fietsten we elke dag naar huis samen enz en hij kwam steeds weer naar me toe enz maar toen besefte ik me dat ik F binnenkort weer ging zien en dat dat eerste geviel dat ik bij F had eigenlijk nooit is weggegaan dus eigenlijk vindt ik hem nu al 1 jaar heeel erg leuk...

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey hoi
    Ik ben hetzelfde meisje weer. Misschien moet je er even goed over nadenken of jij hem wel leuk vind. Wat als jij hem niet ziet zitten dan maakt het niet zo veel uit toch?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • @Meisje16 ik ben de schrijfster zelf maar wat het ook is en dit is net pas gebeurd, mijn vriendin maakt de hele tijd koppeltjes enzo en nu vindt ze mij en een amdere jongen ook heel goed bij elkaar passen en dat vindt ook iedereen en F past weer volgens iedereen heel goed bij een vriendin van mij....

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • hooi meisje van 13
    zelf denk ik dat hij je waarschijnlijk wel leuk vindt. wat ik zelf de laatste tijd doe bij mijn soortgelijke probleem (ook hier gepost laatst maar gaat nog wel een tikkie verder) is dat ik hem de hele tijd een soort van aan het plagen ben. als hij echt zo vaak bij je in de buurt is dan zullen je vriendinnen daar misschien we grapjes over beginnen te maken en als hij dan toevallig erbij staat moet je gewoon mee gaan doen. net als wat je eerder had gezegd dat ze begon met 'jullie vinden elkaar wel leuk he? wat lief!' als er weer zoiets is kun je gewoon reageren met 'ja natuurlijk' maar dan op een hele sarcastische manier (lachen tussendoor, knipogen) en dan kijken hoe hij reageert. als hij mee gaat doen of misschien een beetje geschokt lijkt dan ziet hij je misschien wel zitten

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten