Skip to content
15 reacties
770 weergaves

verliefd op oudere man

Hey iedereen ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben verliefd op mijn vader zijn beste vriend (hij is 40). Ik begin nu ook te denken dat hij ook wat voor mij voelt. Hij is vaak bij ons op visite, als hij bij ons is gaat hij naast mij zitten en doet hij zijn arm om mij heen, hij geeft me complimenten en flirt ook met me, en hij knuffelt me vaak. (mijn vader is hier bij, dus ik denk niet dat hij verkeerd is). Hij wil binnenkort ook dat ik eens naar hem toe ga. (Alleen). Heeft iemand hier ervaring mee ?

18 jaar
9 jaren geleden

15 Reacties

  • ja dank je wel

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Lichaamstaal, aanrakingen, manier van aankijken in een gesprek. Kijk, heb geen valse hoop want de kans zal klein zijn. Het zou ook onder (grof gezegd) pedofilie vallen omdat je ver onder de 18 bent.. probeer er met iemand over te praten in je omgeving die je kan vertrouwen en de situatie beter kan inzien. Doe je wel voorzichtig?

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • hoe weet je nou of een man verliefd op je is?

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Oei, 11 jaar.. dat is wel erg jong meissie. Het lijkt me sterk dat hij het op een manier bedoeld dat hij je leuk zou vinden. Je begint net met je pubertijd en hebt nog een heel leven voor je. Het komt vaak voor dat jonge meiden verliefd worden op een oudere man, bijv. op een docent of zo. Als het te intimiderend word voor je of je wilt weten of hij er wat achter zoekt kan je het nog altijd vragen..

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben verliefd op me vader ze vriend maar hij is iets van 40 maar ik vindt hem superleuk!!! hij zegt altijd tegen mij je bent mooi wondermooi prachtig en tegen me vader zegt hij je hebt een mooie dochter en andere dingen ik kan alleen nog aan hem denken!!. HELP ME WAT MOET IK DOEN???!!

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Hé meid, Er is helemaal niks mis met verliefd zijn op een oudere man, ik vind oudere mannen ook aantrekkelijker. Ik ben vroeg uit huis gegaan en toen ik heel jong was mijn vader verloren dus ik heb wat meer levens ervaring en ben over het algemeen volwassener als mijn leeftijdgenoten. Ik heb ook altijd oudere mannen aantrekkelijk gevonden en wat meer ervaringen met een oudere gehad. Ik vind het zelf veel spannender en het is ook dat oudere mannen een stuk serieuzer zijn in het leven. Momenteel ben ik ook heel erg gek op een oudere man (43) die ik al een tijdje ken en hij is getrouwd geweest en hij heeft een kind. Kort geleden is een vonk over gesprongen bij ons beide en we hebben het hartstikke leuk met elkaar en genieten ook van elkaar. Niks moet, alles mag. Leeftijd maakt mij niks uit, het gaat erom dat je je goed en veilig kan voelen bij een persoon. Meid, probeer te ontdekken wat hij van je wilt en neem daaruit je besluit. Als hij meer van je wilt en je echt leuk vind, denk dan even na wat jij zou willen en of je het nog steeds interessant vind. Het is en blijft nog altijd jouw besluit en laat andere niet voor je beslissen, het gaat om jou en niet om hun. Geniet ervan en laat even weten hoe het nu gaat, ben er best benieuwd naar! Succes x

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben ook vaak verlieft geweest op oudere jongens maar is geen reden om je te schamen hoor...
    kijk het gewoon nog eventjes aan ik ben zelf ook 15 maar heb er ook al wel heel veel ervaring mee.
    ik wacht het vaak nog eventjes af.
    als het duidelijker word dat hij jou ook leuk vind dan ja, ik zou het hem op zon moment uiteindelijk gwn vragen geen reden voor paniek.. gewoon DOEN x

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben verliefd op iemand van me stage plek en ik weet niks over hem wil weten of hij kinderen heeft getrouwd of een vriendin maar we groeten elkaar enzo maar het voelt meer dan als groeten en onze oogcontact is nog al lang ... Maar het probleem is ik weet dat hij iets ouder is maar het voelt wederzijds ben er bang voor als het helemaal niet wederzijds is en hij het aan me begeleider gaat vertellen , pff wat moet ik hier mee .

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie :)

    Ik heb er over gedacht maar het is niet het beste idee om iets met hem te beginnen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe spannend dit ook kan zijn, hoe interessant en leuk ook. Het is niet blijvend. Ik heb zelf een relatie gehad met een man van 40 en het was verschrikkelijk leuk, spannend, interessant en wild, maar het was ook niet leefbaar. Er zit te veel verschil tussen iemand van 20 en iemand van 40, ongeacht hoe leuk je elkaar vindt. En dan ben jij zelfs nog maar 18. Bovendien is het ook nog eens een vriend van je pa. Niet doen hoor! Zoek een leuke vent van rond je eigen leeftijd. :-) Deze man gaat jou niet gelukkig maken. Zodra de liefde over is (en dat is bij mannen van deze leeftijd al snel) dan is het gedaan. Jij gebroken en hij dartelt verder.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Mannen zien nou eenmaal graag jonge meiden, en ook meiden vallen vaak op oudere mannen. Tot zover niets geks.

    Vraag is natuurlijk of het verstandig is. Misschien vind jij een slippertje met hem wel ok , zeker als je verliefd bent.
    Maar besef wel dat de kans groot is dat hij je inderdaad als lustobject ziet en er verder geen relatie inzit.... Ook zal de vriendschap tussen hem en je vader op de klippen kunnen lopen als het uitkomt... En je zult heel veel negatieve reacties krijgen van je omgeving als je met een " ouwe lul " omgaat.
    Maar je bent 18 en vrij om te doen wat je zelf wilt.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja dat is waar dat er idd een groot leeftijdsverschil is. Ik zal er over na denken. Meestal reageren mensen uit de omgeving daar ook negatief op.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee, dat lijkt me niet iets wat je verkeerd kan opvatten. 't Is dat je 18 bent, anders zou ik het al snel richting pedofilie toeschuiven. Aan de topic titel begrijp ik dat jij hem ook leuk vind? Ik vind dat je hier nog heel goed zelf over moet nadenken, voordat je een besluit beemt. Die man is 2,5 maal zo oud als jou, misschien ziet ie je puur als lustobject. Zelfs als de intenties juist zijn, heeft een relatie met zo'n groot leeftijdsverschil een levensbepalende impact. Als jij amper 35 bent is hij al bijna bejaard. Gr Mij weer

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie :)

    Daarom ben ik ook in de war want het lijkt wel dat hij wat voor me voelt. Ik ben vergeten er bij te zetten dat hij me ook heeft geprobeerd te zoenen. Dat doe je niet als gewoon vrienden neem ik aan... ik zou het zelf niet doen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat je deze signalen fout opvat. 22 jaar is een enorm verschil in leeftijd.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten