Skip to content
9 reacties
56 weergaves

Wat vindt hij?

Heey iedereen! ik heb een zeg maar 'love problem' wamt het zit zo: ik zit nu in de 2e klas van het VWO en ik zit in een erg grote klas 33 kinderen (14 jongens 19 meisjes) dus dat is erg veel en aan het begin van het jaar hadden we Engels en ik moest naast een jongen gaan zitten omdat dat de enige plek was die over was. En toen moesten we samen Engels gaan maken enz, en het klinkt misschien raar maar ik had ergens gelezen zo van: the first time I saw you, my heart wispered: 'thats the one!' weet je wel en dit klopt gwn!! Want toen dacht ik wel zo van F dat is wel een leuke jongen enz en nu aan het einde van het jaar zie ik pas hoe leuk hij is!?? ik ben nu ongeveer een weekje aan het kijken naar zijn gedrag met en rondom mij en anderen en tegen de meeste meisjes is hij heel erg 'macho' zeg maar, maar als ik gwn met m praat kijkt hij heel amders en is ie zoo cute?? zijn stemmetje klinkt dan ook veel hoger enz, en is ie veel kleiner opgesteld enzo en lachen we veel naar elkaar enzo! Maar een vriendin van mij zegt dat hij en een ander meisje (dat al een vriendje heeft btw) als het ware in de 'ontkenningsfase' zitten?? ik zelf zie dat niet zo maar ik weet het niet.... Sorry voor het lange verhaal maar uiteindelijk is mijn vraag dus: wat vindt hij van mij denken jullie? alvast bedankt! Oh ja en hoe kun je bv een gesprek beginnen op bv whatsapp ofzo? Want eigenlijk praten we heel weinig??

13 jaar
9 jaren geleden

9 Reacties

  • Dankjulliewel voor de tips als jullie er nog neer weten zou ik dat graag willen wetenn Xx de schrijfster

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey kben der weer! Kzou dan iets vrage over je huiswerk ofzo.. wand met zo'n vinkje kan je ok nie egt zo'n compliment geven:-P Vraag iets over je huiswerk, aantekeningen of zijn en jouw hobby's!!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben de schrijfster weer @meisje14 dankjewel! Ik wil wel gaan prate over zm status enz maar moet ik dan zo zeggen van leuke status hahah! Want hij heeft alleen maar een vinkje als status... Ik hoop dat je weet n goede tip hebt... Xx

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Kbent meisje van 14 weer! Nog gefeliciteerd meid! Dan kan je iets leuks zegge over zn status of over het huiswerk... Of vraag aantekeningen over het vak bijv engels:-)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey @meisje14 ik ben de schrijfster weer ik ben vandaag jarig en ik zei tijdens Engels dus zo tegen mn vriendin die achter me zit wat ik had gekregen enzo en hij zit dus naast me (seating plan zeg maar) dus ik zei zo van ja ik heb dit en dit gekregen enzo en toen zat hij helemaal mee te luisteren en helemaal zo van nicee! Ookal was het een armbandje enz! =D maar ik wou dus op app gaan zeggen zo van leuke pf maar toen bleek: hij heeft geen pf •_• duss wat moet ik nu doenn?! pls helpp xx

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey! Kben ut meisje van 14 weer:-) Ik begon met appen over zn profielfoto.. vervolgens kan je vrage hoe het gaat en intresse tonen in zijn hobby's! Of iets vragen over het huiswerk dat je niet snap... het hoeft ma een klein dingetje tezijn waarover je het gesprek kan beginne! Succes meid!!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Kan ik ni zegge want ik Ken je ni

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje14 Ik ben de schrijfster zelf weer maar ik wil heel graag een gesprek beginne op app want hij kijkt best wel veel naar me en als ik al naar hem kijk blijft hii kijken en hij is zoooo cute???? ik kan maar niet over hem ophouden!! Alleen ik bem heeeel erg verlegen en ik praat heek weinig met hem en het is misschien een beetje raar om dan opeens een gesprek te gaan beginne enz em waar moet je het dan over hebben?! Help me pls xx

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Super leuk! Natuurlijk kan je een gesprek beginne via app..! Dat hebk een anderhalf jaar gelede ok gedaan en we appe minstens 3 uur per dag!! Niet dat hij MIJN vriendje is maar wel Een Goede vriend! Het is juist leuk om met jongens te appe wand dan stellen ze zich veel meer open! Doe je best!!!

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten