Skip to content
5 reacties
40 weergaves

verliefd of niet?

Ik heb dus een jongen leren kennen dit jaar via school hij zit in me klas. we hebben verkering gehad, maar ik heb het uigemaakt. nu heb ik toch wel spijt, elke keer als we met vrienden afspreken kunnen wel heel goed lachen, en we komen er elke keer weer achter dat we dezelfde interessses etc. hebben. ook als we naar het strand of iets dergelijks gaan heb ik soms wel door dat hij eventjes naar me staart en wilt hij fotos maken of plaagt hij me en ik hem. het is alleen dat ik het uitmaakte omdat ik misschien iets te verlegen was en volgens mijn vrienden veel bloosde. ik moest ook gewoon nog wennen. zal hij me leuk vinden? en nu ik hem toch wel weer leuk vind, is het verstandig om weer een relatie aan te gaan?

15 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • @meisje17 heel erg bedankt voor je reactie! De vakantie kont eraan dus ik ga je tip gebruiken! Bedankt!

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hee,
    Volgens mij is jouw probleem dat je je anders gaat gedragen op het moment dat wat jullie hebben de naam "verkering" of "relatie" krijgt. Daar zitten namelijk allemaal verwachtingen enzo aan verbonden. Probeer gewoon eerst als vrienden vaker (een op een) af te spreken en kijk dan of er iets meer tussen jullie ontstaat/groeit. En probeer gewoon jezelf te blijven, zoals je nu dus bent, want dan hebben jullie een klik en is t gezellig. En daar gaat t om toch, je hebt een relatie met iemand omdat dat leuk en gezellig is.
    Succes!! Xx

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Oke je hebt niet veel reacties. Laten we deze meid helpen!!
    Ikzou op hem afstappen en afspreken ofzo?

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen23 ik weet dat dus niet echt zeker, laatst was het weer superleuk met hem. Maar mocht ik verkering met hem hebben dan ben ik bang dat het weer gaat als eerst (hij is me ex). Ik vond het op een een of andere manier niet fijn en volgens mijn vrienden ook deed ik anders en bloosde ik veel. Hij wou toen ook met me afspreken toen het vakantie was maar ik durfde eigenlijk niet. Omdat ik niet wist wat we konden doen en ik bang werd dat het ongemakkelijk werd. Ik heb maar een aantal vrienden waarbij dat niet zo is. Dus ik weet niet wat ik er mee aan moet?...

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Als het van twee kanten komt waarom niet

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten