Skip to content
6 reacties
62 weergaves

Ben ik raar?

Ik ben 17 en val op meisjes Dit wist ik al toen ik 12 was toen ik 16 was kreeg ik voor het eerst en vriendinnetje waar ik mee knuffelde hand in hand liep zoende in die periode hebben we maar twee keer afgesproken we waren dan wel vaak samen op het schoolplein en na schooltijd liepen we samen naar de metro maar toch. Is 2 keer heel weing. Ook hebben we 1x getongt veder nooit meer. Ik had ongeveer 1 maand en paar weken met haar. Heel erg kort als je het mij vraagt mijn nichtje valt ook op meisjes mijn nichtje had ook met en meisje maar daar sprak ze veel vaker mee af en ze hadden ook langer nu is dat weer uit maar nou heeft mijn nichtje sins een tijdje weer en nieuwe vriendin waar ze vaak mee afspreekt eenso ik vind dit echt niet eerlijk en ben er behoorlijk pissig over. Nou ben ik al 17 en heb nooit meer dan 1 x met en meisje gehad ik schaam me heel erg en ben bang dat ik nooit meer en meisje vindt Is het raar dat ik nog maar 1 vriendinnetje heb gehad op 17 jarige leeftijd help

17 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ben al 17 en heb nog nooit een relatie gehad, maar ik zit er helemaal niet mee. Alles op zn tijd denk ik maar! Je hebt nog een heel leven voor je dat je vol kan proppen met relatiegezeik nu kan je nog leker genieten van de vrijheid en lekker losgaan zonder dat je rekening hoofd te houden met n partner

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey ja meisje van 17 klopt idd probeer al een tijdje. Uit te vogelen bij welke site je leuke meisjes zou kunnen scoren heb helaas aleen nog aleen niet het juiste gevonden. Vraag me in hemelnaam af of er wel zoon site zou zijn. Als je nog vragen hebt of je wilt en keer praten is dat prima.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb dat nu ook hoor, ik weet al een hele tijd dat ik op meisjes val. En ik heb nu gemerkt dat het echg super moeilijk is om bijvoorbeeld op internet enzo een site te vinden voor tienermeiden, want ja ik kan wel bijv op lexa kijken maar het is allemaal 18+, meestal heb je niks aan dat soort site ook. 

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Tja meisje 17 je bent nog jong, en ik geloof best wel dat iedereen uit de LGBT ooit zult denken dat ze niemand zouden kunnen vinden omdat hun wereld zo klein is. Ik had hetzelfde! Maar nu heb ik iemand, gelukkig maar.

    Ga een keer uit, maar uitgaan durven weinig mensen in hun eentje. Als ik jou was zou ik iemand meenemen naar een bar of club die je respecteerd, en graag aan jouw wensen wilt voldoen zodat effe kan genieten in het LGBT uitgaansleven en iemand kan ontmoeten. Je kan het aan je nicht vragen of ze kan gaan. Je kan ook gewoon bij haar om raad vragen, het is wel tenslotte je familie. Hoef je niet jaloers op te worden en te denken zovan: 'het is oneerlijk.' Wie weet wilt zij je wel heel graag helpen, maar kan ook niet zo zijn dat ze meewilt omdat ze al iemand heeft en slechte invloed zult geven op hun relatie.
    Ik ken haar niet, maar wie weet! Heb je straks iemand die je kan opwarmen in deze koude winter.

    Ikzelf heb me vriendje ontmoet op het internet, het is maar waar je vertrouwen liggen.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ken meisjes van 17 die nog geen vriendin hebben gehad,

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb het 1 maand gehad met een meisje en dat was in het eerste dus het is niet zo raar hoor

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten