Skip to content
9 reacties
61 weergaves

Mysteryboy

Hi iedereen!
Ja, zoals de titel al zei, ik heb een mysteryboy ontmoet. Hij komt altijd op dezelfde dag hetzelfde ding kopen als ik aan het werk ben en hij is echt superschattig. Ik dacht dat ik hem deze week zag op school dus dat zei ik tegen een vriendin en toen gingen we hem zoeken en volgens mij zit hij wel bij mij op school. Maar ik weet dus helemaal niets over hem, niet eens zijn naam! En ik wil hem juist graag beter leren kennen..... Hoe denken jullie dat ik het moet aanpakken?
xoxo

17 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Kijk naar zijn klassefotos Kijk naar insta facebook of twitter ofz van vrienden vriendinnen van hem

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ahh vervelend, tsja nog een poging doen met het internet uitmesten dan...?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @Meisjevan14 Ja ze weten het wel maar het boeit ze geloof ik niet zo..... Elke keer als ik erover begin reageren ze gwn niet of zeggen ze ok en dan gaan ze ergens anders over verder. Ze zijn gwn niet dat soort types iguess.... Daarom ben ik hier hahah

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Oeii dat is echt kut?? Je vrienden weten t wss ook niet he?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • nope werkt ook niet...

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha ooh dat wordt lastiger, maar ik heb miss nog een optie t klinkt wss beetje raar maarja wie weet???? stel hij zit in klas ehh 5b ofzo k zeg maar wat en je zit op de school ehh weet ik veel bv het stedelijk gymnasium Breda ofzo k zeg maar wat, miss kan je dan op Google opzoeken naar: stedelijk gymnasium Breda klas 5b 2015-2016? Hahaha wss is t onmogelijk maar mij lukt het altijd wel op een of andere manier

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hi meisje van 14,
    Ja dat heb ik dus al geprobeerd en ik kan m niet vinden XD. ik denk dat ik er wel achter ben gekomen in welk jaar hij zit en welk niveau hij doet, maar ik ken maar één persoon die daar ook zit en die heeft geen fb en ook bijna geen volgers op twitter. ik heb ook tussen de volgers van mijn school gezocht, maar 85% van die mensen hadden geen foto. ik weet in ieder geval wel waar hij altijd zit in de pauze, dus het is niet compleet hopeloos. alleen is ie daar zo omringd met mensen, dan durf ik m echt niet t benaderen hoor ;P.
    xoxo

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Waar zag je hem,ga dan eenandere ker op ie plek weer kijken.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb hetzelde gehad, prober te kijken of je misschien wel de namen weet van de jongens waar hij bevriend mee is enzo, dan kun je ze op facebook of instagram ofzo opzoeken en kijken of hij bv reageerd op hun fotos ofzo en dan heb je zijn naam! Daarna kun je miss subtiel op facebook een gesprek met hem beginnen, ik heb hetzelfde gedaan en bij mij is het best goed gegaan we zijn gewoon hele giede vrienden nu! Maarja jij kunt het misschien zo aanpakken dat het miss n relatie ofzo zou worden? Succes! En he mag altijd Nog wat vragen he

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten