Skip to content
5 reacties
1174 weergaves

Fuckboy?

Ik app al een maand met een jongen uit mijn klas. We hebben ook al een keer afgesproken. Hij heeft op app al een paar keer gezegt dat hij mij leuk vindt en hij stuurt altijd lieve berichtjes enzo, maar op de een of andere manier vertrouw ik het niet helemaal. Hij heeft iets van 2 keer gevraagt of ik een foto van mijn kont via snap wilden sturen. Ik heb dat btw niet gedaan... Is dat normaal? Ik heb namenlijk nog nooit echt een vriendje gehad :) Ik heb het idee dat hij mij gebruikt. Al hoop ik het niet want ik vindt hem echt heel leuk. Wat denken jullie?

14 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Stuur geen foto, je weet maar nooit wat hij eigenlijk wil, misschien wil hij je voor schut zetten. Dit is bij mijn vriendin ook een keer gebeurd en de volgende dag stond ze helemaal voor schut en wou zelfmoord plegen, gelukkig heeft ze dat niet gedaan! DOE HET NIET!

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb last van ongeveer hetzelfde.....ik zit nu op de middelbare en een paar dagen geleden kwam mijn vriendin naar me toe die zei dat een jongen jou knap vond. Opzich niks mis mee, maar daarna heeft hij mn insta gevonden en is hij me gaan dmmen. Ik zelf vond het helemaal niet goed dat ik zo deed, hij vroeg mn nummer maar ik zei NEE. Toen sprak hij me weleens aan op school en deed ie heel lief enzo, maar toen ik zogenaamd oortjes in had zei hij tegen zn vriend "ze heeft wel een lekker kontje" en dat was de druppel voor mij. Ik zei er wat van en sindsdien laat hij me met rust. Gewoon iets van zeggen!

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben het eens met de jongen van 19, vertrouw dat gevoel! Ik deed dat vroeger ook een keer niet en ik voelde me er behoorlijk stom over. Je kunt beter te voorzichtig zijn dan er later problemen mee krijgen.
    En jij hebt helemaal geen plicht om foto's van jezelf te sturen, zéker niet als je dat niet wilt. Doe het in dit geval dus niet! Het maakt niet uit of hij lief of zielig of watdanook doet, dit doen sommige jongens helaas, en ze menen er absoluut geen seconde van..
    Ik wil niet zeggen dat hij absoluut niet te vertrouwen is en je gelijk van hem weg moet, je mag het best nog wel even aankijken als je dat wil. Maar let op jezelf, doe geen dingen die je niet 100% wilt.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke ff dat je het weet.. STUUR NOOIT. MAAR DAN OOK NOOIT EEN FOTO VAM EEN BLOOT LICHAAMS DEEL!!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vaak heeft je onderbuik gevoel (helaas) gelijk! Ik raad je aan om geen foto's te sturen, het feit dat hij je daar al een aantal keer om heeft gevraagd zegt eigenlijk al genoeg...

    Van één foto zou je de rest van je leven ontzettend veel spijt kunnen hebben als hij het tegen je gebruikt! Verder zou ik het gewoon aankijken en blijven afspreken als dat gezellig is. Maar geef duidelijk je grenzen aan. Het is normaal als jij doet waar jij je goed bij voelt :)

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten