Skip to content
5 reacties
232 weergaves

Voor iedereen die iets tegen homoseksule mensen heeft!

hey man

als je iemaand kent ofzo die homoseksueel is en je kunt er niet mee, just accept it. Ik heb al grellige verhalen gehoord van mensen die in elkaar worden geslagen of genegeeerd worden, ... omdat ze op hetzelfde geslacht vallen. wtf!
Man, it's just so ridiculous. You can't choose who you fall in love with, it doesn't matter which gender someone is, nobody should get hurt because they love somebody (from the same gender).

Ik hoop gewoon dat de mensen die iets tegen homoseksule mensen hebben, onthouden dat je niet kan kiezen op wie je verliefd wordt!!

14 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Mijn oom is homo en dat bij ik juist super leuk!! Hij had eerst een vrouw en hij heeft ook kinderen maar daarna is hij uit de kast gekomen hij wist al heel lang dat hij homo was maar durfde er niet voor uit te komen omdat hij bang was dat mensen hem daardoor stom gingen vinden ik vind dat mensen zelf mogen bepalen op wat ze vallen daar hebben ze de mening van een ander echt niet voor nodig hoor! Je mag het stom vinden maar dat hoef je niet te uiten helemaal niet door mensen in elkaar te slaan. Ff nog 1 ding ik vind de meeste homo's echt grappig??

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben ook homo, nog niet uit de kast. Haat het als mensen negatief doen tegen homo's

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben zelf homo en ik wil even zeggen dat ik het tof vind dat je op komt voor homo rechten dit zijn mooien woorden

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je indd er iets op tegen hebt kan dat natuurlijk ook, maar houw je mening voor je. En ga ook niet als een doorgedraaide hersenloze baviaan er op los slaan... LoL, dat rijmt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • hey ik ben het eens hoe meer homos, hoe meer meiden voor mezelf!

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten