Skip to content
2 reacties
51 weergaves

Vakantieboyy

Heey, ik ben net terug van vakantie en we deden een rondreis, op een gegeven moment waren er andere Nederlanders een jongen van 14 en een meisje van 16, het klikte heel goed en die jongen vroeg m'n insta, ik gaf m want we dachten dat we elkaar nooit meer zouden zien. Vervolgens zijn we elkaar weer tegen gekomen en ik merkte dat ik hem wel interessant vond, hij keek vaak naar me en lachte altijd om mijn grapjes, hoe stom ze ook waren... Op een gegeven moment toen we echt weg gingen heeft hij m'n nummer gevraagd via insta, ik stuurde hem de volgende dag een appje en we hebben echt heel lang gepraat, vandaag ook weer. Ik ben wel steeds degene die het gesprek begint maar hij lijkt ergens wel geïnteresseerd?? Alleen er zijn een aantal dingetjes: ten eerste heeft hij vgm een vriendin, ik weet het zeker eigenlijk... Ten tweede is hij jonger, ik weet dat dit niet heel erg is maar oke en ten derde: mijn stiefbroer is gay en ik merk dat hij ook best wel achter hem aan zit... Hebben jullie ideeën wat ik moet doen? En of hij me misschien leuk kan vinden ookal heeft hij met een meisje? En wat moet ik doen met mijn stiefbroer??? Alvast bedankt!

15 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • @meisje15 bedankt voor je reactie! Ik zou wel graag van jongens nog willen weten of jullie het irritant zouden vinden als een meisje je regelmatig appt terwijl je een vriendin hebt

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij kan jou best leuk vinden terwijl hij een vriendin heeft, maar het lijkt me voor jou wel vervelend, een beetje alsof je op de 2e plek staat ofzo(dat is hoe ik me persoonlijk zal voelen). Maar je weet niet zeker of hij een vriendin heeft, dus als ik jou was zou ik het gewoon vragen. Wat je stiefbroer betreft, als die jongen in jou geïnteresseert is, dan vast niet in je stiefbroer. En je weet ook niet zeker of je stiefbroer hem wel leuk vind. En leeftijd maakt toch niks uit, als je elkaar maar leuk vind;). En trouwens, over dat hij het gesprek niet begint zou ik me niet zo druk maken, want ik heb gemerkt dat jongens dat wel vaker gewoon niet doen terwijl ze iemand leuk vinden.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten