Skip to content
1 reacties
145 weergaves

zwaar verliefd

Mijn verhaal vanaf het begin: Toen ik vorige week op kamp ging met mijn sportclub heb je altijd wel een paar meiden waar je een band mee krijgt, ik dus ook. Op de eerste dag hadden we een dropping en zat io bij een fantastische meid in het groepje. Tijdens de 3 uur duurende tocht waren we alleen maar aan het praten en lachen. De volgende dag kreeg ik op instagram een melding dat ze mij is begonnen te volgen. En ik volg natuurlijk terug en, inderdaad, het is hetzelfde meisje. De dag erna gingen we naar de efteling en toen liepen we met onze nieuwe 'squad' door de efteling en deden we veel samen. De 3 dagen erna gingen snel en er was een watersport dag en daarbij gingen we iedereen in het water gooien en dus ook haar, niemand vond dit erg. Maar na deze drukke dagen gingen we chillen bij het kamphuis en was ze heel erg stil en verlegen. En dat terwijl ze super lief is en iedereen haar mag. En dan heb je de laatste avond bij kampen, de bonte avond. Omdat wij een sprookjesthema hadden, was het dus een bal en vroeg ik haar te dans, ze zei zonder te twijfelen ja en we hebben toen fantastische minuten gedanst die helaas snel voorbij waren. Na de bonte avond gongem we overlopen en ging ik bij haar in bed liggen en was het nog gezellig tot we betrapt werden. Ik heb het gevoel dat ze mij ook leuk vind maar als k haar vraag en ze zegt nee is dat een totale afknapper... En natuurlijk is ze netzoals ik redelijk verlegen op het gebied van liefde... Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen om haar verkering te vragen ~R.

14 jaar
8 jaren geleden

1 Reacties

  • Als ik dit zo lees vind zij jou inderdaad leuk! Ik Zou het zeker vragen! Suc6

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten