Skip to content
2 reacties
62 weergaves

verkering

Hoi ik heb al heel lang verkering met iemand die ik door clash of clans ken, ze heeft ook insta en via insta vroeg ze het. Toen deed ze insta weg maar uiteindelijk hebben we een clan gemaakt voor ons tweeen. Ik vind haar leuk maar ik wil haar is in het echt zien, dat gaat moeilijk want we wonen niet echt bij elkaar in de buurt, hoe kunnen we nou een keer afspreken. Ik twijfelde eerst of ze echt op mij is dus ik wil weten is het meestal echt als ze via social vraagt of niet. Maar ik denk dat ze me echt leuk vindt. ik ben dertien en zij is 11. Hoe moet ik nou weten of ze echt op me is of niet, ik hoop dat er vooral door meisjes geantwoord word. We wonen dus best ver uit elkaar. Dus ik wil veel tips en antwoorden hoe we elkaar kunnen zien, alvast bedankt als je antwoord.     p.s. ik noem haar schatkistje en zei noemt mij schatje is dat een normale naam om elkaar te noemen of niet.     p.p.s. We hebben ook allebij snow en wij zijn daar ook bevriend bij.

13 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • Misschien is eerst skypen ook wel veiliger, zodat je weet dat ze echt elf is en je niet afspreekt met iemand die doet alsof. Ik wil niet zeggen dat dat zo is, maar het is op internet wel mogelijk om je anders voor te doen dan je bent. Dus om zeker te weten dat ze echt elf is, raad ik skypen of iets dergelijks wel aan.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • een meisje uit belgie (16) die ik niet in echt ken wou ook verkering met mij maar ik heb toen nee gezegd omdat we zo ver uit elkaar wonen maar ik heb wel met haar geskyped misschien kun jij ook skypen om te beginnen
    misschien heb jij hier iets aan
    gr, a

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten