Skip to content
6 reacties
387 weergaves

Verliefd op een bezet meisje

Ik ben verliefd op een meisje bij mij in de klas. Ik weet dat het onhandig is dat ze al een vriendje heeft. Ik ken haar al sinds ik 13 ben. Wij zaten voor de herfstvakantie bij elkaar in het groepje bij biologie practica en toen ging ik haar continu plagen door stukjes tape op haar te plakken enzo. Ook probeer ik altijd te helpen door te vragen of ik iets voor haar moet dragen en aan het eind van de schooldag haar jas aangeven en tijdens de lessen geef ik haar mijn pen om te gebruiken enzo. Maar ik weet helemaal niet wat ze over mij denkt, behalve dat ze een vriendje heeft en ik dus weinig kans maak, en of ze weet dat ik verliefd op haar ben. Ik wil komende week, dan zijn we allebei vrij van school, eigenlijk wel iets gaan doen met haar, maar ik ben super bang en verlegen. Ik wil liever ook niet dat er meerdere mensen of haar vriendje bij zijn. Ik weet ook niet wat we zouden moeten doen als ze het goed vindt. Ik heb vooral het idee om voor de bios of zwemmen te kiezen. Maar ik weet ook niet of ze mij vertrouwd om te zwemmen, ik kan best begrijpen dat ze denkt dat ik dan naar haar boezem ga kijken. Ik begrijp meisjes net genoeg om te weten dat ze dat niet fijn vinden. Ook al doe ik dat überhaupt nooit bij welk meisje dan ook naar mijn mening. Kan iemand helpen en zeggen wat ik het best kan voorstellen, mag ook een ander idee zijn. En hoe ik ervoor kan zorgen dat het met ons 2en is, want ik ben veel te verlegen om het met meer mensen te doen of met haar vriendje erbij.

20 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Lol ik ben nu nieuwsgierig Hoe is het afgelopen?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zou haar kunnen proberen te vragen. maar je zet dan wel jullie vriendschap op het spel. als een van mijn vrienden zegt tegen mij dat ie me leuk vindt en ik hem niet zou ik gaan twijfelen of ik nog bevriend wil blijven want het zou dan heel ongemakkelijk kunnen worden. maar miss vindt ze je wel leuk en dan is het mooi meegenomen. ik weet het niet zo je neemt wel een groot risico als je dr vraagt
    maar succes!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey meisje 16, Bedankt voor je reactie. Kan het ook niet als gewoon vrienden, niks meer en niks minder? Ook staat op haar Facebook pagina dat ze vrijgezel is en ik weet bijna 100% zeker dat het eerst was dat er stond dat ze een relatie heeft. Ik weet niet waarom ze het zou veranderen als het niet uit is. Ik vind het ook best stom om te vragen aan haar. Ook heeft ze in nog geen 2 weken haar profielfoto en status op whatsapp een aantal keer veranderd van een foto van haar en haar vriendje naar alleen zij. Dit kan allemaal puur toeval zijn natuurlijk, maar toch begrijp ik het niet als ze nog steeds een vriendje heeft. Ook stuurt ze vaak emoticons naar mij zoals knipoogsmiley. Op sommige sites staat ook dat dat flirterig bedoeld kan zijn. Is ook best vreemd als je in een relatie zit lijkt mij.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • hee, zij is vast blij met haar vriendje en als jij nu gaat vragen aan haar om iets te doen zal ze het zien alsof jij tussen hun probeert te komen. als ze niks in jou ziet dan kan het dat jullie vriendschap ook beeïndigd wordt. ik zou het gewoon laten en op zoek gaan naar een ander meisje, want je had in deze tijd allang een ander meisje kunnen vinden. en sorry maar ik denk dat het niet gaat werken tussen jullie twee want als zij jou ook leuk vindt had ze het allang uitgemaakt met haar vriendje.
    succes ermee

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • hey, dank voor je reactie. Waarom zou het sowieso niks worden als ze weet dat ik verliefd ben op haar? Zou het ook stom zijn om iets met haar te doen, of zou dat wel kunnen gewoon als vrienden?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • hey, ze heeft een vriend dus eerst zou ik kijken of ze blij is met haar vriend. en daar bij man, ze heb een vriend! mischien verstandiger om door te lopen, er zijn meer vissen in de zee snappie. en als ze weet dat je verliefd bent, sorry maar dan woord het zowiezo niks. jij mijn vriend zit bij haar in de friendzone. sterkte!   

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten