Skip to content
4 reacties
240 weergaves

Help, maak ik me druk om niets?

Ik app de laatste dagen met een meisje en we hadden best een leuk gesprek maar het laatste bericht dat ik haar gestuurd heb is 'truste', maar dat was al best laat en ze sliep al, de volgende dag had ze het wel gelezen maar niet gereageerd. Dus ik dacht dat ze geen zin meer had om met me te praten, en me voor altijd ging negeren. Maar nu is het twee dagen later en vandaag stuurde ze me een aantal snapchats. En net zette ze 'goodnight' in dr verhaal en ook naar mij prive, dus ik vroeg of die voor mij bedoeld was en toen zei ze dat die ook voor mij was. En ze zei truste. Dus ik denk misschien dat ze mn aandacht wel fijn vond ofzo, en dat ze met die snaps mn aandacht wil. En is het zo dat meisjes alleen met jongens appen die ze leuk vinden of tenminste interessant? Of praten ze met iedereen die tegen hun praat.

15 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Ikzelf zou 's ochtends niet op een truste appje reageren. Alhoewel ik misschien dan pas zou reageren op grappige wijze. Humor kan nooit kwaad. En zoals de antwoorden hierboven al zeggen, maak je geen zorgen. Niemand appt persoonlijk met iemand die ze niet mogen. Veel succes nog.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is niet zo dat als ke met een meisje appt dat ze je meteen leuk vindt, maar een meisje zal booit contact zoeken met iemand die ze echt niet mag dus je valt waarss wel in de smaak.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Haha als meisjes je echt leuk vinden reageren ze eigenlijk altijd gelijk terug. Sommige spelen misschien hard to get, maar de meeste zijn juist dolblij als je ze een berichtje stuurt. Dus met dat sletterige ben ik het niet eens sorry. Maar idd, op truste hoef je niet terug te reageren. Daar is niets geks aan. Als iemand, maakt niet uit of dit om een jongen of een meisje gaat, niet terug reageert, kan dit ook gewoon komen doordat het gesprek doodvalt. Bijvoorbeeld als je enkel reageert met: Ok. Ja, dan komt er geen volgende zin, dus wat moet iemand dan terugzeggen?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Beste jongen van 15 jaar,

    Sorry dat ik het zeg, maar je komt erg onzeker over en het lijkt niet of je veel met meisjes praat. Allereerst, tuurlijk praten meisjes alleen met mensen die ze leuk vinden. Jij praat toch ook niet met klootzakken?
    Nou snap ik wel dat dit niet is wat je bedoeld. Meisjes praten ook met jongens waar ze niet persé een relatie mee willen. Als het een enigszins cool iemand betreft zit die vrij snel in haar friendzone.
    Dan nu je appje. Truste is niet echt een appje waar je op moet reageren. Sterker nog, als ze je echt leuk vind (dus niet friendzone leuk) zal ze daar nooit gelijk op reageren. Dit doet ze omdat ze dan sletterig over kan komen.
    Aangezien ze terugpraat, vind ze je in elk geval geen klootzak! Dat is al iets...

    Cheers en veel succes!

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten