Skip to content
8 reacties
404 weergaves

omschrijf jou purffecte meisje

Ik zou graag weten hoe een purfect meisje er voor de meeste jongens uit zou zien! En als je toch bezig bent, zet dan ook get innerlijk er bij! Alvast thanquu byee xx

13 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Ze moet goed kunnen knuffelen, dat is eigenlijk het enige. Alle meisjes zijn zo knap??

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Houdt van knuffelen, en best klef. En gwn iemand aan wie ik alles kan vertellen. (Ook knap)

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Bruin haar, kleiner als mij, zeker geen plank. Maar innerlijk is belangrijker voor mij. Ze moet vrolijk en spontaan zijn. Dan ben ik verkocht ;-)

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor mij is een perfect meisje gwn aardig en lief, waar ik goede gesprekken mee kan voeren, hou namelijk van praten. Ook moet ze niet te dik of te dun zijn. Ze hoeft ook helemaal niet gespierd te zijn, ben ik zelf ook niet (niet dat ik dik ben) en een beetje stoere kleding (sweater ofzo). En ze moet wel redelijke borsten hebben. Verder niet te meisjesachtig (die alleen maar aan sieraden en Make-up denkt). Zo ongeveer.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Het perfecte meisje? Het uiterlijk is niet altijd gelijk het belangrijkste. Een van mijn exen was niet bepaald knap maar ik kon wel altijd met haar lachen en het was ook altijd gezellig. Maarja, uiterlijk... Uhm... Blank/Sunkissed-tan... Haar minimaal tot de schouders... Kleur boeit niet... Zolang het niet rood of blond is geverft... Mooie, heldere groene/blauwe ogen... Qua figuur zou ik voor slank of met een laagje vet... Maar wel sportief... Zolang het meisje niet heel veel groter dan mij(1,72) maakt de lengte ook niet uit... Billen... Tja, zolang het geen hangend vet is, maakt het weinig uit... Qua borsten is 60-75B tot 60-75D prima. Zolang ik nog jong ben, mag het leeftijds verschil niet groter zijn dan een jaar. Character is heel belangrijk vind ik. Ze moet gezellig, vertrouwbaar, relaxet en sportief zijn. En het belangrijkst, geen aandachtshoer of jaloerse aansteller. Alsin: je mag niet meer met andere meiden omgaan, want je kan dan vreemdgaan.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Het perfecte meisje voor is een beetje getint heeft bruin/zwart haar met lang golvend of krullend haar. Het liefst iets van 1,60. Als persoon lief meer niet.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Lange stijle blonde of rode haren, blauwe of bruine ogen maakt ni uit. Tussen de 1.60 en 1.80 lang. Niet te dun of te dik gewoon redelijk normaal postuur, Cup C of hoger. Moet lief en heel trouw zijn, grappig hoeft niet. Liefst klein beetje druk en haar interesses maken ni uit. Een klein beetje getint vind ik ook heel mooi. En het liefst ook beetje mooie billen maar da maakt ni zoveel uit natuurlijk. Ciao

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn perfecte meisje is Bruin haar of blond haar Mooi gezicht Niet te dun en ook niet dik Karakter Vrolijk beetje druk Ze moet met mij kunnen praten wat ik leuk vind Een getalenteerd en muziek kunst of fotografie film of iets anders Avontuurlijk En vooral spontaan heel veel meisjes die leuke spontaan zijn krijg vlinders in me buik van

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten