Skip to content
1 reacties
526 weergaves

Weinig kennis, lange afstand

Hoi allemaal!

Eerst moet ik even melden dat ik een redelijk preuts meisje ben.. Ik haat t als mensen me aanraken en ik ben nog nooit verliefd geweest. Ik had nog nooit iemand gezoend en al helemaal niet meer dan dat.

Ik heb laatst op een landelijk jeugdevenement van een politieke partij een jongen leren kennen, het evenement duurde twee dagen dus we bleven daar slapen, en ik en die jongen vonden elkaar steeds leuker. Tijdens de avond werden we steeds touchy-er (wat heel bijzonder is aangezien ik t haat om aangeraakt te worden) en dat aanraken ging steeds verder en we vertrokken op een gegeven moment naar zijn kamer waar ik toen ontgroend ben..

Nu kende ik hem op dat moment eigenlijk bijna niet.. Ik verbaasde me er letterlijk de volgende morgen over dat hij kleiner was dan ik... Dat had ik niet eens doorgehad... Wat als ik nog meer over het hoofd had gezien.

De volgende dag hadden we weer wat activiteiten en praatte ik nog wat met hem maar t was bijna een beetje vreemd.. Nu houden we nog wel contact, en ik voel wel wat voor hem, maar hij woont 2 uur bij mij vandaan.

Ik weet eigenlijk niet of het wel de moeite waard is om een relatie te beginnen met iemand die zo ver weg woont terwijl ik hem voor mijn gevoel nog helemaal niet zo goed ken. Aan de andere kant heb ik wel het idee dat wat we hebben speciaal is en ik wil het niet kwijt, aangezien dit dus de enige persoon is die mijn aan heeft mogen raken in de 16 jaar dat ik rondloop op deze aardbol.

Wat moet ik doen? Help meee!

16 jaar
7 jaren geleden

1 Reacties

  • He girl,
    een lange afstandsrelatie is altijd moeilijk en als je het doet moeten jullie beiden er helemaal voor gaan. Daar staat tegenover als je echt verliefd op hem bent, dat elke seconde die je bij hem bent de relatie het helemaal waard maakt.
    Dus je moet nog es goed bij jezelf zoeken of je het echt wilt, en zo ja moet je het maar goed met hem bespreken.

    Succes!!

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten