Skip to content
1 reacties
357 weergaves

jahoor, daar zijn we weer.

Hoi hoi, school weer begonnen natuurlijk, nieuwe klas, nieuwe klasgenooitjes.. dit keer ipv een techniek klas (alleen jongens) ook meiden in mn klasje, en ja natuurlijk weer smoor verliefd geworden op een van de meiden..

Uit eindelijk heb ik het voormekaar gekregen om haar snapchat te krijgen, nu snappen we heeel veel. op school / na school, na 1/5 maandje heb ik haar met een paar soepele hints proberen te laten weten dat ik haar toch wel eigenlijk harstikke leuk vind, alleen lijkt het nu alsof ze denkt dat ik het vriendschappelijk bedoelt! jeetje.. na dat heb ik haar gevraagd of ze me nou ''friendzoned'' maar daarna begon ze me juist wat meer te begrijpen denk ik, en kreeg ik ook een soort geflirt terug, dat ze wilt knuffelen, dat ze me mist etc... natuurlijk kan ze dit ook nogsteeds zien als vriendschappelijk omdat ze nergens echt op in gaat..

als er iemand is hier met een paar Tips & tricks (lol) om haar wel duidelijk te maken dat ik gevoelens voor haar heb, maar niet dat ik d'r bijv. afschrik met het zeggen ervan wil ik ze graag weten ;p

Klein vraagje nog, als ze van elke snap een screenshot maakt, en foto's van je wilt etc dan vind ze je obvious leuk toch? of ligt dat bij vrouwen totaal anders.
thankyouu voor t lezen -w

17 jaar
7 jaren geleden

1 Reacties

  • Ja het lijkt erop dat ze je wel leuk vind. Alleen, misschien heeft ze nog wel -tig andere contacten op snapchat waarmee ze op dezelfde manier flirt.
    Ik zou dus wat meer moeite doen en , zonder meteen verkering te vragen, wat meer toenadering zoeken "in real life" . Maak wat complimentjes, geef haar aandacht, klets over vanalles en nog wat, bij voorkeur als je met zijn tweetjes bent. En op een geschikt moment zeg je vervolgens tegen haar dat ze wel heel speciaal is voor je. Of dat je liever echte knuffels krijgt ipv een virtuele knuffel per snapchat. En dan kijken hoe ze reageert. Misschien dat het dan nog steeds bij vriendschap blijft, maar misschien zegt ze wel dat jij ook heel speciaal bent enzo. Zo krijg je in ieder geval wat meer duidelijkheid dan per snapchat.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten