Skip to content
9 reacties
428 weergaves

Ik mag er ook wezen toch?

Ik ben 21 jaar en gay... Maar nu elke keer als ik een leuke jongen ontmoet wilt diegene alleen maar naar bed wat ik juist niet wilt omdt ik geestelijk mishandeld ben door mijn ex gewoon met alles waardoor ik sex niet fijn vind als ik dat dan uitleg dan is het oké maar paaar dagen daarna hoor ik niks meer van ze waardoor ik erg onzeker geworden ben over mezelf omdat ik na de gebeurtenissen met mn ex ook ben gaan eten om Mn vedriet weg te werken waardoor ik 113 kilo weegde ( 2016 ) nu 2018 weeg ik 93 kilo nog steeds te zwaar maar ben er mee bezig maar wat het nou moeilijk maakt Het homo zijn is dat alles om dun gaat hoe dunner hoe beter als je niet Dun bent dan hoor je er gewoon niet bij wat mij erg onzeker dus maakt ook heb ik nit echt vrienden en zit ik eigg elke dag aleen thuis.. eigg best sad maar waarom zijn er geen mensen meer die je steunen ipv steunen en daarna keihard laten vallen waarom kan je ook niet gewoon perfect zijn zoals iemand is waarom draait alles in de homo wereld om sex en dun ?

21 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Ten eerste netjes dat je zo bent afgevallane ondanks je probleem Voor de rest denk ik dat je alleen moet doen wat je zelf fijn vind en als hij het alleen doet voor de seks verdient hij jou niet Heel veel geluk nog

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Fijn om te horen dat er ook mensen anders zijn dan andere :-)  Groetjes -R

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • 93 kilo is echt niet zo dik, ben nog iets meer, 97 kilo, maar geen probleem, je maakt een obsessie over dun,dun, echt dat is niet waar,met jongen 17 eens, niet iedereen die gay is houdt van dun. Ben zelfs al eens onverwacht gevraagd om te poseren in een homoblad , was met vrienden in duitsland die daar modellenwerk deden,en werd me gezegd dat er een grote doelgroep was voor stevig gebouwde modellen bestemd voor gay's dus,ben er niet op ingegaan,maar geeft wel aan dat het geen belemmering kan zijn,dus niet afvallen uit wanhoop , ik zou zelf niet te dun willen zijn.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Moeilijk om dit te verwerken, maar begrijp het wel. Het lijkt misschien zo dat alleen dun maar aantrekkelijk is in de gay wereld maar dat is echt niet zo. Zelf ben ik ook stevig gebouwd en heb er geen last van,zelf val ik ook op stevige jongens. Er zijn landen waar ze juist op dik vallen,niet iedereen vind dun mooi.Dat het alleen om sex gaat lijkt misschien zo,zelf vind ik vriendschap en vertrouwen ook belangrijker, daarbij je kunt niets af dwingen,maar met jou is niets mis, alleen je moet jezelf accepteren,fijn dat je hulp hebt en dat je het hier van je afschrijft.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, het is zeker moeilijk om zoiets ts verwerken. Goed dat je al wel hulp hebt. Geef de hoop niet op: het kan even duren voordat je hier overheen komt, maar het is echt mogelijk.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb inderdaad hulp gekregen, en dat heeft goed geholpen, maar toch het is echt gewoo heel moeilijk Groetjes R

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey 16, als je er over wil praten ik ben er voor je ^^ en weet hoe rot het is als je beste vriend je laten vallen is het ergste dat er is

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dit heel naarvoor je ik ben ook bi en word er vaak mee gepest en zoek een normale relatie maar toch probeer ik er het beste van te maken ookal heeft mijn beste vriend me laten vallen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat naar dat je geestelijk mishandeld bent. Als je het er moeilijk mee hebt, kan het misschien helpen om hulp te zoeken bij een psycholoog om het te verwerken: het is best een traumatische ervaring. Daar kun je steun vinden. Mogelijk krijg je dan ook meer zin in seks, maar zo niet, dan is dat natuurlijk helemaal oké. Je zou dan kunnen proberen om contact te zoeken met aseksuelen die wel een romantische, maar geen seksuele relatie willen.

    Dat mensen je niet respecteren omdat je niet dun bent, ligt aan hen, niet aan jou. Wel kun je er misschien eens met je huisarts over praten dat je veel bent gaan eten door wat je hebt meegemaakt. Niet vanwege je uiterlijk, maar voor je gezondheid. Je kunt behandeld worden voor dit probleem.

    Ik hoop dat je hier iets mee kunt. Er is echt hoop. Heel veel sterkte!

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten