Skip to content
8 reacties
616 weergaves

Betrapt door Mn moeder

Vanochtend waren k en Mn vriend bezig en we moesten allebei in een apart bed slapen we mochten wel bij elkaar thuis slapen maar wel apart vanochtend toen Mn moeder naar beneden ging ben k bij hem in bed gegaan en zijn er dingen gebeurt en ze betrapte ons....ze was super kwaad en heeft Mn vriend het huis uit gezet en mag hem nu weken niet zien is dit normaal en hoe moet k hierop reageren naar haar want ben super bang

14 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Natuurlijk woon je wel onder je ouders, dus moet je wel naar hun luisteren. Ik vind de reactie van je moeder wel een beetje overdreven, alsof zei niks heeft gedaan toen ze vroeger jong was, ook de reactie van je moeder zou ze op een andere manier kunnen zeggen. De reden dat je moeder boos zou kunnen worden is vanwege dat je 14 jaar bent en in haar ogen dat vrij jong is om dingen met elkaar te doen, maar ik zeg altijd, jong geleerd oud gedaan.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent onder 16 dus kan je ma eigelijk mee denken als jij niet mag dingen doen. Raad ik je aan om het niet te doen, maar als jij het zo graag wilt. Moet je met bescherming je bent 14 oke.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is je vriendje en hoelang je al met hem hebt hoe meer ze hem moet vertrouwen hij is inmiddels je vriendje dus je moet wel je woede kunnen uiten omdat het je vriend is

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Daar moet toch over te praten zijn? Ik was 13 toen mijn moeder ons betrapt heeft. Ze schrok wel maar liet ons verder met rust. Wij schrokken natuurlijk ook enorm en zijn gelijk gestopt. Mijn vriend ging stilletjes weg en ik ging beschaamd naar de kamer. Dacht dat ik de wind van voren zou krijgen de maar ze reageerde heel cool. Ze zei dat ik veel op haar lijk, zij was ook 13 toen ze het voor het eerst deed. En dat is veel vaker zo bij moeders en dochters. Ga met je moeder in gesprek, zij is ook jong geweest

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik snap dat het heel vervelend is voor jou, maar ik begrijp je moeder ook heel goed. Voor haar blijf jij haar kleine meisje, en dat haar dochtertje seks heeft gaat nog eventjes te ver voor haar. Een nachtmerrie scenario zou zijn dat je door zo'n "ongelukje" zwanger raakt,Ze is gewoon kwaad omdat ze jou wil beschermen. Natuurlijk ben je hard op weg naar volwassenheid, en hebben meer meiden van 14 al lang seks. Maar zoals die andere jongen van 21 zegt, zolang je nog bij je ouders woont heb je je aan hun regels te houden, of je het met die regels eens bent of niet. Het is al heel wat dat die jongen mocht bljven slapen in huis (bij sommige ouders is zoiets ondenkbaar) . En dat vertrouwen heb je beschaamd door toch samen in 1 bed te gaan. Ik ben echter ook geen advocaat van de duivel hoor, en ik begrijp je lastige positie heel goed.Als dat vriendje echt heel veel voor jou betekent, dan moet je dat bespreekbaar maken. Het beste is als je een gunstig moment afwacht als je moeder niet meer zo boos is, en dan bespreken dat je je vriendje toch echt heel graag ziet. Ook zul je excuses moeten maken, en idealiter dat vriendje ook . Ik denk dat als je echt oprecht overkomt, dat je moeder dan weer wat redelijker wordt, al zal ze je voortaan heus wel extra in de gaten gaan houden. Want je moeder weet ook dat verbieden vaak averechts werkt , en dan gebeuren zulke dingen gewoonstiekum , en niet meer thuis, En dan heeft ze helemaal geen controle meer.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Spreek stiekem met hem af En niet meer thuis omdat hij moeder zo is

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Laat dit een les zijn voor je. Zolang jij nog bij je ouders woont, gelden hun regels. Je hebt hun vertrouwen beschaamd. Als je een soa oploopt of zwanger raakt, heb je een groot probleem.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Tenzij je moeder een jeugd trauma heeft of streng religues is, is dit heel appart... Waarom zou jij je vriendje niet meer mogen zien als jullie zo blij met elkaar zijn. Ga morgenavond eens met haar in gesprek over wat er die ochtend gebeurde. Hoe oud is je vriend als ik vragen mag, en hoe lang ken je hem al???

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten