Skip to content
14 reacties
333 weergaves

Verliefd op mijn beste vriend

Ik ben al een tijdje verliefd op mijn beste vriend. Hij is ook 15 en we kennen elkaar vanaf het kinderdagverblijf. We zitten samen op voetbal, we zwemmen vaak. Zijn vader is door de week vaak van huis en zijn moeder heeft een week per maand nachtdienst. Dan slaapt hij bij ons. En voor de lol logeren we vaak bij elkaar. We slapen allebei bloot en daardoor zien we elkaar vaak bloot. Verder is hij heel lief, leuk. Je kunt altijd op hem aan. Maar ik heb geen idee hoe hij gaat reageren als ik zeg dat ik verliefd op hem ben. Ik wil niet mijn vriendschap met hem in gevaar brengen. Ik heb het laatst tegen iemand gezegd die ik vertrouw. Zij zei dat het klinkt dat we al iets hebben en dat we een zetje moeten hebben. Zij kent hem ook goed. Hoe geef je een zetje? Hoe maak ik hem op een subtiele manier duidelijk dat ik van hem hou???

15 jaar
6 jaren geleden

14 Reacties

  • Hier ts. We hebben geneukt, hij in mij. Het was GAAF!!!!!! Deed geen pijn en we hadden beide zoiets van YES!! Eerst voorzichtig gedaan en al 2 keer sneller en harder wat super voelt. Echt kei aan nu!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dankjewel. Veel mensen weten het al. Veel reacties van... Ooo eindelijk, dat hadden jullie toch al? Ooo dat wisten we al. En meer leuke reacties. Eerst voelt het nieuw, vreemd maar ook vertrouwd. Nu is het al gewoon.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Fijn om te lezen dat het zo goed gaat tussen jullie

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi, gisteren hebben we het aan mijn ouders verteld. Ze hadden iets van "ooo, het is dus toch zo". Ze zeiden dat ze graag willen dat we samen gelukkig worden. Zojuist hebben we het bij mijn vriend thuis verteld. Zijn moeder zei "EINDELIJK". Ze pakte ons vast en kregen een dikke knuffel. Binnenkort is ons voetbalteam aan de beurt en onze vrienden. Volgende week op school. Het is gewoon goed!!!!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat klopt idd, Het is ook niet de bedoeling dat jullie ala-minute naar jullie ouders gaan. Als je het moeilijk vind kun je bijv. samen tegen elkaar aanliggen waar zij bij zijn.Dan gaan je ouders vanzelf vragen stellen, en dan moet je eerlijk wezen (ik heb er spijt van) het bespaart je heel wat pijn later.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Dankjewel. We hebben ook al van andere mensen gehoord dat we beter open over onze relatie kunnen zijn. Onze ouders weten nog niets. Het was heel super zaterdag. Ineens zoenden we. Steeds weer en steeds langer.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Gefeliciteerd, dat is heel mooi om te horen. Ik weet precies hoe je je voelt. :) tip heb het er wel met jullie ouders over, dit kan je heel veel pijn besparen, geloof me ik spreek uit ervaring :/

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Sinds zaterdag hebben we verkering. Het was de hele week al anders. Elkaar steeds aankijken, steeds lachen. Zaterdagavond waren we samen bij ons thuis. Mijn ouders waren weg. Toen gebeurde het ineens. Gisteren heb ik 5 keer gevraagd of het echt was. Voel me nu helemaal super!!!!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kreeg een Whatsapp van mijn vertrouwenspersoon. Zij heeft bij mijn vriend gevist wat hij voor mij voelt. Ze zei tegen hem dat ze mij zo'n leuke jongen vindt. Ze stuurde het een beetje zodat hij daarop reageerde. Stonden hartjes en duimpjes bij. Hij weet niet van het gesprek wat ik met haar had. Nu nog de moed verzamelen om het tegen hem te zeggen. Voelt al een stuk beter nu ik dit weet... Xx

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo te lezen is er toch echt wel iets tussen jullie. Zeg je wel eens dat ie lief is? Jullie hebben momenten genoeg. Ga eens een keer dichterbij hem zitten of liggen. Een beetje prikkelen, elkaar aankijken en dan kan de vonk zo overslaan en voor je het weet zitten jullie tongen in elkaar. Het gebeurde zo tussen mijn vriend en mij na dat we tijden om elkaar heen draaiden. We voelden het beide maar durfden niet, bang dat hij niet zou willen. Stoute schoenen aan joh.... Succes;-) XX boy

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk dat dat gebeurt was geeft eigenlijk al een heel groot signaal af. Hij zal je niet bij wijze van spreke een klap verkopen als je zegt dat je verliefd op hem bent. knoop er een gesprek aan vast, heb het over liefde ect, wat zijn stand is in homo of bi zijn. Uit zijn antwoorden kun je wel opmaken of het veilig is om het te zeggen of niet. maar ik zal me er niet teveel zorgen over maken ;)

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Hij is niet afstandelijk. Hij is juist heel behulpzaam. Niet alleen naar mij maar ook naar andere mensen. We raken elkaar wel aan denk ik maar dan niet bewust. Wel als er iets is. Vorig jaar had ik griep. Was heel erg koud. Hij pakte me vast en kwam tegen me aan liggen. Verder zijn het gewone dingen wat hem zo leuk maakt. En alleen al samen zijn voelt al super.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo

    Ik zou eerst even kijken of hij signalen afgeeft. Geeft hij die ook? Zoals aanraken ofzo of dat soort dingen? of is hij juist afstandelijk en gaat hij nergens ver op in? Mocht hij dat wel doen dan zou je er een gesprek aan kunnen knopen. zoals ga na hoe hij daar in staat en als het ''goed'' gaat kun je het hem vragen. Zoals mijn beste vriend vroeg mij straight to the point maar dat hangt puur van de situatie af. Khoop het beste en hoor het wel.


    Groet

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou kijk, ik zou gewoon zorgen dat die vriendin van je die je heel erg vertrouwd, jullie een beetje gaat koppelen, laat haar het zetje geven. En zeg gewoon straight tegen die vriend dat je hem best wel leuk vind, gewoon schijt

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten